4:

10.9K 333 83
                                    

MEDYA:DENIZ

Sabah alarimin sesiyle uyandim.Allah kar etsin ya.Ellerimle alarimi ariyodum.Sonunda buldum haha sinsiyje siritdim.Alarimi elima aldim ve yere firlatdim.Aha paramparça oldu.Üzüldüm lan neýse mekani jennet olsun napalim.

Yatagimdan kalip oturur pozusyona geldim ayaklarimi yatakdan salandirip esnedim.Ýerimden kalkdim ve banyoya girip rutin islerimi haletdim.Banyodan çikip dolabin yanina vardim ne giysemki acaba ha buldum bu iyi.

Çantama kitaplarimi ve kalemlerimi saldim ve telefonumu şarjdan çikarip jebima saldim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Çantama kitaplarimi ve kalemlerimi saldim ve telefonumu şarjdan çikarip jebima saldim.

Odamdan cikip mutfaga gecdim.Annemin yanina varip yanagina opucuk kondurdum.

"Günaydin anne"dedim oda bana bakip gulmesdi ve"Gunaydin kizim geç otur yemek ye"dedi bende"yok anne ben bu gun erken çikicam okulda bi seyler yerim"dedim.

Annemde"tmm kizim dikatli ol"dedi ben kapiya varip beyaz converanslarimi ayagima gecirdim ve"tmm anneee"diye bagirip evden cikdim.

Okula dogru ýururken kulakliklarimi cikartip rastgele muzuk acdim.Ben Dumanim muzuklerini cok severim.

Okula wardigimda sinifa gecdim sinifda pek kisi yokdu.Bende cantami sirama koyup kantine indim ve bi tost bi cikolatali sut aldim.

Bos bir yere gecip oturdum ve hem yemek yiyip hemde elimdeki telefonla instagramda gezinyodum.

Biri arkamdan bagirinca .Arkami dondum we ne goruyim bizim mal deli zengin zuppesi demir.

Demir "yeni kiz nasilsin"dedi bende yalançikdan gulumseyip"biraz önçe iyidim taki seni görene kadar demircim malum seni gordumu gunu berbat geciyoda"dedim siritip demir sinirle bana bakdi sonra gulumseyip.

"Senin ceza vaktin geldi onu soyliyim dedim"dedi bende anlamazca ona bakarken birden bagirip"başlayin"dedi bende ne oluyo lan diye bakarken birden bile ýumurta atmaya başladilar.

Bir kac dakika ýumurta atdilar ve demir kaha atip"durun durun tmm burasi pis kokdu"dedi bende sinirle ona bakip yerimden kalkdim.

Aglamicakdim gozum dolmaya baslayinca yukariya bakip gozumu bir kac kez kiripdim ve demire bakip sinirle bagirdim"ben sana naptim haaa pis haywan herif insallah yolda ýürlen götün ýirtilir"diyip kosa kosa okulun beden yerine kosdum ve kucuk duslardan birine girdim ve dus aldim artik bende bu okula geldigim icn dolabimda yedek kiyafet vardi.

Dusdan cikip dolabimdan hawlu aldim ve kurulandim temiz kiyafetlerimi ellime alip giyindim.

Dusdan cikip dolabimdan hawlu aldim ve kurulandim temiz kiyafetlerimi ellime alip giyindim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
YENI OKULUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin