24:

6.1K 266 59
                                    

Medya:Şeyma.

Demir dudagima bi öpücük birakip cekilmişdi bense şok edasiyla demire bakiyodum pic sırıtyodu nerese komik anlamadim burada benim ilk öpücügüm gitdi yahuu.

Gitdiii namusss gitdii vay ben neyapiyimm gitdiii kizinnn namusuu

Susana ic ses sirasimi simdi cikmanin göt beyinli seni s.s

Tamam gidiyorum ben namusunn gitdii kizinnnn.

Siktir uleenn

Ha nerde kalmişdik evet demir beni öpüşdü"s-sen beni yani beni öpdünmü"dedim kafasini saladi amina kodumun cocugu hayir desen ölürsün yani'yok de rüya gördünde halisasyon(yazar bunu nasil yazildigini bilmiyo sjjs)bi şey de yani'

"B- benim .....ulenn hiyar turşusu sen beni nasil ölersin lann"diyip üstüne atladim elerimi saclarina getirip cekmeye başladim "dur olum sen dur kel edicem seni olumm kel amacalari gibi olucan morukk seni"diyip saclarini koparmaya başladim.

Demir beni eliyle yavaşca iti ve popo ütüne yere düşdüm.

"Pic zaliminn ogluu"diyip cadirdan cikdim oramana daldim sakinleşmem lazimdi sari saclarimi cekip.viy basima grlenler viy s.s.edasina girdim.

Biraz yürüdükden sonra durdum ulenn yilan yokdur dimi burada bak varsa buradan yilana seslenyorum:Eger TEEN WOLF,un sezon finalini izlemeden öldürürsen kafani baltayla 15 kez vurum yakarim lan buralari.

Biraz daha yürüdükden sonra yeter bu kadar ekşin  diyip kamp alanina dogru yürüdüm.
_________________________________

Şeymadan:

Şu anda gözlerime inanamiyorum burakla biz ormanda sadece ikimiz.

Bana bi heycan basdi ya burakin arkasindan yürüyodum.

"Şeyma ben sana hic seni seviyorum demiş miydim yanliş anlama arkadaş anlaminda"dedi.

Allahim kalbim cok hizli atiyo tmm tmm kendine gel şeyma "hayir söykemedin"dedim.

Burak arkasina bakip güldü"sevmedigimdendir sevsem söylerdim"dedi bense hemen somurtdum komik miydi simdi bu hayvan öküz arangotan suratli hödük amk cocugu.

Saydira saydira önüne gecip yürüdüm"tamam sakin ol şampiyon sadece şakaydi".

"Hay senin şakani sikiyim"diyip hizli yürümeye başladim"oo bad girl havasi ha sevdim seni"dedi.

Sinirle arkama bakdim ve"ulan bukelemun suratli öküz haywan herif amina kodugumun cocugu ne şakasi ulan beni seni seviyorum sen gelmiş benle sevgi hakinda şaka yapiyon ya bi siktir git allahin cezasi"diyip önüme bakip yürüdüm.

Birden bire durdum ben ona seni seviyorumu dedim az önce allahim nolur dememiş oluyim deprem olsun firtinalar olsun ne olsa olsun ama o olmasin hay benim dilime eşek arilari sokmasin ne seviyorum ben dilimi.

Derin bi nefes alip arkami dönüm"bak-"sözüme başliyodum ki burak bi eliyle belimden tutup beni kendine cekdi ve olan olduu cocuk dudagima yapişdi.

Beş saniye sonra ben kararsiz kaldim ama sonra karşilik vermeye başladim ellerimi omzuna koydum oda iki elinide belime koyup okşuyordu.

Sonunda nefesiz kalimca geri cekilmek zorunda kaldim.

"Aşkim kapa gözlerini ulan burada ayile var ayile kodumun gerizekalilari"diyen canin sesini duyunca hemen buragi itip gericekildim.

Burak pis pis sîrıtip yanima gelip beni belimden tutup kendine cekdi"ne var bunda sevgilimle öpüsyorus herkesin yapdigi şey"dedi 'sevgilim'dediginemi seviniyim yoksa'öpüşyorus'dediginemi kizariyim.

YENI OKULUMWhere stories live. Discover now