16:

6.9K 234 33
                                    

MEDYA:BUSE.
CANDAN.
Can sıkıntisindan ölücem simdi yanimdaki şeymaya bakdim telefonu ile mesguldu arkama bakdim demirde ruzgarda kendi älemindediler.

"Demirkuşum canim sıkıldı benim"dedim demir beni duyamaişdi bile bi yere bakiyodu nereye bakdigina bakdigimda denize bakyodu.

"Haa şimdi anladimm aşkina bakiyosun dimi"dedim hemen bana bakip kaşlarini catdi ve"bos bos konusma"dedi bende tabi tabi der gibi bakdim nasil bakilyosa.

Demir cebinden para cikartip bana verdi"git bisey yap yemek ye ne yaparsan yap"dedi bende hemen gozlerim parladi yerimden kalkdim "ayy sen dersinde ben yapmazmiyim demirkuşum hadi ben kacar"diyip koşa koşa sinifdan cikiyodum ama birine carpdim.

Ay kivircigima carpmisim"nasilsin kiz kivircik"dedim hemen kizardi bu cok tatli yavv.

Yanagindan makas alip "iyisin iyi hadi ben kacar"diyip kosa kosa kantine gitdim.Kendime yiyecek ne varsa aldim.Ben demirkusumu cok seviyom ya oda beni seviyo ama beli etmiyo ben bilyorum.

Hemen yemegi yiyip yine kosa kosa sinifa girdim aman tanrim didin bizim cirkef hocanin dersiymis lan."ooo can beylerde sonunda gelmeyi becermis nasilsin can"dedi bende hemen gulup"iyim hocam napalim bu aralar iyi olmakdan ba"diyodum ki hoca"sen benle dalgami geciyon evladimm"hoca.

"Estagfurulah hocam bana dusmez o is "dedim hoca sinirden kuduryodu"gec yerine sinavdada görücem ben seni"dedi bende hemen yerime gecdim.

Ders devam ederken hoca"simdi dunku ödevlerinizi görüyim ben"diyip ön siralardan bakmaya başladi.Ödev verdimi lan bu hoca neden ben bilmiyorum.

Hemen şeymaya bakdim"hoca ödevmi verdi lan"dedim oda bana bakip"evet sen bilmezsin tabi horul horul uyudun"dedi.

Hoca benim sirama geldiginde"ödevin nerde can"dedi simdi bul bi bahana "hocam simdi ben ödevime dedim hoca kizar yürü gidelim okula dedim ama o bana sen git sonra gelirim ben dedi o satden beri gelmedi bilmedim biseymi oldu acaba ay yoks" diyodumki hoca"hemen dersimi terk et can ev ödevsiz bidaha benim dersime girme"dedi.

Ben ayagimi sürüye sürüye kapiya vardim ve"hakinizi helal edin arkadaslar beni özlerseniz e özlersiniz halile ne"hoca"caann cik dedim sanaa"diye bagirdi"tamambe sana kalmadim ben elimi salasam elisi hadi eyv"diyip cikdim.

Denizden.
Canin dersi kaynatmasindan sonra hemen zil calmisdi yani bu cirkef hocanin dersindende kurtulmus oluyorus.

Ders bitikden sonra kantine gecdik bu gun yagmur ve burak gelmemisdi yagmur hastaymismi ne burakda maci varmis bu gun neyse.

Biz kantinede buseyle konusul gulusyoduk birden bire yanimiza emir geldi bu cocuk benim icime hic ısınmamişdi sapik gibiydi.

"Naber kizlar nasilsin deniz"dedi bana bakip bende"iyim ve simdi sinifa gidiyorum hoscakal"diyip yerimden kalkdim ama emir bilegimden tutmusdu"napyosun birak beni"dedim elime kendime cekerken ama öyle sıkı tutyoduki birakmiyodu.

"Hadi ama cok naz yapdim ben biliyorum sen beni seviyosun e bende sana bos dilim"dedi ben ona sinirle bakip"ne diyosun sen bee sevmiyorum ben seni ve hemen elimi birak yoksa kötü olur"dedim elimi kendime cekerken.

Emir pis pis gulup"birakmiyorum hadi napican kotu olur dedin"dedi birden bire emire biri yumruk atdi ve yere cakildi "yoksa bu olur"dedi demir.

Su an gözlerime inanamiyodum demir beni kurtarmismiydi kendimi sılkeleyip geri geri yürüdüm.

Emirde yerinden kalkip demire yumruk atmisdi hemen ciglik sesleri geldi su kizlardan nefret ediyodum yani gul gibi kavga var ohh mis izlede otur bunlar ise yalancik korkmus gibi ciglik atiyodular.

Demir kendini toplayip hemen emire en agirdan yumruk atdi aov bu kotu oldu isde demir emirin üstüne cikip ardi ardina yumruk atitodu.

Hemen kendime geldim ve demiri durdurmaya calisdim bana kalsa izler otururdum oh mis gibi kavga ama benim yuzumden kavga ediyodular bide demir durmasa emir komalik olacakdi.

Demirin kolundan cekip kaldirmaya calisdim yani calisdim öküz gibi oynatamiyom bile hemen bagirmaya basladim"ne bakiyosunuzz hoca lari cagrin biseyy yapin ayirinn"dedim ve yine demire dönüp onu kaldirmaya calisdim.

"Demir birak ..birakk diyorumm"diyip kolundan cekiyodum demir beni elinin tersiyle itdi hemen yere boylu boyuna uzanmisdim hemen yerimden kalkip"EE YETERR BEE "diyil bagirdim bagirmamla ikiside kavga etmeyi birakmisdilar"ne haliniz varsa gorun iylikde yaramiyo"diyip kantinden cikdim.

Sonunda okul bitmisdi kavgadan sonra demir gitmisdi emir ha omu cehennemin dibine kadar yolu var arangotan suratli hödük ne yaparsa yapsin benden uzak dursun yeter.

Kendimi zor eve atdim ve hemen odama gecdim cantami bilmemem nerlelere atdim ve picamalarimi alip banyoya girdim.

Pijamami giyip kendimi yataga atdim bu gun cok yorucu gundu demirin beni öpmesi onlarin kavgasi derken cok yorulmusdum

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Pijamami giyip kendimi yataga atdim bu gun cok yorucu gundu demirin beni öpmesi onlarin kavgasi derken cok yorulmusdum.

Bide demir beni öpdügünde bi tuhaf oldu aslinda alt tarafi bi öpücükdü ama isde icimde kelebekler haraket etmis gibiydi.

Off bu kadar düsünce bana yeter beyn patlamak üzere pikeyi alip üstümü örtdüm ve gõzlerimi kalatdim guzel bi uykuya daldim.

-☆SELAM CANLARIM BIRAZ HATALAR OLABILIR OY VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN IYI OKUMALAR VE IYI GUNLER-☆

Bide burada abas_maurada bide beyzanurYksek9 oy ve yorumlari icn cok tesekur ediyorumm öpüldünüz canlarim😚😘😙

YENI OKULUMWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu