28:

6.1K 261 76
                                    

Medya:Yagmur.

Şu hocaya gicik olyorum ya tipe bak ha keltoş hoca seni.

Matmatik iyy en nefret etdigim yahu bunu kim icat etdiyse ta annasini babasini neyi varsa sikiyim ya.

"Bu soruyu kim cözmek ister?" Diye konusan keltoş hocaya gözlerimi devirdim.icimden ise'vayy ben öleydim vay ben öleydim'havasindayim su an.

"Yine ayni parmaklari görüyorum?"diye söylenen hocaya"şeytan diyo göster orta parmagini al sana parmak, cikar išde birini"diye homurdandim.

Yanimda bi gerizekali oturdugunu unutdugum icn o gülerken ona sinirle bakip dil cikarip önüme döndüm.

Hoca nin gözü cana kaydi sürekli buseye sirnaşmaya calişyodu"can gec tahdaya soruyu cöz?"dedi can şaşkinca hocaya bakdi.

"Hocam ben ne anlarim matematikden"dedi hocanin siniri geldi "ya tahdaya cik can yada dişari"dedi.

"Ama"can bi şey diyecekken hica sert bi şekilde elini kapiya tutdu"peki,yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekur ederim.Kaciyim ben o zaman"diyip kapidan cikdi bes saniye sonra kapiyi acip kafasini iceri sokdu.

"Hocam yok yazmazsaniz sevinirim.Devamsizligim o kadar coki öbür tarafa gitsem yok yazmayin diye hortlar gelirim ,o derce yani"hocanin alev cikan gözlerini görünce kafasini geri cekip kapiyi kapatdi.

Can cikdikdan hemen sonra burak arkasina bakarak"iyi oldu eşege"dedi an hoca buraga bakip"burak bey soruyu siz cözmek istediniz galiba?"dedi.

"Bende can a eşlik ediyim bari"diyip ayaga kalkip kapidan cikdi onlarina haline güldüm ve"deli bunlarya"diye kendi kendime konuşdum.

Önüme döndügümde hoca bana sinirle bakiyodu"hocam şimdimi gidiyim yoksa sizmi kovarsiniz"
____________________________

Öylece siraya kafami koymuş müzük dinliyordum ders bedendi yagmurla buse gitmişdi burakda öyle ayazi görmüyorum bile demirde bi yere gitdi nereye gitdiyse.

Öylece tahdayi bakarken canin sesiyle cama bakdim "lann busee giy lan ütüne onuu delirtme benii"diye bagiryodu bende arkasinda cama bakdigimda buse üstündeki sifir kolu hirkayi cikarmişdi ve göbegi acik bi tşhort vardi ütünde.

"Lan mavili nereye bakiyo dön önüne.Giy lanüstüne  onu busee.Yakdirma lan bana bu okulu.Kime diyomm"diye bagirdi.

Ben cani iceri sokmaya çalişirken biri
ensesinden tutdu.Müdür...

"Nereyi yakiyosun lan sen demirli?"canin soy adi demirli oldugu icn demirli derdi müdür.

Can yandan yandan ensesinden tutup onu icine ceken müdüre bakdi."Hocam ben magdurum.Icim yaniyor...."

"Senin direkt hayatin yaniyor oglum.Atiracaksin illa kendini bana.Bir adam ol lan!"Ensesini birakdi canin"
Gec yerine,o kasindaki demir cikacak demedim mi ben sana?Miknatisla ceker,atarim seni dişari ha!"

"Ama hocam-"diye

"Yerine gec!!"dedi müdür sert sesiyle can yine"ama hocam bi dinl-"müdür alev acan gözlerle bakdiginda sessizce yerine gecip oturdu.

Sinifdaki geri kalanlarada göz gezdirdiginda herkes dagilmaya başladi zaten bende yerime gecip oturdum.
________________________

Son ders zili caldiginda herkes dagilmaya başlamişdi bile buse canla gitmişdi yagmur use rüzgar onu tutdugu gibi kendi arabasina bindirdi burakla şeyma mada gitdi bi sap ben kaldim oh ne güzel sevgililerini buldular arkadasini satdilar hayin ler.

Cantami alip sirtima aldim sinifdan cikacaken demir bilegimden tudu ana bakip 'ne var'derjesine bakdim.

"Šey...bu gun yani şimdi ...seni evine birakiyimi"aslinda öteki aptal kizlar gibi hayir derdimde şu an hic yürüyûp yada otebus bekleme havamda dilim onun icn"peki"dedim.

O an yani bes saniyelik an demirin gözleri parladi niye böyle olduki neyse!

Okuldan cikacaken bi cocuk önümüzde durdu benim yaşlarimdaydi hatirlarsam bizim okulda okuyo bi kac defa gömüşdüm.

Eli ile ensesini kaşiyip"eee şey deniz aca bi şey konuşabilirmiyis yani önemli"dedi ne konuşucakdiki benle"cok vaktini almaz lütfen"dedi demire bakidim ve önüme dönüp cocugu takip etdim.

Demirden on beş adim ötede durup konuşmaya başladi"bak ne diyecegimi bilmiyorum lafi dolandirmadan ben seni seviyorum deniz seni ilk o kantimde gördügüm andan beri gercekden ve bunu senden fazla saklamak istemedim ..yani acikcasi benimle cikarmisin?"dedi.

Şaşkinca ona bakdim yüzünü bir kac kez gördügüm cocuk beni seviyodu üstelik onu tanimiyodum bile.

"Üzgünüm ama ben seni sevmiyorum yani acik konuşacagim ben seni tanimiyorum bile onun icn üzgûnüm"dedim ve demir taraf ýürüyeceken kolumdan tutdu nedir bu kol ve bilek meraklilari anlamadim.

"Bilyorum bi düşün öyle cevap ver hemen karar verme hem buluşurua bi yerlerde taniris bir birimizi olmazmi?!"dedi bana yalvaran gözlerle bakip.

"Olmaz lütfen anla beni seni sevmiyorum.ve cok üzgünüm"diyip kolumu cekmeye calişacekken demir sinirle buraya gelip yumrugunu cocuga indirdi.

"Kimsin lann sen!ha!gelmiş kiza afra tafra yapiyosun orosbu cocugu sikerim lan seni!"diyip cocugu yumruklamaya başladi.

Şokun etkisinden cikip demiri cocugun üstünden cekmeye çalişdim"demirr durr!demirr!"dedim bi yandan kolundan cekerken.

"Birakk diyorum demir öldürücen cocugu!"sonundan demir yerinden kalkdi ve bana sinirle bakip"ne diye konuşyorsun sende kizim tanimadin kişilerle"diyip yüzüme bagirdi.

Sinirl onu itdim" sanane ya, ha annamisin babam seni karişamasin benim kimle konuşduguma anladinmi beni sen kim olyosun benim icn ha"

Demir sinirle elerini saclarindan gecirdi"NE OKUYORUM HA SÖYLIYIM O ZAMAN BEN SANAA!"diyip bagirdi ve iki kolumdanda tutup kendine cekdi"seviyorum ulan seni anladinmi köpek gibi seviyorum,aşigim ve kendimden her gun her saniye nefret ediyorum sana yaşatdiklarim icn anladinmi pişmanim hemde cok ama seviyorum tamami lan anladinmi"diyip bagirdi.

Ben ne diyecegimi bilmiyodum niye az önceki cocuk bunlari söylerken kalbim cok hizli atmadi yada kelebekler uc uşmadi ama simdi kalbim yerinden cikacak gibi atiyo yada karnimdaki bu kelebek hiside ne böyle.

Ben demiri seviyomuydum?ben bunlari hic düşünmemişdim evet demirle birlikde oldugumda yada fazla yakin oldugumuzda böyle heycanlanyordum ben bunlari baka şeylere cekmişdim.

Ama simdi ben gercekden demiri seviyomuyum?onun bana yapdiklarini unutabikir yada afedebilirmiydim?hic bilmiyordum yada bilmek istemiyodum.

Önümdeki cocugun gözlerine bakdim beklentiyle bana bakiyodu gözlerinden anladigim kadariyla beni gercekden seviyodu oyun yokdu artik ben bu gerizekaliyi seviyomuydum.

"Bilyorum sen beni sevemesin ben olsam bende bunca yaşadiklarima karşi sevmezdim onun icn kendini yorma tamami bunlari düsünme sen"diyip gidecekken kolundan tutup kendime döndürdüm ve boynuna sım sıkı sarildim.

"Bende seni seviyorum gerizekali"dedim şaşkinca bi saniye durdukdan sonra kendine gelip oda bana sarildi ve beni döndürmeye başladi"ulann"diyip bagiryodu arada.

Artik biz sevgili olmuşduk belki sonsuza dek böyle olurduk ne güzel.

¤☆SELAM NASILSINIZ BAKALIM BU GÜN GEC SATLERDE YAZIP ATIYORUM AMA OLSUN DEGDI BE¤☆

♡OY VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN CANLARIM😚😘😙♡

HANGI CIFT GÜZEL.

DEMIR♡DENIZ

RÜZGAR♡YAGMUR

CAN♡BUSE

BURAK♡ŞEYMA

ROPARTAJ DIYE SIZE SÖYLEMIŞDIM AKLINIZDA BI SORU VARSA LÜTFEN SÖYLEYIN ONA GÖRE ROPARTAJ  YAPICAM.

YENI OKULUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin