8;

8.6K 294 25
                                    

MEDYA :CAN
Gözümü açdigimda yanimda buse yokdu.Hayin kanka beni uyandirmayip gitmiş.

Homurdana homurdana çantami aldim ve ne giyecegime bakdim.

Bunlari giyip çadirdan çikdim herkes yemek yiyodu ah ne harika en sonunçu yine ben oldum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bunlari giyip çadirdan çikdim herkes yemek yiyodu ah ne harika en sonunçu yine ben oldum.

Kendime tepsi aldim yiyecek koydum ve buse ile yagmurun yanina oturdum "naber canlarim"dedim ikiside bana bakip guldu ve iyi dediler.

Herzamanki gibi kizlarin üstündeki giydikleri elbiselere hakaret etmisdik ve birazda dedi kodu yapdik.

Ilerleyan satlerde akşam oldu. Öretmenler herkesi toplayip yarin buradan gidecegimizi söýledi.Sonrada herkes uyumaya dagildi.Bizde kizlar olara disarda oturduk ve konusmaya basladik.

Biz kendi aramizda konusup gulusurken.Birden bire ormanlikdan bi ses geldi.Sonra ses kesildi bizde bos verdik ve yine konusmaya basladik.

Sonra "Imdatt yardimm edinn "diye ses gelmeye basladi kizlarla bir birimize bakdik"gidelimi belki birinin yardima ihtiyaci vardir"dedi.

Yawaş yawaş ormanlik alana girdik ve sesin geldigi yone gitmeye basladik birden bire önümüze seyma cikinca "yardim edin kiz orada ayii warr"dedi.

Oraya bakdigimizda kocaman ayi bu tarafa geliyodu kizlara bakip"götü yiyosa biri oraya gitsi eger yemeyosa ....KOŞUUUNNNNN"dedim.

Onlari beklemeden ayagimi gotume vura vura kacdim Nee borumu oo ayii geliyo kendi canimi onemserim tabi yoldan bulmadik canimizi.

Sonunda soluklanmak icn durdum arkama bakdigimda kimse yokduu woww bu kadar hizlimi kosuyom ben.Bence ben kesinlikle koşu yarişina katilmaliyim birinji olurum bu gidisle.ahaha kendi kendime gulerken önume döndüm ve "anan sen nerden cikdinnn yawwww"önumde ayi wardi bir birimize bakdikdan sonra ben"hadi sana eyww"dedim.

War güçümle kosarken bide bagiryodum"alla alla alla"diye bagirip ayagmi gotume vura vura kaciyodum.

Sonunda durdum ve arkama bakdim yokdu ooo sonunda yaaa bi gunde ekşinsiz olsun .

Arkama bi kac daka bakdim ve biri beni dürtdü bende" ne warr"dedim sonra akilam yeni dank etdi.

Yawaş yawaş arkama dönerken icimden bildigim tüm dualari etdim.Önüme döndügümde"BISMILLAHIRAHMANIMRAHIM in misin jin misin nerden cikiyon yaa senn"dedim onumde ayi wari birden bire bana karşi adim atinca"kurbanin oluyim abii nolur birak yaa hem benim tadim guzel dildir zehirlenirsin abi"dedim yalwarip neye yalwaryosam ayi o beni anliyomudur.

Sonunda olmayinca kafami bi fikir geldi belki ölü taklidi yapinca gider"ayy bana bi seyler oluyoo"dedim ve kendimi yere atdim bi kac daka oylece durdum ve acaba gitmismidir diye bi gozumu acip bakdigimda bana bakiyodu offf ya napican beni yaw gitsene.

Birden bire gulme sesleri gelince gozumu acdim ayi elini kaldirip kafasina yukari kaldirdi bismillahirahmanimrahim ayy bu ne boyle kafasini eline alicakmi.

Kafsini cikartinca icinden demir cikdi nee yanii hersey oyunmuyduu"ayy kizim sen ne cikdin oyle ama iyi kosuyodun hakini yemiyim"dedi ve yine kaha atmaya basladi bende anin şokundaydim"bide yalwaryo yaa kizim bi ayiya yalwarlirmi ahhaha".

Ben sonunda agzimi acip bilmişdim"seni pis arangotan suratli hoduk sen kimsinde benimle oyun oynarsin haaa"diyip cirladim.

Demir eli ile kulagini kapadi"yaw kizim cirlamasan kulagimi sikdin"dedi bende"agzini topla haywan kufur etme"dedim.

"Sizinle oyun oynamak iyi geldi bize naplim diye duruyoduk birden bire sizi gorduk ve korkutalim dedik .".yani bu demek oluyodu ki cocuklar öteki kizlarida korkutyodular.

"Allah sizin belanizi versin ya korkudan yuregim iniyodu sizz hala oyun pesindesiniz"diyip bagirdim ve elime tas alip ona atmaya basladim.

"Ya kizim dur ..ahh dursana bee"diyip duruyodu sonunda yerimden kalkip kamp alanina tarap yurumeye basladim oda arkadan gulup geliyodu.

Sonunda kamp alanina vardigimda kizlar oglanlari vuruyodular sonra yagmur beni fark edince"ay canim iyimisin bi haywan bi sey yapmadi dimi"dedi bende "iyim canim hadi artik uyuyalim zaten bi arangotan haywan herifler yuzunden uykumuzdan olduk"dedim ve cadira girdim.

Busede cadira girince ona dondum ve"sana ne oldu soylesene "dedim oda derin bi nefes aldi ve"sen kacdikdan sonra bende kacdim soluklanmak icn durdugumda o can pislikle karasilasdim e haliyle ayi kiligilada elime sopa alip sowdum bende sonra o dayanamadi galiba kafasindakini cikartim benim ben dedi sonra bana oyun oldugunu soyleyince yine dowdum ve kamp alanina geldim geldigimde yagmurda ruzgara vuruyodu sonra benim yine sinirim geldi ve cana vurmaya basladim sonrada iste sen geldin"dedi bende kafami saladim ve"hadi uyuyalim iyi geceler canim"dedim oda "sanada canim"dedi ve yatdi bende kafami yastiga koydum ve gozumu kapadim.
.....................................

♡☆♡MERHABA CANLARIM OY VE YORUMLARINIZI BENDEN ESIRGEMEYIN NOLUR BU BOLUM AZ OLDU AMA OLSUN BIDAKI BOLUME COK YAZARIM IYI OKUMALAR♡☆♡

YENI OKULUMWhere stories live. Discover now