22:

5.9K 309 118
                                    

Okuma satinizi yazarmisiniz lütfen

Medya:Demir.

Şu an yarim satdir yoldaydik buse canin arabasina binmişdi yagmur ise rüzgar zorla kendi arabasina tikmişdi ve gazi köklediler e geriye şeyma kaliyo oda burakin arabasina binmişdi bende sap gibi ortada kaldigim icin demirin arabasina binmişdim.

Öylece yolu izliyodum yanimizdan canlar gecdiginde canin son model spor arabasinin yukarisinda busenin kafasini görmüsdüm ellerini iki yana acmis gülüyodu saclari ruzgardan uçuşyodu.

Bende demire bakdim oda onlara bakiyodu sonra bana bakdi bende hemmen önüme döndüm bende buse gibi yapmak isterdim ama bu gerizekalinin arabasinin yukarsi kapaliydi.

Birden bire arabanin yukarsi acilinca şokla demire bakdim bana bakip sırıtyodu.

"Hadi sende yap yapmak istedigin beli"dedi şu an hic yok istemiyorum zirvaliklarini yapamazdim.

Hemen ayakkabilarimi cikartdim ve yerimden kalkdim bu cok..inanilmazdi rüzgar saclarimi ucuryodu ve bu cok huzur veriyodu.

Şu anda cok guzeldi demir şarkinin sesini son ses acmisdi bense deli gibi gulup hemde şarki şarki söylüyordum.

Sonunda orman gibi bi yere geldik demir arabayi durdurmuşdu bende ayakkabilarimi giyip arabadan indim.

Burasi cok guzeldi cadirlar kuruludu yerde ise mangal yapilacak seyler var ve ortada tahminimce ates yakmişlar agaclarda ise iki hamak vardu ve bide aman allahim salincak vardi.

Gözlerimi kocaman acip demire bakdim"salincakda sizinmi"dedim demir gulup"ne sandin gülüm"diyip yanagimdan makas alip gitdi bense öylece duruyodum demir bana gülüm dedi ve yanagimdan makas aldi.

Kendime gelip kafami iki yana saladim ve kizlarin yanina vardim.
______________________________

Ilerleyen satlerde cok guzel cakit gecirmişdik herkes bir biriyle konusup gülüşyordular sonunda erkekler mangal icin ayaklanmişdilar can mangali yakdi demir ise pişiryodu rüzgarda yagmurla ormana gitmişdiler odun toplamak icn.

Yagmurdan:
Şu anda rüzgarla odun toplamak icn ormana dalmişdik cok uzaklaşyorduk"rüzgar cok uzaklaşdik"dedim rüzgar benim önümde yürüyodu bense arkasindan.

Durup bana bakdi"korkuyomusun?"dedi allah askina koca bi ormanda ve aksam kim korkmazki"tabi korkuyorum"salakmi beni dinlemedi bile yine yürüyodu bende oflayip yine arkasindan yürümeye başladim.

Sonunda pes etdim ve rüzgarin omzuna dokundum"rüzgar gercekden korkuyorum gidelim lütfen"dedim rüzgar ofladi ve arkasina dönüp yürümeye başladi.

Rüzgarin arkasindan yürürken ayakkabilarimin bacigi cözüldü egilip baciklarimi bagladim.

Yerimden kalkdigimda rüzgar yokdu birden bire korku basdi"RÜZGARR"diye bagirdim ama kimse duymuyodu.

Gözümden yaşlar akarken bidaha"RÜZGARR...derdesin korkuyorum!"biraz daha yürüdüm ama yürüdükce batiyodum.

Birden bire önümde birini gördüm benden uzakdaydi denizin anlatdigi korku hikayesi geldi aklima var gücümle ciglik atdim.

Hem aglayip hemde geriyo dogru kaciyodum arkama bakdim o..o hala oradaydi önüme döndügümde birine carpdim ve yere düşdüm.

Korkarak geri geri yürüdüm"hh dokunma bana(hickirik)..yalvaririm dokunma!".

Iki kolumdanda tutup kaldirdiginda yine ciglik atdim "şş benim sakin ol"bu ses rüzgar hemmen ona sarildim.

"Rüzgar o.orda biri vardi g-gördüm"diyil aglamaya başladim yine rüzgar bana sarilip bi eliyle sacimi oksuyodu.

"Tamam gecdi bak ben burdayim yok bişey"diyip beni teseli etmeye čalişyodu.

"Gidelim buradan korkuyorum"dedim kafasini saladi.

Benim belimden tutup yürümeye başladi bende onun belinden sarilyodum.

Deniz:
Sonunda rüzgarlarda gelmişdi ama yagmurda bi şey vardi tedirgindi biraz ama sonra kendine geldi ormanda bi sey oldu galiba sonra sorarim.

Yemeklerimizi yiyip herkes bi köšeye  dagilmişdi rüzgar hamaklardan birinde gözlerini kapamiş oturyodu canla buse bi yere gitmişlerdi sinsice gülümsedim muhtemelen işi pişiryodular ahaha.
______________________________

Herkes cadirlara dagilmişdi bende cadirima girdim.

Tam gözlerimi kapamiş uyucaken can cadira girdi"benim canim kankeytocanpinigim sen demirle uyusanda bende kivircigimla ha"ofladim buseye bakdigimda bana yalvaran gözlerle bakiyodu.

Gözlerimi devirip yerimden kalkdim aklima gelen şeyle durup arkama bakdim ve gülüp"korunmayi unutmayin ha fazla sesde cikarmayin"diyip cadirdan cikdim buse arkamdan küfür ediyosu cansa gülüyodu.

Demirin cadirina girdim uyuyodu ha işime gelir yerime gecip üstümü örtdüm.

"Namusumu kirletmeye çalişyosun?"bu uymadimi yav"evet namusunu kirleticem"dedim.

"Bunu bana acik acik söylemen hosuma gitdi"gözdevirdim aslina bi gercek var demirin oldugu her yerde ben cok gözdeviryodum"susana sen uyucam"dedim.

Sonunda susmuşdu hele şükür bende gözlerimi kapatdim farketdimde biz demirlerle eskisi gibi dilis yani cok degişdik şu halimize baksana ayni cadirda uyuyorus.

Beynim bunca düşünceye dayanamiyordu artik kendimi uykunun kolarina birakdim.

♡☆UZUN ZAMAN OLDU HA SELAM HERKESE ARTIK YORUM VE OY ISTIYORUM YOKSA YENI BÖLÜM ATMICAM ARKADAŞLAR IYI OKUMALAR♡☆.

YENI OKULUMWhere stories live. Discover now