11:

8K 248 51
                                    

Medya;Can
Beden den sonra okula girdik ve kizlar bolumune girip kendi dolabimdan baska bi elbise aldim cunki oteki elbisemde terlemisdim.

Medya;Can Beden den sonra okula girdik ve kizlar bolumune girip kendi dolabimdan baska bi elbise aldim cunki oteki elbisemde terlemisdim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bos bi kabine girip elbisemi carsdim.Sonrada aynanin karsisina gecip sacimi at kuyrugu yapdim bedenden sonra bi ders daha wardi sonra okul bitiyodu cok sukur.

Busede oldukdan sonra sinifa gecdik ve siramiza gecip oturduk ben telefonumu alip instagramda gezinyodum.

Gozum kapiya kaydiginda emre sinifa girdi ve bana goz kirpip onumuze gecip oturdu hey allahim sen neyine gozuni kirpiyonki seni pis seni hic gozum tutmadi.

Sinifa goz gezdirdigimda demirler geldi ve yerlerine gecip oturdular.Sinkfa hoca girdi ve ders anlatmaya basladi seni keltoş hoca senin neyine ders anlatmaksa yahu ölüm gunun gelmisde gecmis.

Ben boyle kendi kendime konusurken
Hoca "denizz denizzz"dedi buse bana bi cimdikleyince "ah acitdii"dedim ona bakip.

Oda gozu ile keltoş hocayi işaret etdi hocaya bakdigimda bana sinirle bakyodu.

Hoca"denizz çik tahtaya soruyu çoz"aov ben iptal ben yok allahim ben nerden çözüyim elin sorusunu off be keltoş hoca ins corapla islak banyodaki islak zemina basarsiniz ins kariniz sizi terk eder ben icimden hocaya betdualar saydirarak tahdaya cikdim ve soruyla bi baş dakka bakisdik naber lan soruu cok zormusun sen.

Hoca"çözüjekmisin artik soruyuu "dedu bende kolaysa sen çöz demek wardida ama hoca isde sinavda bana 0 verir sonra annemde bana en tehlikeli silahiyla vursun artik bilyosunuzdur annemin silahlarini TERLIK aman allahim ismi bile korkunc.

Bende aklima ne geldiyse tahdaya yazmaya başladim sonunda bitdi hoca bana olmamiş bu der gibi bakiyodu ne yapiyim yani bilmiyosam.

Yerime gecip oturdum bi beş dakka sonrada zil çaldi ben hemmen benim tatlişmi tatliş guzelmi guzel çantama kitaplarimi koydum.

Çantami omzuma aldim ve buseyle çikişa dogru yürudük sonra buseyle vedalaşdik ve evin yolunu tutdum abimin dersi bitmedi onun icn onun guzel arabasiyla eve gidemiyodum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Çantami omzuma aldim ve buseyle çikişa dogru yürudük sonra buseyle vedalaşdik ve evin yolunu tutdum abimin dersi bitmedi onun icn onun guzel arabasiyla eve gidemiyodum.

Ben kulakligimi kulagima takdim ve yürümeye başladim o an burnumun ucna bir kac damla düsdü yukariya bakdigimda yagmur yagmaya basladi bi sen eksikdin sende geldin tam oldu offf.

Hizli hizli yürürken yagmur artik her yerimi islatmişdi lanet olsun sana allah belani vermeyise.

Birden bira yanimda bi araba durdu bakdigimda cok guzel bi spor arabaydi.

Keşke bendede böyle araba olsaydi muhtemelen annemin yanina warip boyle bi araba istiyom yoksa kendimi öldürürüm dersem elime piçak verir giderdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Keşke bendede böyle araba olsaydi muhtemelen annemin yanina warip boyle bi araba istiyom yoksa kendimi öldürürüm dersem elime piçak verir giderdi. HAYALER ve HAYATLAR.

Ben bunlara dalarken arabanin çami açildi ve içinden bizim öküz çikdi işde buda benim şansizligimin bi işareti.

"Nee warr"dedim sogukca icindeki ses "aferin kiz boyle ol"diyodu onu aklimdan kovdum ve demire bakdim"kizim bu yagmurda ne yapican gel bin arabaya birakiyim seni"dedi bende gozlerimi kisdim ve"yokyaa baskaa sen git ben başimin çaresine bakarim"dedim.

Bi an yildirim çakdi allah kar etsin yildirimdan korkardim işde hemen bende göt korkusu tutdu ve arabanin kapisini acdigim gibi bindim ne war su durumda fakir ama gururli kiz rolu oynayamam.

Demir bana bakim siritdi ve"hani sen kendi basinin caresine bakardin"bende hemmen "ay cok israr etdin ondan bindim"dedim oda guldu ve"istersen ine bilirsin ben israr etmem "dedi bende "ayy yok yok sen sur sur "dedim guldu ve gaza basdii.

Aman allahim ölecegimi bilsem hic biner miydim bunun arabasina cok hizli suriyodu.Icimden bildigim tum dualari etdim ve allahim eger burdan kurtulursam bakkaldaki amcanin çaldigim sakizlarinin parasini öduycem.

Birden bire araba durunca cam ila bi butun olyoduk kendimi zor fren yapdim.

Sinirle demire bakdim vee "allah belani versin bu kadar hizli surmek zorundamiydin"dedim oda guldu.

Ona sinirle bakip"ins yollda giderken dort tekerin birden patlarda yedek bulamasin sonrada ormanda kalirsinda ayilar seni yer ama bilmiyorum kendi turunden birini yermi ha"dedim.

Oda bana bakip şaşkinca "kizim sen nesin boyle bedua etdinmi simdi sen bana"dedi bende gulup "aha"dedim oda guldu ve"tmm hadi hadi bu kez affetdim evine gir simdi "dedi bende kapi acip cikdim ve onda donup"teşekkür edmicem kendin kendin bin dedin bende bindim "dedim oda guldu ve hay allah dedi bende hih dedim sacimi savurarak apartmana girdim ve eve girdim.

Bir kac sat sonra abim ve annemle yemek yedik ve biraz sohbet edip iyi geceler dilieyip opdum ve odama gecdim.

Odama gacip picamalarimi giydim.

Picamami giydim ve yataga gecip telefon oynadim ve şarja takip bu gun olanlari dusunmeye basladim ve o anda uyuya kaldim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Picamami giydim ve yataga gecip telefon oynadim ve şarja takip bu gun olanlari dusunmeye basladim ve o anda uyuya kaldim.

♡☆♡Selam kuzularim ins bolumu begenmissizdiniz bi daki bolum yarin aticam .Ve arkadaslar sizden bu riçam olucak lütfen oy ve yorum yapin nolur.Iyi okumalar ve iyi gunler dilerim♡☆♡.》》》》

YENI OKULUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin