9:

8.5K 312 23
                                    

MEDYA:RUZGAR.
Sabah uyandigimda afedersiniz sabah busenin cirlamasiyla uyandim"yaww kizim kalsannaaaa"diye bagirinca"Götünü acdin yaw kalkdim"eliyle agzima vurup"kufur etme pacoz"diyince hemen diklendim ve"sensin pacoz seni piss hayin knk"dedim.Oda"tmm tmm hadi giyin birazdan otobus kalkacak gidiyorus"dedi.bende tmm dedim.

Buse cadirdan cikdikdan sonra çantami kuçagima aldim ve ne giysem diye bakmaya basladim hawa kişa yakin olmamiza ragmen bi sicak bi sovukdu simdide hawa cok sovuk.

Ustume bunlari giyip canatmi topladim ve çadirdan cikdim zaten çadirida biz gitdikden sonra okul muduru çadirlari toplamak icn adam tutmus bunlar kesin para siçiyolar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ustume bunlari giyip canatmi topladim ve çadirdan cikdim zaten çadirida biz gitdikden sonra okul muduru çadirlari toplamak icn adam tutmus bunlar kesin para siçiyolar.

Çantami omzuma alip yurudum buse ile ayni otobuse bincekdik ama ogretmenler liste yapmişmiş buseye uzgun uzgun bakarken oda "hadi canim okulda görüsürüs"dedi ve bana sarilip gitdi.

Bende otobuse bindim ve en arkalardan bos yerde oturdum herkes otobuse binerken bizim sinifimizdan ama benim hic gormedigim tas bi cocuk gelip yanima oturdu.

Bana bakip gulumsedi wayy canina bunde belediye cukurlari war lan cocuk tas metor ayy ne diyom ben"selam ben burak"dedi bende gulumsedim ve"bende deniz"dedim ve elini sykdym.

Yol boyunca burakla konusup gulusduk cok neseli biriydi bir birimize numaralarimizi bile verdik.Benim uyukum tutmaya baslayinca kafam bi sa bi sola gidiyordu burak halimi gorup gulumsedi ve"hadi pirenses omzum sanda feda olsun"dedi bende guldum ve kafami omzuna koydum hemmen miyişirken gozumu araladim ve iki si irli goz ile karsilasdim demir niye buraya yiyecekmis gibi bakiyoduki neyse dedim ve gozumu kapadim.
..................................................
Biri benim ismimi bagirip hemde sarsarken gozumu acdim"ne oluyoo yaww"dedim gozumu acdigimda burak karsimdaydi"sonunda be pirenses sen ne cikdin oyke yarim satir seni uyandirmaya çalişyorum"bende gozumu acip owaladim ve yerimden kalkdim"hicde bile ben hemmen kalkarim"dedim evet evet kalkmam ama bunu onun bilmesi lazim dil.

Oda bana bakip"yaw he he gorduk hemmencecik kalkdin zaten"dedi bende gozumu kisip ona bakdim"evet hemencecik kalkdim ben"dedim.oda bana bakdi ve gulmuseyi yanagimi sikdi"ayy sinirlenincede pek tatli oluyuon sen"dedi bende guldum ve otebusden cikdik buse ile yagmur bir bankda oturmus beni bekliyorlardu bende buraga bakip gulumsedim ve"hadi seni arkadaslarimla tanisdiriyim"dedim ve elinden tutup bizimkilerin yanina surukledim.

Buse benim geldigimu gorunce gulumsedi sonra burakla benim elimi gorunce şaşirdi bir bana bir buraga bakiyodu bende "bak burak bu yagmur bude buse benim en yakin arkadaslarim"dedim burak bana bakip guldu"zaten ben onleri taniyorum prenses hatirlamiyosan hani ben sendende once vardim"dedi bende omuz silkdim.Burakda elini kaldirip"selam kizlarr"dedi.

Busede yerinden kalkip buragin omzune yumruk atdi"oo burak bey sende warmiydin yaw "dedi burakda guldu ve"hic degismemisin evet wardim bi iki ayligina izmire gitdim annenemin yanina ondan gorusmedikde aramayide isde unutmusum "dedi kafasini kasirken busede gulumseyip"gel buraya "dedu ve sarildilar "ayy cadi dur omzuma vurdun sen hala aciyoo elin ne agirmis kizim be"dedi buse gulup ayrildi ve"kafani kirarim bak"dedi.

YENI OKULUMWhere stories live. Discover now