18:

6.5K 227 36
                                    

MEDYA:SEÝMA.
DENIZDEN:
Şu anda hocaya türlü işkenceler kurmakla mesguldüm osa beni takmiyodu bile bense oturdugum yerden ona kötü kötü bakiyodum tüm beduallarim sana olsun hocam insallah.

Ya hadi yerleri degisdiryorsun beni niye bu salagin yanina oturtyosun ben kendi kendime dalip giderken demir benim ayagimi itdi sinirle ona bakip bende onun ayagini itdim oda yine benimkini itdi sinirle"ne itiyosun olumm ayagimi"dedim demesine dedimle ama fazla yuksek sesle demişim hoca bana ve demire sinirle bakiyodu.

Bende şirince gülümsüyodum "ne oluyor"dedi hoca bende hemmen"ya hocam bu salak benim ayagimi ikide bir itiyo"dedim demirde hemmen"ya hehe sanki sen itmedin benim ayagimi"sinirle ona bakim"sen birinji benim ayagimi itdin"dedim.

Hoca ikimizede sinirle bakip"yeter ikinizde cezalisiniz benim dersimi böldünüz bu dersden sonra spor salonunu temizliceksiniz"dedi "ama hocam ben bi sey"derken hoca benim lafimi bölerek"denizcim aylene aramami istiyosun her halde"dedi.

"Anladim hocam temizleris"dedim sinirle demire bakip önüme döndüm.

Zil caldiginde kitaplarimi cantama geri saldim ve cantami omzuma asdim buse ile yagmur yanima geldi buse"ya su cocugu niye kafana takiyorsun kizim bos versene bos yere ceza aldin".

"Ya ben bisey yapmadim salak ayagimi itdiyor"dedim yagmurde"seni bekleyelimi biz"dedi"yok beklemeyin gidin siz annem beni sorarsa sizden kütüphanede diyin tamami"dedim ikiside kafasini saladilar.

Kizlarla vedalasdikdan sonra spor salonuna gitdim iceriye girdigimde demir duvara yaslanmis duruyodu salak insanlik edip ben gelene kadar biraz temizlese incileri dökülürmüydü.

Cantami bilmem nerelere atim ve yerdeki toplari elime aldim ve yerlerine koymaya basladim demir ise  hala duvara yaslanmis bana bakiyodu.

"Ne bakiyon toplaşsana ikimizede dedi hoca"dedim demir gülümseyip"hatirlatirsam burasi benim babamin okulu"dedi bende sinirle "bende dedenin okulu demedim "dedim demir bana sinirle bakip yerdeki toplari almaya basladi.

Off öldüm demir bey keyfi yerinde tabu bisey yapdigi yok yapsada eksik yapiyo zaten salak sey.

Hersey yerli yerindemi diye bi daha spor salonuna bakdim her sey tamamdi zaten olmasada kendi yapsinlar kölelerimi var karsilarinda.

Cantami yerden alip omzuma asdim ve spor salonundan cikdim demirde arkamdan geliyodu.

Okuldan cikdigimda baya gec olmusdu telefonumu alip bakdigimda on bes arama annemden on dokuz tane abimden iki arama buseden bas aramada yagmurdandi simdi bitdim ben.

Telefonum yine calmaya baslamisdi annem  ariyodu hemen aldim"alo kizim nerdesin sen ha kac satdir sana ariyorum haberin varmi niye acilmiyo o telefon"dedi "ya anne kütphanedeydin sesize aldim duymamisim"dedim annem bir oh cekdi ve"bi daha o telefonu acmasan kötü olur anladinmi abin burada deliye döndü arkadaslarina arayip nerde oldukalrini sordu cabuk eve gel"dedi bende tamam dedim.

Off yürüysimi hizlandirdim okuldan cikdigimda demir arabasina biniyodu gözdevirip yanindan geciyoken demir"istersen seni evine biraka bilirim"dedi ona sinirle bakip"istemez kendim giderim "dedim demir omuz sılkdı"bu havada otobus bulamasin bulsandan gec gelir annenler seni iyice merak eder sen bilirsin git"dedi.

Düsününce hakliydi ofladim"tamam tamam"dedim ve hemen arabaya bindim demir arabayi calisdirim sürmeye başladi.

Sonunda evimin önüne geldigimizde demire bakip gulumsedim ne kadar sinirli olsamda beni bu havada tek birakmamisdi"eve birakdigin icn tesekur ederim"dedim.

"bisey dil ve bisey isticem yarin bizim eve gelebilirim misin?"dedi dirak kaslarimi catdim "o niyeymis "dedim "sadece bana ders calisdira bilirmisim dicekdim sinavlar yaklasyo sadece bi sat hadi ama"dedi ona güvene bilirmiydim "ne malim belki yine senin su kötü iskencelerinden yapmayacagin yani sonucda evine gidiyorum"dedim.

Demir gözdevirdi"güven bana bi sey yapmicam"dedi "sana güvenmekmi güldürme beni iki kere kilitledigim kapiyi bile yine konturol ediyorum artik ben sen ise güven diyosun"dedim.

"Tamam gelme o zaman güven miyosan ama artik kötü sakalar yada işkenceler yok emin olabilirsin"dedi ona güvene bilirmiydim denemekden zarar gelmezdi dimi"tamam varicam sati ve yeri yarin kendin sõylersin"dedim demir heycanla bana bakip"harbimi"dedi bu durumuna güldüm"harbiden".

Demir heycanla"tamam o zaman yarin ben seni sat 6 da alirim olurmu"dedi "olur ama anlasdigimiz gibi bi sat sadece"dedim."tamam anlasdigimiz gibi o zaman gõrüsürüs"dedi "gõrüşürüs"diyip arabadan indim ve eve girdim.

Annem ve abim basimda dikiklyodular abi"bi daha bana haber vermeden bi yere gitmek yok tamami kücük hanim"dedi cok ediselenmisdi galiba gidip abima sarildim ve yanaklarindan öpdüm"tamam abicim sadece kitap okumak istemisdim galiyle kütüphane oldugu icn telefonumu sesize aldim"dedim.

Abimde bana sarilip"bu kez affesyorum bi daha olmasin"dedi bende kafami saladim anneme bakdigimda gõzleri dolu dolu bize bakiyodu gidip annemede sarildim.

Sonuna yatagima gece bilmisdim annem ve abimin beni sıkıca uyarma konusmasindan sonra hep beraber yemek yedimisdik simdi ise sonunda canim yatagimdaydim.

Bu gün olanlari düsün düm aslina iyi gün gecirmisdi ne kadar demir beni gıcîk edip sinirimi getirsede guzeldi.Gõzlerimi kapadim ve kendimi guzel bi uykuya birakdim.

♡☆BÖLUM UZUN OLDU NEYSE OY VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM ARKADASLAR VE BENI TAKIP ETMEYI UNUTMAYIN BAZI YANLIS YERLER OLABILIR AFFEDIN♡☆

♡DEMIR-DENIZ♡

♡RÜZGAR-YAGMUR♡

♡CAN-BUSE♡

♡BURAK-SEYMA♡

HANGI CIFTELER GUZELER💓💕💘💗.

YENI OKULUMWhere stories live. Discover now