12:

7.9K 252 90
                                    

MEDYA;BURAK.

Sabah allarimin sesiyle uyandim yaa bu allarimi ben hergün yere firlatyorum niye kirilmiyo.

Neyse ne dedim ve yatagimdan kalkip banyoya girdim rutin islerimi haledip cikdim.

Dolabimdan rast gele bi elbise aldim ve ustumdekileri cikartip kir sepetine atdim.

Bunu giydim ve odamdan cikip mutfaga gecdim annemin yanagina sulu bi opucuk kondurup

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Bunu giydim ve odamdan cikip mutfaga gecdim annemin yanagina sulu bi opucuk kondurup.

"Gunaydin annee"dedim oda "gunaydin gunaydin deli kiz hadi abinide uyandir cok yorgun geliba uyanmiyo"dedi kafami salayip abimin odasina gecdim.

Odanin kapisini acip bakdim abim yasdiga sarilmis uyuyodu.Sinsiçe sirtdim ve kosup abimin sirtina atladim"abiiiii"diyip bagirdim sonrada abim yerinden siçradi.

"Kalk ustumden cimcimee"dedi abim beni ustunden atmaya calisirken ben kahga atiyodum.

Sonunda abimi uyandirdim ve masaya gecip oturduk yemegi sessizce yedik ve abimin arabasina bindim.

Okula vardigimda abim arabasini otaparka koymak icn gitdi bende sinifa gecdim.

Sinifda pek kisi yok demirler vardi ve bi kac kisi daha.

Sirama gecip oturdum ve telefonumla oyun oynamaya basladim.Ben telefona dalmisken biri yanagimdan opdu bende kim opdu diye bakdigimda Burakdi.

Ona bakip gulumsedim ve"gunaydin knkkk"dedim oda guldu ve yanagimdan makas aldi"gunaydin prenses"dedi.

Sonra burak "ee kizlar gelmedimi daha"dedi bende"yok yaa gelmedi buse bu gun gelmicek bi isi cikmismi ne bilmiyorum yagmurda gelir"dedim oda kafasini saladi "ee o zaman seni yalniz birakmiyim ben yaninda ben oturyorum"dedi bende"haha olurr"dedim.

Burak siradan kalkdi ve kendi sirasindan cantasini almaya gitdi o arada gozume demir carpdi benim sagimda oturyodu elini yumruk yapmis sinirle kalemini ceviryodu gozune masaya dikmis bende ne oldu acaba diye merak etdim.Neyse ne canim banane bu uguana suratli hodukden.

Burak yanima gecip oturdu ve telefonunu cikarip araba yarisi oynamaya basladi bende onun koluna girdim ve onun nasil oynaysina bakdim.

Herkes geldi ve ilk ders basladi cok sykyciydi off.Sonunda zil caldi.Burakla beraber kantine indik bas dakika sonra yagmurda yanimiza geldi burak bize biseyler almaya gitdi.

15 dakika sonra zil caldi.Yagmura bakip "çikişda goruşürüs canim"dedim oda guldu ve"derslerden sag cikabilirsem gorusebiliris canim"dedi bende guldum ve "cikarsin cikarsin senn"dedim.

Burakla sinifa gecip oturduk sinifa hoca geldi ve derse basladi kimyaa.

Ders devam ederken kapi tiklatildi ve iceriye yari uykulu emre girdi hoca"oo emre beylerde gelibilmis siz niye zahmet ediniz emre bey"dedi hoca emrr gulerek"hoca uyuya kalmisimda afadersiniz"dedi.

YENI OKULUMOnde histórias criam vida. Descubra agora