34:

4.9K 214 60
                                    

Medya:Deniz.

Evanescence-Bring Me To Life.
Dinlemenizi öneririm cok güzel bi şarki ben sevdim sizi bilmem.

Dört araba arka arkaya yolda gidiyoduk.Ama kafamda hala bi soru var can niye öyle bakmişdi ki?

Neyse diyip kafami camdan ayirdim ve demire bakip"varmadikmi?"diye sordum yigrim dakikadir yoldaydik.Ne gerek vardiki bu kadar uzaga gidip yemek.Demir yoldan kafasini ayirip bana bakdi gülümseyip,boş eliyle bi elimi alip üstünü öptü."Vardik sayilir,sıkıldınmı?"kafami olumlu anlamda salayip dudagimi bükdüm.

"Biraz dayan zaten beş dakika kaldi varicaz!"diyip bi kez daha elimin üstünü öpüp yola döndü.

Sonunda varmali yerimize gelmişdik ormanlik bi alanda bi restoran ne acayip ama hangi kafasi gidik gerizekali ormanin ortasinda bi restoran acardiki?

"Demir burasi cok korkutucu?başka yere gitsek olmazmi!"dedim demir bana bakdi "güzelim korkacak bi şey yok hem burasinin yemegide cok güzel gel hadi,bi şey olmaz ben varmim zaten!"dedi zoraki bi gülümseme dudagima yerlesdirdim.Su anda restoranin önünde duruyoduk hepimiz bi sira halinda.Kafami soluma söndürüp kizlara bakdim.Hepside sevigilleriyle elle bizim gibi restorana bakiyodu.Yagmurla bakişdigimizda yüzünde acayip bi korku vardi,rüzgara ikide bir gidelim diye duruyodu.Buseye bakdigimda onunda bizden bir farki yokdu ama hic kimseye helede cana cakdirmamaya çakişyodu.

Can"hadi o zaman gazamiz mübarek olsun!"diyip sevgilisininde elinden tutup merdivenlerden cikmaya başladi.Burakda arkasindan,sonrada rüzgar sadece biz kalmişdik demirin elinden tutup cekdim"hadi bizde girelim bi tek biz kaldik hadii!"diyip hem merdivenlerden cikiyodum hemde demiri cekişdiryodum.

Iceri girdigimizde uzun bi karidor duvarlar siyahla kapliydi,demirin koluna sarilip yürüyodum kalidordu gecdikden sonra karşimiza masalar cikdi icersi büyükdü baya baya bûyük ama bi insan canlisi bile yokdu bizden başka soru soran gözlerle demire bakdim omuz sıkıp"sevgililerimiz icn bi restoran kapatmiş olamazmiyim!"diye gülümsedi.

Ama su anda benim gulumseyecek halim yokdu yer siyah beyaz kapli kocaman duvarlar ise kirmizi siyahlar kapliydi perdelerde siyahdi ve masalar sükürler olsun ki beyazdi.

Demir elimi tutup beni,uzun bi masaya oturturdu kendiside yanima oturdu,demirin önünde rüzgar,onun yaniydaysa yagmur vardi.yani benim karşimda.

Benim yanimdaysa buse busenin yaninda can oturyodu onlarin karsisinda burakla seyma oturyodu.

Beş dakika sonra yanimiza afisantlar gelmeye başladi,istedigimiz şeyi söykedikden sonra hemen yemeklerimiz gelmişdi.Yemekler cok lezetliydi hem konuşyor hemde yemek yiyoduk.

Birden bire işiklar gitdi ve bise kizlar olarak cigligimizi basdik."rüzgar korkuyorum ne oluyorr!"diye bagirdi yagmur,galiba rüzgar yagmura sarildi"sakin ol güzelim bi şey oldugu yok!"diye teseli etmeye calişyodu ama yagmur hala agliyodu,benide bi korku sarmaya başladi"demir!"diye demirin koluna yamişdim demir bana sarildi.

Burak"Töbe,estahfurullah.Ne oluyor lann!"diye bagirdi ,sonra canin sesi duyuldu"ölmeden önce tövbeye başlaman güzel,ama o kadar günahdan sonra yarari olacagini sanmiyorum!"diye işi dalgayi vuran cana görmesede gözlerimi devirdim.

Burak sinirle"ya bi siktir git olum ben ne diyorum sen ne diyosun.Lannn ne oluyorrr burda"diye sonra dogru sinirden bagirdi.

Iceriden birilerin ayak sesleri gelmeye başladi sonra,ve hemen ardindan işiklar geldi ve önümüzde alti tane eli silahli adamlar vardi,ben korkudam altima işicem galiba.

Yagmurla buse seyma güclü bi ciglik atdi,rüzgar ve burak hemen kizlari arkasina aldi cok gecmeden demirde kolumdan tutup beni arkasina aldi.

Ama can işde kiz gibi ciglik atip"aman allahim didim"diyerek busenin arkasina saklandi buse canim ayaklari tiriyodu ah benim kücük yetim evladim ah budami gelecekdi basina ahh!

Sacmalamanin sirasi dil deniz,evet evet kendine gel.Su anda bes silahli,amina kodumun herifleri seni vurabilir ve senin beynin ucabilir,ha bide cuval gibi yere yapismanda var.

Demir "ne istiyorsunuz!"diye bagirdi adamlar silahi demire cevirince demirin arkasindan sıkıca sarildim.

"Kizlari bize verin!"dedi iclerinden biri rügar araya girip"kolaysa gelde al,"buralda araya girerek"alani teker teker sikerim!"diye tisladi.

Demirde"ebeni alirsin!"dedi yahu elerinde silah var hepinizi vurabilirler siz neyin kafasindasiniz.

"Zorluk cikartmayin,kizlari verin gidelim"dedi en önde duran hiyar kafali,hadi kizlari gecdim beni ne yapican yahu.

"Zorluk cikartyorus lan ne yaprsin!"diye bagirdi demir bi sus cocugum ya agzina sicacak o olacak sonra.

Can"aha bunlari alabilirsin hirsiz bey amca ama beni ve poncik kalpli kivircigimi birakin!"dedi busenin arkasindan burak hayretle cana bakip"hepimizi nasilda satin ulan şerefsiz!"dedi rüzgar sadece göz devirmekle yetindi.

Silahli bi adam"ee cok uzatdiniz verin kizlari gidelim!"dedi arkasindaki adamlara isaret verdi iki adam rüzgarla buraga dogru yürürken ikiside bizim yanimiza geliyodu canla buse ciglik atip geriyo dogru koşmaya başladilar.

Sagima bakdigimda yagmuru almaya calisan herife rüzgar sert bi yumruk gecirip"sen kimi, kimden aliyosun lan piç herif!"diyerek tekme atmay başladi.Burak kendine dogru gelen adama oda bi yumruk gecirdi ama adam dengesini bozamadi bişey ariyomuş gibi sagina soluna bakdi ve masadaki kasseyi adamin kafasindan kirdi ama adam bayilmadi burak bize hayretle bakip"lan bu bayilmiyoo!"diye bagirdi.

Önünde dönüp adam yine bi yumruk atdi adam bi iki adim sendeledi ve yine dik durdu burak elini kaldirip adama dogru saladi"Lan niye bayilmiyon olum nesin sennn!"diyerek ayagina tekmeyi gecirdi adam aciyla diz ütüne düşdü  burak da yüzünü yumruklamaya başladi.

Bize dogru gelen iki adam vardi demir birine yumrugu gecirip otekinede tekmeyi atdi adam yere yapişdi yahu"ah süt cocugun üstü kirlendi!"dedim alayla.

Demir bi saniye bana bakip yine önündekini tartaklamaya başladi,yerdeki yatan adam yerinden kalkip demire dogru adim atinca panikledim ve masanin üstündeki bardagi alip adamin kafasina gecirdim adam yine yere yapişdiginda.

Bende adimin yanina diz üstü otudum bayilmamişdi hala ayikdi.Adamin yüzüne pis pis gülüp elimle kulagini cekmeye başladim"seni gidi senii"diyip iki kulagindanda cekiyodum adam aciyla inliyodu.

Kulagindan sonra yanaklarina gecip sertce yanaklarini cekmeye başladin "düşdün simdi elime ha kim alajak simdi seni benim elimden."diyip yanaklarini birakip burnunu cekmeye başladim cok heycanli be"biraksana kizim burnumu"diyodu ama nafile burunu cekiyodum"akili olucan olum anladinmi seni kucuk velet"diyip yine kulaklarini cekmeye başladim.Adam bagirip duruyodu.

"Bidaha cikicanmi ha annenin sozunden"diyip sacini cekmeye basladim.

Birden bire havalanmamla,elim adamin sacindan gitdi demir beni belimden tutup kaldirdi"ne yapiyosun kizim,uslu uslu dur bi yerde!"diye bana kizdi ve duvarin bi köşesine beni birakdi yine arkasini dönüp adamlarin yanina gitdi kolumu bir birinine baglayip gözlerimi kisip onlara bakdim.

Demir bi adam yumruk atdiginda adam yere serildi gülümseyip el capdim"yürü bee kimin sevgilisi!"diye bagirdim.

Herkes bir birine girmiş kavga ediyodu gözüm yagmurla şeymayi aradi,masanin alatindaydi ikiside.

Buseyle canda kacmişdi şimdi yakdim ciranizi diyip arka kapidan cikacakken durdum ciralarini yakmasamda olur cunku bu havada ormana gitmeye pek götüm yemiyodu.

Allah bilir nerdediler?

♡OY VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN CANLARIM♡

SIZCE BU BÖLÜM NASILDI.

YENI OKULUMWhere stories live. Discover now