32

4.9K 220 22
                                    

Medya:Yagmur.

Ýagmurdan:

Sinifda öyle ce oturmuş test cözüyodum yakinda matematik sinavlar vardi iyi bi puan alabilmem icn cok çalişmam gerek.

Teneffus okdugu icn sinifda cok kişi yokdu,ece ile denizde kantindeydi zaten,elimdeki kalemi sacimin arasina getirip kaşidim.Birden bire izlendigimi hisetdim,sinifda gözümü taradigimda bi kişide durdu rüzgar bana bakiyodu benim ona bakdigimi anlayinca hemmen basini baska tarafa cevirdi bu yapdigina gülümsedim,belki ben rüzgardan minavik,birazcik hoşlaniyor olabilirim cok az yani(!).

Düsüncelerim başka yerlere dalip gitdiginde,kafami iki yana salayip bu düsünceleri kafamdan yok etdim ve sadece testle ilgilenmeye başladim.

Sinifin kapisi acilip kapandi kim geldigine kafami kaldirip bakmadim bile kimse kim!

Biri benim siramin önünde dikildigini hisetdigimde kafami kaldirip bakdim,gözlerimi kisip önümdeki cocugu kim oldugunu bulmaya çalişdim"şeyy ben arda..hani matematikden calişdiricam demişdin ya ni"dedi utangacja he!şimdi buldum bizim yan sinifda okuyon bi ögrenci arda dün kantinde tanişmişdik ve bana matematiginin pek iyi olmadigini söylemişdi,bende ultura zeki bi kiz!oldugum icn ben calişdira bilirim demişdim.

Şimdi onu tamamen unutmuşdum, of cocuga ayip oldu ya"ha hatirladim arda,hadi gel yanima zaten bende test cözûyodum"dedim genişce gülümseyip yanima gecip oturdu.

Kitabibi acdi"şimdi sen bilmedigin yerleri bana göster bende ona göre sana anlatayim olurmu?"dedim kafasini salayip"olur tabi"dedi .

On beş dakika gecmişdiki rüzgarin sesini duydum"yanindaki cocuk kim yagmur?"kafami kaldirip bakdigimda rüzgarin sinirli oldugunu gördüm neye sinirlenmişdi bu şimdi?

Hem o kim oluyoda benden hesap soruyo"sana ne?"dedim bende tek kaşimi kaldirmaya calişip ama başaramadim taha fazla rezil olmamak icin sadece kaşlarimi catip bakdim.

"Kizim bak sinirimi getirme kötü olur"dedi gözlerimi kisip yerimden kalkdim ellerimi belime koyup"ne olur mesela?"dedim.Sinirle ellerini saclarindan gecirdi ve"bunu sen istedin"diyip belimden tutup kenine cekdi ben biriniji şoku atlatamişken"ne yap-"diyemeden dudaklarimda bi baski hisetmem bir oldu.

Şokla gözlerimi kocaman acmişdim rüzgar beni öpüyodu,kendime geldigimde ellerimi gögsûne koyup itdim.Itmemle gözlerinde bi saniyelik kirginlik gecdi ama bi saniyelik işde,sonra hemen pişmişkelle gibi sırıtmaya başladi.Allahin cezasi bide gülûyo.

"S-sen ne hakla beni öpersin ha!"diye bagirdim yûzüne dudaklari kivrilirken"seni seviyorum"dedi "sen var sen ta-"durdum o az önce ne demişdi"sen az önce ne dedin?"diye sordum pat diye dukdaklarina bi gülümseme oluşurken"seni seviyorum dedim".

"Şakanin sirasi dil"diye tisladim resmen duygularimla oynuyodu,"şaka yapdigimi kim söyledi!"dedi şimdi kaşlari biraz çatilmişdi"yalan söyleme tamami,sen benim duygularimla oynayamasin"dedim bagirarak"yalan söylemiyorum,seni seviyorum ulan nesini anlamiyosun!"diye oda benim gibi bagirdi.

Inanmak istiyordum ama ya oyun oynuyosa bu kadar alçalmiş olamaz her halde.

Bi şey demeden arkami dönüp ardaya bakdim"özür dilerim,başka zaman çalişsak?"dedim sakince arda olumlu anlamda kafasini salayip kitaplarini eline alip bana bakdi ve gülümseyip"görüşürüs"dedi zorlukla gülümsedim.

Arda gitdikden sonra bende eşyalarimi topladim burada daha fazla duramazdim sakin kafayla bunu düsünmem lazim.

Cantami omzuma asdim,ve arkami dönüp gidecekken rüzgar bilegimden tutdu,"birak!"dedim sakince ama birakmaya niyetdi yok gibiydi"cevap vermedim hala?"dedi ne diyebilirimki bende onu seviyodum ama onun beni sevdiginden emin dildim.

"Cevap vermicekmisin?"diye yine sordu"rüzgar birak kolumu!"dedim sesimi biraz yükselterek.

Kolumu biraktiginda sinifin kapisindan cikacakken"korkaksin duygularini bana söylemeyecek kadar korkaksin,ben sana seni sevdigimi soylerken bile bana inanmayacak kadar korkak,kac kac bakalim!"dedi.

Bana kimse korkak diyemezdi ben korkak dildim sadece,sadece biraz düşünmem lazimdi.

Sinirle ona bakip hizli hizli ona yürürken önünde durup,ensesinden tutdugum gibi dudaklarimizi birleşdirmişdim.Iki saniye karşilik vermesede hemen karşilik vermeye başlamişdi.

Ondan ayrildikdan sonra onunla bi kac dakika bakişdik ve sesizligi bozan taraf ben oldum"kimiş şimdi korkak,ha bende seni seviyorum oldumu"

♡SELAM OY VE YORUM VERMEYI UNUTMAYIN LÜTFEN IYI OKUMALAR♡

☆BIRAZ SÜRE BI BÖLÜM YAZMICAM ARKADAŞLAR☆

YENI OKULUMWhere stories live. Discover now