7;

9K 285 45
                                    

MEDYA:YAGMUR
   Biri beni dürtüklemesiyle uyandim.Off ya bu kim simdi "denizz kizim kalksanaaa"dedi biri sesi tanitik geliyo"kime diyom kizimmm olaaa kalsanaaa"gözümü araladigimda karşimda demir duruyodu.

Ýawaş ýawaş dun olanlar aklima geldi.Hemmen yerimden dogruldum ve üstümi silkeledim.

"Ne bagiryon ya öçü gibi kalkdik işde"dedim oda bana bakip "kizim ýarim satir seni uyandirmak icn neler çekdim haberin warmi"dedi.

Bende gözlerimi devirdim ne yapiyim yani ayi gibi uyuyosam.Bana bakip"hadi yolu bulalim bi gece daha burda gecirmek istemiyorum"dedi "bende cok merakliydim zaten"dedim.

O yürüken bende arkasindan ýürüyodum.Dizim agrisi gecmisdi azicik sizliyor aman neyse.

Offf ýarim satir yürüyorus"Ben cok susadimm yaa"dedim demirde"ben napiyim kizim sabret"dedi bende yine ofladim.

15dakika gecdi hala yürüyos"yaa demir ben yoruldum hemde susadim"dedim demir bana bakip biraz düşündü"tamam gel burada oturalim ama su bulmamiz lazim"dedi bende yere oturup agaca yaslandim.

Kac satir yürüyorus artik oldum sususlukdan"demirrr susadim"dedim artik dudagim kurumuşdu cokda açikdim.

Demir "biraz sabret bak ýaklaşdik ben biliyorum"dedi birden bire gözüm karardi demir elinden tutdum düşmemek icn oda bana bakdi"iyimisin deniz bana denizz"dedi bende"s susa adim"dedim.

Artik dayanacak gucum kalmadi ve basim dondu bende kendimi yere birakdim.En son duydugum ses demirin"denizzz denizzz ac gözlerini DENIZZZZZ".

DEMIRDEN.
Deniz birden bire yere düşüp baýildi.Bende yere diz üstü düşüp denizi kucagima aldim"deniz deniz kal nolur deniz"dedim.

Onu kucagima alip koşdum sanki canimdan can gidiyo gibi.Önceden onun canini yakmak icn herşeyi yapardim taki o gece onu havuza atip agladigi güne kadar sanki o agladiginda benimde canim yandi.

Sonunda bizim kamp yeri cikdi herkes yanimiza geldi"bende suu getirin lannn çabuk olunn"diye bagirdim denizi yere birakip kucagima çekdim"denizz hadi ac gözlerini denizz"dedim.

Su alip yuzune dokdukden sonra(arkadaslar dokdukden sonra dedim çünkü ne dicegim aklimdan cikdi).

Deniz sonunda gözünü acdiginda "ne olduu bana"dedi kafasini tutarak "aclikdan bide susuzlukdan bayildin galiba"dedim.

Denizden:;
Biraz zaman sonra çadirima girip oturdum ve üstüme degisdirdim dünden beri bu elbise ile dolasyodum.

Denizden:;Biraz zaman sonra çadirima girip oturdum ve üstüme degisdirdim dünden beri bu elbise ile dolasyodum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Üstümi giyinip disari çikdim.Herkes yemek yiyodu bende elime tepsi alip yemek koydum ve bos bir yere gecip oturdum.

Yemek yerken yanima iki kişi birden oturdu bakdigimda buse ile yagmurdu."canim nasilsin daha iyimisin"dedi buse bende gulumseyip"yemek yedim daha iyi oldum"dedim ikiside gulumsedi.

Bir iki sat disarda oturup kizlarla dedi kodu yapdik sonrada kapdaki kizlarin üstündeki elbiseleri kesdik."ay bu kokoşa baksana o elbisenin istünden mont giyilirmi"dedi buse bende onun dedigi kiza bakdim dogru cok çirkin duruyodu yyyyý.Yagmurda"asil sennbu kiza bak ay resmen götü görünyo pis sürtük"dedi bende guldum.

Akşam oldu herkes çadirlara girdi bende çadira girmek icn ýürürken biri kolumdan tutdu kolumu tutana bakdigimda demirdi."şeyy yani ee daha iyimisin"dedi bende gulumsedim"evet iyim ha bide teşekkür ederim ýardimin icn"dedim oda eliyle kafasini kaşidi böyle edince cok çekiçi ve yakisikli oldugunu biri ona soylemismiydi.

Gulumsedi ayyy gülümseďiginde gamzeleri çikiyo ay yerim ben bunu ay ne diyom ben kendine gek deniz unutma onun sana yapdiklarini.

"Önemli dil sen iyi ol yeter"dedi bende şaşkinlikla ona bakiyodum şimdi o benim iyiligimi düşündi.

Oda benim şaşkinligima gulumseyip"iyi geceler ben gidiyim artik"dedi ve benim bişey dememi beklemeden gitdi öküz yaa belki bisey dicekdim.Ne olurdu beklesen ha incinmi dökülürdi pis ukala .

Çadirima gecdim ve ustümü iyice örtup uyumaya koyuldum.Offf uyuyamiyorum aklimda sürekli denizde acaba niye bana yardim eti beni orada birakip gidebilirdi yani benden nefret ediyo.

Niye beni birakmadi orada?

Niye benim iyiligimi istedi?

Neden ben bunlari düşünyorum?

Ben salak miyim yoksa deliryomuyum?

Ayyy ne diyom ben cabuk uyumaliyim acaba dizilerdeki gibi koyunmu saysam evet evet koyun sayiyim.
1kuzu 2 kuzu 3 demir 4 demir 5 salak 6 tawuk ay tawuk nerden cikdi canim tawuk çekdi galiba offf gözümü kapadim ve öylece yatdim.
..........................................

YENI OKULUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin