30:

5.2K 320 85
                                    

Oy ve yorum olursa sevinirim😊

Şu anda din dersindeydik ve sinavdan cikan sonuçlari aciklayacakdi hoca.

Bu gun buse gelmemişdi ve ayazla can birlikde oturmuşdu ne diyim yani ayazla can bir birlerine öyle kaynaşdilarki anlatamam.

"Ayşe 67,Arda 43,Elif 97aferin kizim bi sinifda en cok seni seviyorum"elife bakdigimda hocaya otuz iki diş,sirityosu te allahim inege bak ya.

"Rüzgar 78,Ýagmur 82,Demir 58,Hakan 23,Deniz 61,"yaşasin bu kadari bana yeteri,terlik yemesem iyi.

Son kalan kagit Caninki ve ayazindi"Can Demir,kac bekliyorsun?"diye sordu hoca,can'a bakarak"Ben bilmem,kiymetli ögretmenimiz.Allahin takdiri neyse onu allacagim inşallah!"Canin dalgayla karişik gevşek cevabina,hoca gözlügünün üzerinden ters ters bakdi.
"9 evladim,9"Ayaz can'in kulagina egilip"tuvaletde ekmekmi kemirdin,Allaha şirk koşarken kul hakimi yedin,dört büyük kitaba diss mi atdin,şeytanin ruhunumu satdin anasini satiyim.Dinden 9,almak ne lan!"

"Ayaz Özberk,sende 12 aldin...Bravo"hoca elindeki son kagidida kagit yigininin icine koyup,çantasina tikişdirdi.

"Bende galiba can bunlari yaparken eşlik ediyodum"diye ensesini kaşiyan ayaza güldüm.

Din kültürü sonraki teneffüs,bahcede beni cagiran beden ögretmeninin yaninda gitdim ici boş,cuval gibi.O kadar bitkindim ki...... .Bana dersle ilgili önemsiz birkac duyru haberi berdikden sonra geri yoladi.

Bahceden,okul binasina yürürken sinifin penceresinden demiri gördüm,gülümseyip elimi saladim ona ve koşmaya başladim.Her ne kadar kendimi kötü hisetyor olsamda ona cakdirmamak istemişdim.

Okul binasindan iceri girip yukari kata cikmaya başladim kolidora geldigimde başim dönmeye başladim,elimle kafami tutup sıkdım.Al işde yemek yemesen bütün ders ac ac otur sonrada koş seni salak.

Biraz iyi hisetdigimde elimi kafamdan cekdim,gözlerimi acdigim an bi kac adim ötemde dikilen ve bana bakan demiri gördüm gülümsemeye çalişdim.

Bi kac adim atmişdimki gözüm karardi ve zemin ayagimdan kayiyor gibi oldu,başimi yere çarpdigimda inledim galiba yere çakilmişdim amk bi bu eksikdi.

En son hatirladigim demirin ismimi bagirmasi oldu.

Demirden:

Şaşkinlikla önümde bayilan kişiye bakiyodum kendime geldigimde var gücümle"denizzz"diye bagirip koşmaua başladim yanina geldigimde yere cökdüm başini dizime koydum"ac gözünü deniz,beni duyuyomusun güzelim.Hadi ac gözlerini"ama acmiyodu şu anda cok caresiz ve korkuyodum ona bi şey olma ihtimali beni cok korkutyodu.

Hizla onu kucagima aldim bu kez ona bi şey olmasina asla izin vermem.

Bi sat sonra........

"Neden hala uyanmiyo?"diye sordum artik canim sıkmaya başladilar."Bey fendi az öncede söylemişdik kendine gelmesi uzun sürebilir"sinirle adamin yakasina yapişdim"sikerim lan bey fendini uyanacak dediysem uyanacak"diyip atami itdim.

Artik sikdigimin hastanesi sinirimi bozmaya başlamişdi.Bi sat oldu onu buraya getirenime bayilmasinin nedeni aclik oldugunu ögrendim bi uyansin ben göstericem ona yemek yememek neymiş.

♡Selam gencler ben geldim bu bölüm kisa oldu ama bi daki bölüm uzun olacak söz veryorum size♡

"O kücük yildiza tuşlamayi unutmayin"😚😘😙

YENI OKULUMWhere stories live. Discover now