Q&A

299 15 10
                                    

-Elizabeth-

Vragen van  LenaNguyen190:
Hoe is het om het vriendje te zijn van Peter? Nouu, eigenlijk ben ik de vriendin van Peter ;) En hij kan echt arrogant zijn, zo irritant! Maar... Eigenlijk is hij bijna altijd heel lief en is het heel fijn om bij hem te zijn.

Zou je willen trouwen?  Trouwen? Heb ik totaal nog niet aan gedacht... Maar uiteindelijk zou ik het wel graag willen, denk ik. Als ik er over nadenk, zie ik Jasper al lopen, als bloemen"meisje", met een bloemenkrans op. 

Any ship names? Pelizabeth? Elizeter? Wat denken JULLIE? ;)

Vinden jullie het niet saai om voor zo een lange tijd te leven? Ik weet het nog niet, ik ben nog niet zo lang op Neverland en daarvoor leefde ik normaal. Ik denk wel dat er genoeg gaat gebeuren zodat Peter en ik ons niet hoeven te vervelen. 


-Peter-

Vragen van LenaNguyen190

Kan je of beter gezegd wil je kinderen hebben? Ik heb al zat jongens om op te voeden op dit moment. *droomt er stiekem van om wel een eigen te hebben*

Hoe zou je denk je hebben geleefd als je op aarde zou zijn? Aarde is een vreemde plek. Ik zou waarschijnlijk ook vreemd zijn, beetje buiten de boot vallen. Waarschijnlijk beschermend over andere jongens, tegen de pestkoppen. 

Zou je een telefoon willen hebben? Uhmm, wat is dat? Één of andere toekomstige uitvinding?

Zou je me willen meenemen naar Neverland!!!  Duh. Wel een retourtje, hoor! Ze hebben je te veel nodig hier op aarde!


-Hook-

Vragen van  LenaNguyen190

Heb je spijt Elizabeth te hebben verlaten? Met heel mijn hart. Ik zou graag mijn alternatieve ik van Neverland er de schuld van willen geven, maar helaas heb ik die keuze gemaakt toen ik nog op Aarde was, dus is er absoluut geen excuus voor.

Welke krachten zou je willen hebben?  Ik ben een uitvinder, dus wat mij geschikt zou lijken, is om alles wat je kan bedenken, ook waar te kunnen maken. Dat zou ik als kracht meerekenen. 

Vind je jezelf knap? Ik heb betere dagen gehad...

Wat is Hook nu aan het doen? Deze vraag is in het vorige hoofdstuk "Epiloog" beantwoord ;).


-Tinkerbell-

Vragen van LenaNguyen190

Mis je je oude geliefde?  Eerst wel, maar daar ben ik overheen gegroeid. Iemand missen die er niet meer is, is een onnuttige bezigheid.

(PS. Ik probeer te antwoorden in karakter, maar dit is natuurlijk niet waar. Als je iemand mist, is dit een heel mooi iets, omdat deze persoon ooit voor mooie dingen in je leven heeft gezorgd. Ik hoop dat jullie het goede soort missen mogen ervaren, waarbij jullie glimlachen als je aan diegene denkt ❤️.  Let niet op Tinkerbell ;) )

Hoe oud ben je? Jullie mensen zouden 28 jaren jong zeggen. 

Waarom ben je zo agressief? Agressief zou ik het niet noemen. Ik heb alle redenen om de dingen te doen die ik doe. Mensen doen mij kwaad, dus doe ik hun kwaad. Waar is de agressiviteit in dit?

The Other Side Of The Moon | Neverland story | DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu