Kies mee voor cover + volgend verhaal! <3

266 12 15
                                    

Hey! Super leuk dat je hier bent en mee wilt beslissen over mijn cover/titel voor dit verhaal en mijn volgend verhaal + taal! ;) <3 Om te stemmen op jou voorkeur, type in een opmerking C (cover), T (titel) of N (nieuw verhaal) + het cijfer van je keuze. Ik ben van plan dit verhaal te vertalen naar Engels, dus ik kan niet met zekerheid zeggen wanneer ik aan mijn nieuwe verhaal begin. Super dankbaar als je het doet, ik kom er in mn eentje niet uit! :))

C1 (huidig)

C1 (huidig)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

T1. The Boy Who Would Not Grow Up And The Girl Who Grew Up Too Fast


C2

T2

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

T2. That place between sleep and awake



C3

T3

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

T3. The Other Side Of The Moon



Voor de volgende verhalen; ze spelen allemaal af in Neverland. Het is niet echt een vervolg op dit boek, maar wel in dezelfde wereld waar dezelfde dingen mogelijk zijn. Alle verhalen van Neverland zijn fantasy en komt er op 1 of andere manier supernatural in voor.  Alleen N1 is realistisch en speelt zich in deze wereld af. Ik heb er al een begin gemaakt die ook op Wattpad staat, maar hier ben ik niet tevreden over en zou ik dus helemaal overnieuw beginnen. 

En: willen jullie graag een Engels of Nederlands talig boek?

N1 (realistisch) 

Noora is het typische populaire meisje. Mooi om te zien, flirterig met de jongens, veel vriendinnen, uitgaan... Maar achter dit perfecte meisje schuilt een heftig geheim, die ze met geen van haar "vriendinnen" durft of kan delen. Dan besluit haar moeder, samen met haar en haar broertje, te verhuizen naar een andere stad. Hier komt ze op een school waar alles anders loopt. Ze is niet meer perfect of het meisje waar iedereen naast wilt zitten. Maar wel haarzelf. Ze krijgt voor het eerst te maken met echte vriendschap, haar eerste echte liefde en constante confrontaties met haar verleden. Ze probeert zich deze keer open te stellen en oprecht te zijn met haar nieuw gemaakte vrienden, maar dit lijkt nog niet zo makkelijk als het klinkt. Maar alles staat pas echt op zijn kop als haar verleden haar persoonlijk komt achtervolgen.

N2

Iltsar, een jongen die op zoek is naar geluk en een neus heeft voor geheimen - wat meestal leidt tot problemen voor hem-, reist naar een onbekend land voor hem en komt terecht in het kasteel van Cameric, een indrukwekkend gebouw waar de koning en koningin samen met hun vele dienstknechten wonen. Maar als hij er wat langer ronddwaalt, blijken er diepgewortelde geheimen te schuilen. Als hij de koningin Nahesme iets beter in de gaten houdt, beseft hij dat het koningshuis en daarmee ook het bestuur van Cameric, niet zo perfect is als het lijkt. Zijn de inwoners van Cameric, daadwerkelijk zo blij met de mensen op de troon? Wie heeft het beste voor met het land, en wie probeert de boel te saboteren? Zelfs degene die het dichtst bij de troon staan, zijn niet veilig. 

N3 (short story)

Een groot cruise schip, ongekend groot en bijzonder voor de bewoners van Neverland, biedt een luxe vakantie. Als de toeschouwers met adem ingehouden zitten te kijken, loopt er een jongen, duidelijk niet iemand die de vakantie zou kunnen betalen, de loopplank op. Alles straalt bij hem uit: blijf uit de buurt. Ik hou niet van gezelschap. Het is alsof er een zware druk in de lucht hangt. Kort daarna, lijkt zijn tegenpool de loopplank op te lopen. De zon lijkt door te breken, de jongen zwaait en lacht uitgebreid naar iedereen en lijkt volop te genieten. Natuurlijk blijken net deze twee jongens, bij elkaar op 1 kamer te zitten. Stoot het alleen maar af, of trekt het elkaar stiekem toch wel aan? Zeker als de tweede jongen besluit zijn uitermate best te doen om bevriend te worden? Of hebben ze daarvoor hulp nodig van het uitbundige meisje, die samen met haar vader de overtocht maakt?

N4 

Piffaylence Crystal leeft haar hele leven lang, samen met haar familie, in een groot huis aan de rand van het bos. Toch voelt ze zich niet thuis. Het is alsof haar ouders zich net wat anders gedragen, alsof ze er net niet bij hoort. Haar hele leven maakt een drastische omwenteling, als haar ouders haar naar voren schuiven bij een oproep. Een oproep om een levensgevaarlijke queeste te doen, in naam van de koning. Met als doel de oorlog tegenhouden, die het buitenland zo ontzettend uitdaagt. Veel mensen geloven dat het het eind van vrede zou betekenen, als de oorlog uit zou breken, en er een donkere tijd zou aanbreken. De mensen voor deze queeste zijn niet zomaar gekozen. Volgens een legende, als de hoogste nood opkomt, komen de vier elementen samen. Mensen met krachten, van water, vuur, aarde en wind. Plus een buitenstaander, nog iemand erbij, waarvan niemand zeker weet wat zij kan. En juist als die persoon wordt Piffaylence er uit gehaald. Al snel komen er dingen aan het licht, waardoor Piffaylence gaat twijfelen aan haar afkomst. Het is één grote zoektocht naar wie ze eigenlijk is, en naar "het" wat de oorlog zou voorkomen. 

N5 

Trots organiseert een koninklijke familie een feest, om vriendschappen te onderhouden en verbonden te benadrukken. Al snel blijkt er een indringer tussen te zitten en op gewelddadige wijze wordt de geliefde prins door hun ontvoerd. Op deze manier brengt de prins een lange tijd door met zijn ontvoerders, een club demonen en monsters aangevoerd door een normaal persoon. Of zo lijkt het. Gevecht naar gevecht, land naar land en schreeuwen tot gesprek, leidt er toe dat meerdere misverstanden aan het licht komen, van beide kanten. Zijn de motieven van de bende niet voor het goede? Of is dit schijn? 


Ik zou het super waarderen als jij stemt op je favoriete cover+verhaal! 

Fijne vakantie! (hopelijk hebben jullie nu vakantie, en zo niet, success nog even! ;) )

Liefss, Nadine <3

The Other Side Of The Moon | Neverland story | DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu