Dankjewel!!

259 13 23
                                    

Dit verhaal gaat al heel lang in mijn hoofd rond, en eindelijk heb ik het nu dan volledig opgeschreven. Wow! Aan het begin heb ik meerdere problemen gehad met doorschrijven, waardoor het dan ook zo'n 2 jaar heeft geduurd, maar hier zijn we dan! Mijn EERSTE grote verhaal, voltooid! 

En dit is nog maar het begin ;). Nu ik de wereld Neverland heb gecreëerd, hoop ik jullie te introduceren aan vele landen, personages, relaties, wezens en verhalen. Ik heb al een heel rijtje in mijn hoofd, nu alleen nog uitschrijven... ;) De meeste staan apart en heb ik (nog) geen vervolg van, maar één ding zullen ze gemeen hebben: ze spelen zich af in Neverland. 

Ik ga nu dit boek herschrijven, aangezien de eerste paar hoofdstukken van 2 jaar geleden komen, en vertalen naar het Engels. Ook zal ik aan een nieuw verhaal beginnen, waar jullie over mogen meestemmen in het vorige hoofdstuk. 

En nu, wil ik JULLIE, heeeel erg bedanken!!! Dat jullie hebben geklikt, gelezen, gestemd, opmerkingen hebben geplaatst... Alle dingen, groot of klein. Dat je het tot dit hoofdstuk hebt gelezen, dat je interesse had in Elizabeth en Peter. Dat je genoot van wat ik heb geschreven. Dankjewel! Ik vind je geweldig, ieder van jullie. Samen hebben jullie ervoor gezorgd dat ik meerdere keren #1 stond in verschillende hashtags, dat ik inmiddels ruim 380!!!! stemmen heb, mijn eerste 12 hoofdstukken bijna 100 of veel meer hebben, waarvan de eerste zelfs meer dan 300! En dat ik inmiddels ruim 4700 reads heb... WOW. Zo erg bedankt! Door jullie is dit boek voltooid. 

En een speciaal dankjewel voor LenaNguyen190  ;) Dankjewel voor je enthousiasme, binnen een dag mijn nieuwste hoofdstuk lezen, ook al was t veel te laat ;). Dankjewel voor telkens je lieve reacties. En je enorme bult vragen! Je hebt me echt door de laatste hoofdstukken gesleept!! 

Als laatste dankjewel voor alle andere trouwe stemmers en lezers, die zich misschien niet hebben laten horen, of minder, maar ik weet dat jullie er zeker bij zitten! Dus, je mag je zeker aangesproken voelen als je dit hoofdstuk leest, DANKJEWEL!

Stuur gerust een berichtje, opmerking of wat dan ook. Wat zou ik daar blij van worden ;). Vragen voor Q&A en meestemmen kan nog!

Heeeel veel liefs en ontelbare dankjewels (ook van Elizabeth, Peter, Jasper en de rest), en hopelijk tot snel!!

Liefsss, Nadine ❤️❤️

🎉 Je bent klaar met het lezen van The Other Side Of The Moon | Neverland story | Dutch 🎉
The Other Side Of The Moon | Neverland story | DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu