proloog

1.4K 95 27
                                    

Een tijdje bestaat mij leven uit het bedenken van wat ik nou werkelijk met mijn leven wil doen. Maar ik kom er maar niet op, niet heel gek, want veel kansen zijn er niet in de banliue, vooral niet met een migratie afkomst en al helemaal niet met de combinatie Algerijns-Marokkaans.

Ik wil heel graag advocaat worden en rechten studeren, maar hoe moet ik dat doen als ik niet eens weet of ik vandaag te eten heb? vandaar moet ik mijn levensdroom aan de kant zetten en geld verdien voor mij en mij gezin die bestaat uit mijn moeder, mijn zusje en broertje. Aan mijn moeder heb ik financieel ook niet veel, ze is ernstig ziek, toch doet ze haar best om ons alle liefde van de wereld te geven en meer kan ze ook niet doen. Wat ik moet doen is geld verdienen, maar hoe?

 Als een zestien jarig meisje zou ik hier niet eens aan moeten denken, maar mijn vader heeft mijn moeder en mij op mijn zesde verjaardag verlaten. Het enige mooie wat hij mij heeft achtergelaten is mijn naam:'Dalia' het betekend bloeiende bloem, en met die betekenis probeer ik verder te leven, en groeien tot een sterk persoon die haar doelen bereikt. 

Wat Dalia niet had verwacht is dat alles zou veranderen op een dag van de winter van 1996, het jaar waar alles veranderde en Dalia tot de persoon van vandaag heeft gemaakt.

Bienvenue a la Banane| VOLTOOIDKde žijí příběhy. Začni objevovat