De duivel op hoge hakken

509 58 12
                                    


Dalia

13:00

Vandaag gaat het gebeuren, Damiano en ik gaan naar Gare du Nord het station van Parijs waar elke avond veel feestgangers komen die wel open staan voor wat we te bieden hebben. Mijn moeder heb ik verteld dat ik voortaan een pizza bezorger ben, maar ze moest eens weten dat die pizzeria mij nooit aan heeft willen nemen. Het doet me pijn om tegen haar te liegen, maar hopelijk zal dit alles niet voor niets zijn. Binnenkort zal ze genezen zijn, weer fit zijn en kunnen we met z'n allen verhuizen naar een betere plek, en kan ik mijn moeder verzorgen net als hoe ze mij verzorgd heeft. 

Alles staat klaar, het spul is mooi verdeeld en eerlijk is eerlijk het ziet er goed uit, niemand zal merken dat het niet de echte shit is. 

Mijn outfit staat ook al klaar, een prachtige satijnen jurk met een split aan de onderkant, Damiano heeft hem gisteren aan mij laten zien en ik was er gelijk weg van, hij zei dat we er ook als feestgangers uit moesten zien, zodat het leken alsof we verstand hadden van feestdrugs. Ik hou van alles wat met mode te maken heeft, maar heb simpel weg niet genoeg geld ervoor. Als ik dat wel had, was het klaar met iedereen, designers zouden me zo op de catwalk neer kunnen zetten. Dus ik vind het echt geweldig dat ik die prachtige jurk aan mag.

Ik vertrek uit huis in een trainingspak, zodat mijn moeder geen argwaan heeft, want wie gaat er nou weer pizza's bezorgen in een jurk? Damiano haalt me om 17:00 uur op, en kleed ik me bij hem thuis om.

Damiano

17:00

''Je kunt je in de badkamer omkleden, de jurk hang er al voor je.'', vertelde ik haar, ze gaf je me een knikje terug en sloot de deur achter haar.

Ik kan echt niet wachten om haar in die jurk te zien ik weet nu al dat het haar beeldig zal staan. Die jurk heb ik van me zus gestolen, omdat ze me irriteerde het was haar lievelingsjurk. En wat is een betere manier om wraak te nemen op een meisje dan haar kleding te stelen? Ik hou echt van het feit dat Dalia alleen vragen stelt op belangrijke momenten en dat ze zo nuchter is, ze vroeg helemaal niet eens waar ik de jurk vandaan had, het enigste wat ze zei was,

''Mooie jurk, maar een beetje bloot aan de bovenkant.'', de jurk heeft alleen geen mouwen voor de rest is het een nette jurk, de meeste meiden zouden het te bedekkend vinden.

Ik werd uit me gedachtes gehaald door de voetstappen die afkomstig waren van een puntige hak.

Sprakeloos.

''Je ziet er prachtig uit Dalia.'', en dat was zeker zachtjes uitgedrukt voor de schoonheid die voor me stond.

''Bedankt.'', zei ze terwijl ze me strak in de ogen aankeek, die oh zo onschuldige ogen van haar maken me gek, want de gedachtes die ik nu over haar heb zijn alles behalve onschuldig.

Bienvenue a la Banane| VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu