Heilige Dalia

509 56 18
                                    

Dit deel bevat geweld, dus als je daar tegen bent niet lezen!

Hier sta ik dan in een witte blouse met een gele blazer, nette bijpassende broek en op hoge hakken in het rijke deel van Parijs, nadat Aymane wat jongens had bedreigt op het station voor het nummer van Yves Jaques.

Ik heb via de telefoon gevraagd of hij met me wilde afspreken, omdat ik hem zogenaamd niet meer uit me hoofd krijg, de jongen klonk zo blij aan de telefoon en zei dat hij een date wilde in het park om me beter te leren kennen, geen zorgen Yves je zal me zeker goed leren kennen en nog beter je zult me na vandaag nooit meer vergeten.

Ik zat te wachten op een bankje in het park te genieten van het mooie uitzicht, totdat te pret bederft werd door een kakkerige stem.

''Dalia!, wat ben ik blij dat je net zoveel aan mij denkt als ik aan jou sinds die avond.'', zei hij, gadver ik rolde me ogen zo diep in mijn oogkassen uit frustratie door hem dat als ik me hoofd niet koel hield ze daarin vast bleven, maar ik moet me gedragen en even goed acteren. Ik draaide me om en gaf hem een grote neppe lach.

''Is dat zo? denk je aan me?'', zei ik zachtjes terwijl ik verlegen naar de grond staarde, kan zo in een dramatische Bollywood film spelen als ik wil.

''Ik geef eerlijk toe dat ik je niet meer uit me hoofd kan halen, ik wil dat je de mijne word.'', zei hij hees met een grijnzende blik, kleine fuckboy dat hij is.

''Meen je dat echt?'', vroeg ik verbaasd terwijl ik opkeek waardoor mijn haar nu half voor mijn ogen hing.

''Kom met me mee naar huis en ik laat je zien hoe erg ik het meen.'', zei hij terwijl hij een lok achter me haar deed en recht in me ogen aankeek, broer blijf van me af met die vieze poten.

Eenmaal bij hem thuis aangekomen ging hij uitgestrekt op zijn bank zitten, putain wat een huis, eerder een kasteel,Maar ik geef toe het is afgrijselijk ingericht.

Er is niks tragischer dan een rijke die geen smaak heeft, geld kan nog geen klasse kopen.

''Weetje je had echt me hart gebroken toen je je middelvinger opstak, maar nu zie ik dat je gewoon hard to get speelde.'', zei hij met een grijzende lach.

''Het maakte me echt heel boos weetje.'', zei hij terwijl hij mijn wang begon te strelen, oke nu begint hij dus te denken met wat hij in zijn broek heeft zitten, maar ik heb ook wel iets in mijn broek voor hem.

een clock 9 mm, baby.

Ik stond op en keek hem lief aan, ''Je hebt me ook echt heel boos gemaakt weetje.'', zei ik.

''Heb je het over die jongen waarmee je was? want hij verdient de gevangenis.'', zei hij met een speels lachje. Volgensmij wilt deze jongen heel graag dood vandaag, want dat antwoord is een regelrechte zelfmoordpoging.

''Nu heb ik je helemaal voor mezelf, prinses.'', zei hij terwijl hij onderhand nu ook stond. Hij duwde me op de bank en rook aan me haar, hij snoof diep en zei:''Ruikt net zo lekker als jij.''

Ik duwde hem vol geweld van me af, waardoor ik nu op zijn schoot zat, ik zag dat hij een bobbel in zijn broek had, ranzig.

Ik schoot recht in de roos en raakte het perfect het bloed begon door zijn broek heen te stromen, ''Die was, omdat je een viespeuk bent.'', zei ik

Ik gaf hem hem met de achterkant van het pistool een harde stoot op zijn neus, ''en die was voor Damiano.''

''Kutwijf! je bent net zo'n grote hoer als ik verwacht had.'', zei hij terwijl hij bloed uit spuugde en ik zou zweren dat tussen dat bloed ook een tand zat.

Ik begon hem vol agressie te wurgen, ''Heb het lef om iemand over mijn bezoekje te vertellen en ik begraaf je levend, je weet dat ik het doe.'', zei ik terwijl ik zijn portemonnee uit zijn zak haalde.

''Begin maar vast een ambulance te bellen, voordat je blauwe ballen krijgt.'', zei ik met een knipoog en met die woorden verliet ik zijn huis.

Wat voelde het goed om hem de baas te zijn, het is wat die klootzak verdiende dat zal hem zijn mond wel leren sluiten.

De politie is het volgende slachtoffer.

Wraak heeft nog nooit zo zoet geproefd

Bienvenue a la Banane| VOLTOOIDWhere stories live. Discover now