Bonnie&Clyde

596 65 9
                                    

Damiano

Toen ze dat zei wist ik dat niets of niemand haar kon stoppen van haar plan, ze is erg pittig en niet te vergeten koppig. Ze weet soms niet zo goed wanneer iets genoeg is en wanneer ze moet stoppen. En die eigenschappen kunnen soms gevaarlijk zijn in deze harde wereld, ze kunnen tegenwerkend zijn voor Dalia. Ik wist dat er maar 1 oplossing was: samenwerken.

Ik laat Dalia niet alleen criminele praktijken uitvoeren, het liefst wil dat ze dat zo min mogelijk doet. Ik moest eigenlijk van mijn vader zo min mogelijk opvallen, maar vanaf nu krijgt hij niet altijd zijn zin.

Het is alsof ik Dalia met een reden heb ontmoet, alsof het lot dat wilde. Ik kan Dalia helpen met het spul te verkopen, en hierdoor kan ik ook aan mijn vader laten zien dat ik wel degelijk een echte man ben, win-win situatie dus.

''Dalia, ik heb het perfecte plan, het enigste wat jij nu moet doen is naar me luisteren, oke?'', zei ik, ze moet echt even alles horen voordat ze beslist of ze mee wilt doen.

''Ik help jou met het spul te verkopen, aangezien jongens hun handen helaas niet thuis kunnen houden.'', begon ik, gelukkig luisterde ze aandachtig.

''Wat jij moet doen is voor het spul zorgen, ik verkoop het en vervolgens gaat al het geld naar jou.'', maakte ik af, ik gaf haar een knikje ter bevestiging dat ze haar mening nou mag delen.

''Dus als ik het goed begrijp is dat jij het zwaarste werk gaat doen, maar je wilt het geld allemaal aan mij geven?'', vroeg ze verward. ''Wat krijg jij er dan uit?, behalve dat je jezelf in gevaarlijke situaties brengt.", vroeg ze nu met een emotie die ik niet zo goed kon plaatsen, bezorgd misschien? Waarom zou ze bezorgd om me zijn?

''Ik zie hoe graag je je familie wilt helpen, en alles waar jij om geeft, geef ik ook om.'', gaf ik fluisterend toe, ze zal nu vast denken dat ik een klein jongetje ben die zijn gevoelens niet in bedwang kan houden, maar ik wil graag eerlijk met haar zijn.

''En bovendien moest ik nog wat aan mijn vader bewijzen, en ik denk dat dit de perfecte gelegenheid is.'', zei ik, hopelijk kom ik nou al wat mannelijker over in plaats van dat ik me gedraag als een 13 jarig ongesteld wijf.

''Oke, dan werken we voortaan samen, maar als je me belazerd ik weet je te vinden en je maffia vriendjes houden mij daar niet mee tegen.'', zei ze, ze probeerde sterk over te komen maar ergens zag ik dat ze blufte, schattig. Ik denk dat ze nou niet meer zo mysterieus voor me is, ik kan haar zo helemaal lezen, maar toch is er iets aan haar waar ik me vinger niet op kan leggen.

''Ik zou er niet eens aan durven te denken.'', grapte ik.

''Kom ik breng je naar huis bambina, je moeder zal vast ongerust over je zijn het word al bijna donker.'', zei ik toen ik de zon onder zag gaan.

''Maar vanaf morgen hebben Bonnie&Clyde de macht hier, en binnenkort over heel Parijs, daarna pakken we het internationaal aan prinses.'', had ik maar de ballen om dit hardop tegen haar te zeggen, maar helaas blijft die zin alleen in mijn gedachtes rond spoken.

Bienvenue a la Banane| VOLTOOIDWhere stories live. Discover now