4// de kriebels

3K 52 0
                                    

Pov Luna Tyrell

'Uh dankuwel meneer Kingston.' mompel ik een beetje ongemakkelijk. Hij schraapt zijn keel. 'Sorry Luna, ik wilde je je niet ongemakkelijk laten voelen.' 'Geeft niks meneer, waar had u mijn hulp bij nodig?' vraag ik. 'Ik vraag Coltons hulp wel, sorry voor het onderbreken van uw lunchpauze mevrouw Tyrell.' Hij trekt zijn jasje recht en loopt daarna gauw weg. Ik kijk hem even na. Ik haal mijn schouders op en ga verder mijn pauze.

'Hey mag ik hier zitten?' Een meisje met donker bruine haren komt bij de tafel staan. 'Ja natuurlijk.' zeg ik. 'Eerste dag?' vraagt ze. Ik knik. 'Ik ben Paige, ik ben Colton's persoonlijke assistent.' zegt ze. 'Ik ben Luna.' zeg ik. 'Meneer Kingston kan soms erg intimiderend over komen.' 'Geloof me, daar ben ik achter.' lach ik. Ze gaat zitten en we kletsten tot onze pauze over was.

'Ik moet helaas weer aan het werk, zie ik je vanavond in MidnightInk?' vraagt ze. 'Ja leuk, zie je vandaag nog wel denk ik. Succes.' zeg ik. Ze staat op en loopt weg. Ik besluit ook maar terug te gaan naar kantoor. Ik trek mijn rok naar beneden aangezien hij aan de korte kant is. Ik klop weer eerst op de deur en wacht tot ik binnen word geroepen. 'Dit is ook uw kantoor voor de komende werk mevrouw Tyrell.' zegt hij. Ik knik en ga achter mijn bureau zitten. Er ligt al weer heel wat werk voor me klaar. Ongemakkelijk kijk ik even op. Ik zie dat Easton me constant zit te bekijken en zijn hoofd draait weg als onze blikken elkaar kruisen. Ik werk stilletjes het stapeltje werk weg. 'Ik ben naar een conference call.' zegt Easton.

***

Aan het einde van de werkdag loop ik naar mijn auto. Ik stap in en probeer de auto te starten. Hij pruttelt wat maar start niet. Boos sla ik op het stuur en raak per ongeluk de toeter. Er wordt op mijn raam geklopt en ik schrik me dood. Ik rol mijn raam naar beneden. 'Gaat het Luna?' vraagt Easton. Ik mompel wat. 'Die auto heeft je niks misdaan hoor.' lacht hij. 'Hij wil niet starten.' zeg ik. 'Zal ik je anders naar huis brengen? Je huis ligt toch op de route.' 'Nee meneer ik bel wel gewoon een taxi.' mompel ik. 'Ik sta erop, laat me je thuis brengen.'

Ik kijk hem even aan en stem dan in. 'Oke.' zeg ik ongemakkelijk. Ik pak mijn tas en stap uit mijn auto. Ik zorg ervoor dat mijn auto op slot is en loop met meneer Kingston mee. 'Vind u het echt niet erg?' Hij lacht even en ik krijg er de kriebels van. 'Deze kant mevrouw Tyrell.' De ene keer spreekt hij me erg formeel aan en de andere keer gebruikt hij mijn voornaam. Ik raak nu al van hem in de war. Hij neemt me mee naar een zwarte auto. Hij trekt een autodeur open en laat me naar binnen, daarna stapt hij zelf aan de andere kant in. 'Dit is Andreas. Hij is mijn chauffeur.' Natuurlijk, ik had niet anders verwacht.

'We maken een kleine pitstop.' zegt Easton. Hij geeft Andreas mijn adres. Een stilte valt en ik wiebel heen en weer. 'Dus Luna, hoe beviel je eerste dag bij Kingston Enterprises?' vraagt hij dan. 'Naast het feit dat ik koffie over me heen kreeg, was mijn baas best oke.' zeg ik en lach even. Hij kijkt me aan. Oh nee waarom bracht ik dat baar boven? 'Best oke? Ik heb wel anders gehoord.' lacht hij. Hij pakt het gelukkig goed op.

'We zijn er.' zegt Andreas. Hij stopt voor mijn appartementengebouw. Easton stapt uit en opent de deur voor me. Hij pakt mijn hand terwijl ik uit stap. Een tinteling schiet door mijn lichaam en voel mijn hart even overslaan. Kleine blosjes ontstaan op mijn wangen waarna ik gauw mijn hand terug trek als ik merk dat Easton hem nog vast heeft. 'Ik ehm.' mompel ik. 'Ik zal Andreas je morgen ochtend laten op halen omdat je auto nog op het werk staat.' 'Dat is niet nodig.' 'Jawel.' zegt hij en kijkt me strak aan waardoor ik er niet meer tegen in ga.

'Een fijne avond mevrouw Tyrell.' zegt hij voordat hij de auto weer instapt.

Working for him (voltooid)Where stories live. Discover now