23// ongepast

2.3K 40 0
                                    

Pov Luna Tyrell

'Mam, pap, zijn jullie nou eindelijk eens klaar? Meneer Kingston vindt het niet echt leuk als mensen te laat komen.' roep ik. 'Jaja we komen al.' zegt mijn vader. Ze komen samen aangelopen en we haasten ons naar mijn auto. Na een tijdje draai ik de grote oprijlaan op van Easton. Hij staat ons al op te wachten bij het hek.

Ik parkeer mijn auto en stap dan uit. 'Keurig op tijd mevrouw Tyrell.' zegt hij en glimlacht even. Ik knik kort even. 'Mijn zusje zal vandaag ook het etentje bijwonen.' zegt hij. 'Leuk.' zeg ik. Ik kijk er echt naar uit om haar te ontmoeten. Easton heeft veel over haar gesproken toen we dat zakelijk dinner hadden. Mijn ouders en ik volgen Easton naar binnen waar een meisje met bruin haar ons staat op te wachten. 'Hoi, ik ben Elisa.' zegt het meisje. Ik geef haar een hand. 'Jij bent vast Luna, mijn broer verteld zoveel over jou!' Ik kijk hem even aan en merk dat hij snel wegkijkt. 'Ik hoop veel goeds.' zeg ik al lachend.

'Deze kant op graag.' zegt Easton dan. Ik loop netjes achter hem aan. We worden naar een gigantische eetkamer geleid. Er staat twee mensen in de ruimte. Een man en een vrouw. 'Dit zijn mijn ouders, Camille en Florens Kingston.' zegt Easton. Ik geef zijn vader eerst een hand. 'Luna Tyrell, leuk om u te ontmoeten meneer Kingston.' Ik schud hem de hand. 'Insgelijks.' zegt hij. Als ik zijn moeder een hand wil geven, trekt ze me naar zich toe. 'Denk maar niet dat ik jou iets met mijn zoon laat doen. Hij is al beloofd aan een ander.' zegt ze met een boze stem.

Easton merkt het op. 'Moeder, ik zal dan nooit, maar dan ook nooit met Tiffany trouwen en dat weet je.' zegt hij een beetje bozig. Ze snuift even en loopt dan weg. 'Let niet op haar. Ze kan af en toe wat heet gebakken zijn.' zegt Florens. Ik knik kort even. Mijn ouders starten een gesprek met de vader van Easton. 'Kom eens mee.' Easton trekt me mee naar een andere ruimte. 'U ziet er erg maar dan ook erg mooi uit mevrouw Tyrell, al zou ik u liever zonder kleren zien.' Zijn mondhoek krult omhoog. 'Dat is erg ongepast van u meneer.' Hij drukt me tegen het bureau.

'Is dat zo?' fluistert hij in mijn oor. Een rilling loopt over mijn rug. Ik knik even en snak naar adem. 'En ik kan u niet van gedachten veranderen mevrouw Tyrell?' Hij legt mijn hand op zijn borst. Spieren, is het enige wat ik voel. 'We moeten terug Easton.' mompel ik. 'Ze kunnen ons wel heel even missen.' mompelt hij terug. 'Je moeder wil dit niet hebben.' probeer ik eronder uit te komen. 'Mijn moeder bepaalt niet met wie ik dingen doe.'

Ik glip weg. 'Kom, als we straks nog tijd hebben kan het altijd nog.' glimlach ik. 'Je bent gemeen weet je dat?' Hij komt weer voor me staan. 'Dat weet ik maar al te goed.' Hij drukt voorzichtig een kusje op mijn lippen. Mijn lichaam verlangt naar hem, schreeuwt voor zijn aandacht. Elke aanraking, elke beweging. Ik haal even diep adem. Hij loopt voorop terug naar de eetkamer.

Zijn moeder is ondertussen ook weer terug. Easton gaat aan tafel zitten en ik neem naast hem plaats. Het eten komt algauw op tafel. 'Dus Luna, je werkt als Easton's assistente?' vraagt Elisa. Ik knik. 'Ja dat klopt en ik heb het erg naar mijn zin bij Kingston Enterprises.' zeg ik. Er wordt een bord met eten voor mijn neus gezet. 'Eet smakelijk.' zegt Easton.

Onder het eten raak ik in gesprek met zijn jongere zusje. Ze is negentien jaar oud en gaat nog naar school. 'Hoe bevalt het op school?' vraag ik haar. Plots voel ik hoe al mijn haartjes overeind gaan staan. Easton heeft zijn hand op mijn bovenbeen gelegd. Ik slik even. Hij knijpt in mijn been. Ik leg gauw mijn mes en vork op het bord. 'Gaat alles goed lieverd?' vraagt mijn moeder. Ik schraap even mijn keel. 'Alles gaat goed hoor moeder.' mompel ik terwijl ik mijn kaken op elkaar zet.

Waarom moet hij zo zijn?

Hey hoi,

Nieuw hoofdstuk. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik had op mijn profiel gezet dat ik de komende dagen waarschijnlijk niet ga publiceren maar ik had dit hoofdstuk nog staan! Dus bij deze!

XxAyella❤️

Working for him (voltooid)Where stories live. Discover now