20// puzzelstukje

2.4K 46 0
                                    

Pov Luna Tyrell

De bel gaat en ik snel me naar de deur. Ik trek hem open en vlieg Sadie on de hals. 'Ik heb je zo gemist.' zeg ik. Ze houdt een fles drank omhoog. 'Ik hoorde dat er vanavond een feestje was?' Ze lacht. Riley zet vier shot glaasjes op tafel. 'Dit is Paige. Paige dit is Sadie.' Ik stel ze aan elkaar voor. 'Gaan we nog drinken of hoe zit dat?' Ongeduldig staat Riley te wachten. 'Nog altijd even ongeduldig.' lacht Sadie.

Sadie trekt de fles open en schenkt shots in. 'Op een leuke avond.' roep ik. We tikken de glaasjes tegen elkaar, dan op de tafel en gieten ze achterover. 'Veel gemist?' 'Je wilt niet weten.' zegt Riley. Ze kijkt naar mij. 'Hey, vertel het lekker allemaal zelf.' Ik kijk haar boos aan. 'Deze meid hier, heeft een haat liefde verhouding met haar baas.' Ik sla haar. 'Nee hou op.' gilt Paige. Ik zucht en rol met mijn ogen. 'Soort van. Mijn lichaam reageert gewoon zo raar als ik met hem in een ruimte ben.' Ik tik nog een shotje achterover. 'Laten we maar gaan.' zeg ik en kijk op de klok.

We besluiten richting MidnightInk te gaan. 'Easton is ook de eigenaar van de club.' 'Oeh.' zegt Sadie. Soms wil ik dat Riley een keer haar mond houd. We lopen naar de ingang. 'Zijn jullie er weer?' Ik hoor Ryan lachen. 'Vaste avonden.' zeg ik en lach even. 'Loop maar door dames.' We bedanken hem en lopen dan naar binnen. Het is druk zoals altijd. De muziek staat hard aan en de dansvloer staat vol met mensen. Ik loop naar de bar en bestel wat te drinken. Sadie en Riley zijn algauw weg. Paige komt naast me staan.

'Dus jij en Easton he?' 'Is het zo erg?' 'Ik kan het zelfs van een kilometer afstand nog zien.' zegt ze. We krijgen onze drankjes en lopen de dansvloer op. 'Vanavond even geen gezeik en lekker los gaan.' zeg ik. Ze stemt in. Ik begin op de maat van de muziek met mijn heupen te schudden. Paige begint ook te dansen. Mijn ogen scannen de ruimte en ik weet in mijn gedachten wie ik zoek. Plots word ik van achter vast gepakt. Ik schrik.

'Rustig babygirl.' Bij het horen van die woorden, ontspant mijn lichaam zich direct. 'Told you.' zegt Paige en loopt daarna lachend weg. Ik draai me om en sla mijn armen om hem heen. 'Nog boos over vanmiddag?' Ik schud mijn hoofd. 'Mooi, ik wil je wat laten zien.' Zijn ogen schitteren in de lampen van de dansvloer. Hij lacht even zijn tanden bloot en trekt me dan mee. We lopen naar het kamertje waar we afgelopen keer ook hebben gezeten. Hij sluit de deur met een klap en haalt een fles te voorschijn. 'Alleen het beste voor jou.' Vlinders beginnen rond te vliegen in mijn buik.

Hij schenkt twee glazen in en geeft me er eentje aan. 'Elke minuut van de dag kan ik jou niet uit mijn hoofd krijgen Luna. Je maakt me gek.' zegt hij. Hij sluit me op tussen het bureau en hemzelf. 'Ik weet dat jij ook alleen maar aan mij kan denken Luna.' 'En waarom bent u daar zo zeker van sir?' zeg ik en grijns even. 'Omdat ik dat soort dingen aan voel.' zegt hij. Hij schenkt zichzelf nog wat bij. 'Ik wil je wat vragen.' zegt hij. 'Ga je gang.' zeg ik terwijl ik een slokje neem. Ik neem aan dat het weer over een etentje gaat. 'Zou je met mij op date willen?' Ik verslik me even in het drinken.

'Met mij? Waarom meneer? U kunt veel beter krijgen.' Rolde dat nou echt over mijn tong? Natuurlijk wil ik met hem op date. 'Je bent perfect Luna.' Kleine rode blosjes ontstaan op mijn wangen. 'Heel graag Easton.' zeg ik dan. Hij pakt me vast en drukt zijn lippen op de mijne. Het past perfect, als een puzzelstukje. Ik trek terug en laat mijn voorhoofd rusten op zijn borst. 'Maar op een voorwaarde.' zeg ik. 'Nou?' 'We gaan naar een normaal restaurant.' 'Voor mij is dat heel normaal babygirl.' Hij grijnst even.

Natuurlijk, want hij is rijk.

————————-

Heyhoi,

We hebben de 2K aangetikt! Super bedankt iedereen! Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

XxAyella❤️

Working for him (voltooid)Where stories live. Discover now