37// Drukke zakenman

2.1K 39 0
                                    

Pov Luna Tyrell

Zenuwachtig loop ik heen en weer. 'Wat als het een totale ramp wordt? Wat als het fout gaat?' Ik haal adem maar ik word er niet rustig door. Vandaag is het feest van de Morelli's en ik ben heel zenuwachtig. 'Kom op rustig Luna. Het wordt vast heel leuk. Ik ga je gewoon helpen met klaar maken en dan komt alles goed.' 'Als jij dat zegt, maar wat als...' 'Luna! Nu is het klaar!' roept Riley. Ik krimp een beetje in een.

'Ik houd van je maar je doet zo raar af en toe. Alles komt goed omdat jij om Easton geeft en hij om jou.' zegt ze. Weer heeft ze gelijk. Riley kent mij bijna beter dan ik zelf. Soms is dat knap irritant maar soms ook fijn dat ze me begrijpt. 'Nou kom, ik ga je helpen.' zegt ze.

***

'Zo klaar.' zegt ze als ze het laatste speldje in de knot schuift. Ze heeft heel mijn haar opgestoken. Ik kijk in de spiegel. 'Dankje Riy.' Ze lacht even. Ze laat haar hand even rusten op mijn schouder en loopt dan weg. Ik sta op en loop naar het bed. Ik pak mijn spullen en loop dan naar de woonkamer. 'Wauw.' Ze glimlacht even. 'Je bent prachtig Lun.' zegt ze en geeft me een knuffel. 'Easton zou er vast hetzelfde over denken.' Ze geeft me een knipoog waarna ik in de lach schiet. 'Over de duivel gesproken.' zegt ze en loopt naar de deur. Ze opent de deur en Easton komt binnen.

Zijn ogen scannen me van top tot teen en hij blijft stil. 'Je ziet er prachtig uit.' zegt Easton en loopt naar me toe. Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar buiten. 'Veel plezier.' roept Riley ons nog na. We lopen het appartement gebouw uit naar de auto die klaar staat. 'En heb je er een beetje zin in?' 'Ja hoor.' zeg ik en glimlach naar hem, maar in feiten ben ik ontzettend zenuwachtig.

Na een klein half uurtje rijden komen we aan bij een gigantische vila. Ik stap uit de auto en loop naar Easton toe. 'Kom.' zegt hij en neemt me mee naar binnen. Binnen word ik overrompelt. Zoveel mensen, zoveel rijke mensen. 'Ah meneer Kingston.' Meneer Morelli komt aangelopen. 'En mevrouw Tyrell! Wat leuk dat u er bij kon zijn.' zegt hij en pakt mijn hand waar hij een kusje op geeft alsof ik de paus ben. Ik kijk opzij en zie Easton grinniken als hij de blik in mijn ogen ziet. 'Neem wat te drinken en heb plezier vanavond.' zegt hij. 'Bedankt Antonio, dat komt goed.' zegt Easton dan.

Hij loopt weg en laat mij alleen met Easton. 'Dat is gebruikelijk.' legt Easton uit en ik knik. 'Ik zag je al kijken van wat gebeurd hier dan, maar dat is normaal voor mensen zoals hij.' Weer knik ik even. 'Kom, ik wil je aan een paar mensen voorstellen.' zegt hij en trekt me mee. We pakken eerst een glaasje champagne en lopen daarna naar een groepje mensen. 'Ah Easton.' zegt een jonge man van ongeveer zijn leeftijd.

'Hoe is het Brandon?' Easton lacht naar de jongen terwijl ze elkaar groeten. Ik blijf er ongemakkelijk bij staan. 'En wie is deze mooie dame Easton?' De jongen pakt mijn hand. 'Dit is Luna Tyrell, mijn prachtige vriendin.' zegt hij. Ik kijk gauw weg. 'Mooie naam, met een mooie betekenis.' 'Dankuwel..' 'Brandon Todd.' zegt hij en glimlacht. 'Brandon is mijn beste vriend.' Easton kijkt me aan. 'Easton heeft alleen maar goede dingen over je verteld. Leuk om je ook eindelijk in het echt te zien. Nou als jullie me willen excuseren.' Hij loopt weg.

'Ik wist niet dat je vrienden had.' zeg ik plagend. Hij lacht. 'Verbaasd het je?' Ik knik kort. 'Dacht dat je zo'n drukke zakenman was.' 'Tijd kan ik altijd maken.' zegt hij en knipoogt. Een zucht ontsnapt mijn mond waarna ik met mijn ogen rol. Hij steekt zijn hand uit. 'Mag ik deze dans van u?' vraagt hij. Ik begin te grinniken. 'Maar natuurlijk meneer.' zeg ik en pak zijn hand vast. Hij slingert me in de ronde. 'Easton.' Ik slaak een klein gilletje.

Hij legt een hand op mijn onderrug en met de andere pakt hij mijn hand. 'Laat me niet los.' mompel ik. 'Ik zal je nooit loslaten.' mompelt hij zacht.

Working for him (voltooid)Where stories live. Discover now