14// gruwelijk einde

2.5K 41 0
                                    

Pov Luna Tyrell

'Bedank voor deze avond.' zeg ik als we weer voor mijn deur staan. 'Ik zou jou juist moeten bedanken.' zegt hij. Hij gaat tegenover me staan. Hij pakt mijn handen vast. Een tinteling schiet door me heen. 'Ik.. ehm.' Hij schraapt zijn keel. 'Ik zie je morgen.' zeg ik. Ik glimlach even. 'Stipt om..' 'Negen uur. Ja ik weet het.' Ik kijk hem even aan. Zijn ogen doorboren de mijne. 'Slaap lekker mevrouw Tyrell.' Hij drukt een kusje op mijn voorhoofd waarna hij weg loopt. Ik kijk hem na tot dat hij om de hoek verdwijnt.

Ik stap mijn appartement binnen. 'En?' roept Riley. 'Je bent serieus opgebleven om mij dat te vragen?' Ik begin te lachen. 'Ja duh.' zegt ze overdreven. Ik schop mijn hakken uit en plof op de bank. 'Het was..' Ik stop even met praten en denk terug aan vanavond. 'Magisch.' zeg ik. 'Je hebt gezoend of niet?' zegt ze. 'Jup.' antwoord ik. Ik vertel haar alles over de avond. Hoe ik zijn vriendin moest spelen, de ontmoeting met de Morelli's, hoe ik de deal heb gered en het plekje waar hij me mee naar toe nam.

'Zo te horen klikt het erg tussen jullie.' zegt Riley. Ik zucht. Ze heeft gelijk, en hoe. De klik tussen mij en Easton is echt geweldig. Hoewel we geen goede start hadden, trek ik streds meer naar hem toe. 'Luister je wel?' vraagt Riley. 'Huh wat zei je?' 'Girl je denkt echt dat je op een roze wolk ligt of zo?' Ik rol met mijn ogen en sta op van de bank. 'Waar is Connor?' vraag ik. 'Uit met Paige geloof ik. Hij kwam laat weer thuis zei hij. Hij heeft de reserve sleutel dus hij kan binnen komen.' zegt ze. Ik knik. Ik loop naar de keuken en trek een fles wijn open. Ik schenk mezelf en Riley wat wijn in en loop dan terug naar de woonkamer.

***

Na een poos kijk ik op de klok. We zijn ondertussen al weer een uur verder. 'Ik ga me even douchen.' zeg ik en sta op. Ik wankel wat en begin daarna te giechelen. Ik probeer zo recht mogelijk naar de badkamer te lopen, wat me ook nog aardig lukt ook nog. Ik zet de douche aan en kleed me uit. Langzaam maar zeker stap ik in de douche, nog steeds wat wankelend. Het koude water glijdt langs mijn rug. Beetje bij beetje begin ik weer nuchter te worden, of althans bij zinnen. Ik was mijn haren en lichaam gauw waarna ik weer onder de douche vandaan stap. Ik droog me af en trek een stel comfortabele kleren aan.

Plots wordt er op de deur gebonkt. 'Luna er is iets vreselijks gebeurd. We moeten naar het ziekenhuis.' gilt Riley. 'Wat?' roep ik verschrikt. 'Connor is in elkaar geslagen en zit nu bij de eerste hulp. Paige belde net.' Ik snel me de badkamer uit, sprint naar de woonkamer waar ik schoenen aantrek en daarna snel het appartement uit. 'Bel alvast een taxi.' zeg ik. Riley belt een taxi en ik snel me naar beneden.

Eenmaal buiten is het vijf minuten wachten op een taxi voor dat die er was. We geven hem het adres van het ziekenhuis en hij snelt ons er heen. Als we er zijn, rennen we het gebouw binnen. Paige staat ons al op te wachten bij de balie. 'Wat is er gebeurd?' vraag ik buiten adem van het rennen. Ze begint te snikken. Ik sluit haar in mijn armen en hou haar een tijdje vast tot ze weer wat gekalmeerd is. 'We liepen van het café naar mijn appartement, toen we opeens belaagd werden. Drie grote mannen sloegen Connor een flink aantal keer. Toen kwam er een man en trok een mes. Connor is een keer in zijn buik gestoken. Hij is veel bloed verloren.' snikt ze. Ik sla mijn hand voor mijn mond.

Ik wist dat Connor rare dingen deed, maar je wordt niet zomaar neer gestoken op straat. Wat hij ook heeft gedaan, het kan niks goeds betekenen. Ik snak even naar adem. Mijn relatie met Connor is nooit goed geweest, en nu ik hem kan kwijtraken besef ik me pas hoe erg ik hem gemist heb. We lopen naar de kamer waar Connor heen is gebracht. Een dokter komt naar buiten. 'We hebben goed nieuws.' Ik beur gelijk een beetje op. De dokters gezicht betrekt daarna. 'Maar ook slecht nieuws.' zegt hij dan.

Deze dag was zo geweldig waarom moet het zo gruwelijk eindigen?

————

Hey hoi,

1K echt super bedankt allemaal!

Laat even weten wat je ervan vindt in de comments!

Liefs Ayella❤️

Working for him (voltooid)Where stories live. Discover now