11// chagrijnig en moodswings

2.5K 46 0
                                    

Pov Luna Tyrell

De volgende ochtend loop ik met een grote koffie het kantoorgebouw in. 'Goedemorgen.' zegt Paige. 'Je date mijn broer ben je wel helemaal lekker?' lach ik. 'Connor is jou broer?' Haar ogen worden groot. 'Ik klets je bij tijdens lunch oké?' Ze knikt. Ik loop door naar mijn eigen kantoor oftewel ik moet mijn baas onder ogen zien na die zoen van gister. Ik zucht en open de deur. Easton zit netjes aan zijn bureau. Ik zet de koffie op zijn bureau. Hij geeft me geen blik waardig.

Ik rol met mijn ogen en loop dan naar mijn eigen bureau. Ik ga zitten. Het blijft muisstil in de ruimte en de spanning is om te snijden. 'Goedemorgen meneer Kingston.' zeg ik dan. 'Morgen mevrouw Tyrell.' zegt hij en kijkt niet eens op. Ik snuif en buig me over de stapel papierwerk, die al voor me klaar ligt. Meer dan normaal.

Easton loopt ondertussen heen en weer en maakt wat telefoongesprekken. Stil blijf ik maar zitten en maak het werk af. 'Nee ik wil het morgen hebben, geen dag later.' hoor ik Easton op een boze toon door de telefoon zeggen. Iemand is in een bad mood. Ik zucht en kijk even naar hem. Hij kan het niet negeren. Ik kan het niet negeren, tenminste niet voor eeuwig. 'Ga maar pauze houden. Ik wil je om een uur stipt weer in mijn kantoor zien.' zegt hij. Het is het meeste wat hij vandaag tegen me gezegd heeft.

Ik sta langzaam op uit mijn stoel. 'Kan ik straks nog een koffie meebrengen voor u meneer Kingston?' vraag ik. 'Ja.' antwoord hij kort. Ik zet mijn kaken op elkaar en knik daarna loop ik gauw het kantoor uit om pauze te gaan houden. Ik zucht als ik op de gang ben. 'Dat is een diepe zucht Luna.' hoor ik achter me. Ik kijk om en zie Colton achter me staan. 'Sorry, meneer Kingston..' 'Is een beetje chagrijnig. Een grote deal is vandaag verbroken door de opdrachtgever. Hij loopt miljoenen mis.' zegt Colton. Dat verklaard een hoop. 'Ik wilde zeggen zo stil maar chagrijnig kan ook.' mompel ik.

Hij komt naast me lopen. 'Trek het je niet zo aan. Hij heeft wel vaker van dit soort moodswings. We praten over een drukke jonge miljonair dat kan niet anders.' zegt Colton. 'Ik heb het gevoel dat het aan mij ligt.' Ik kijk even opzij. 'Dat moet je niet denken.' Hij moest eens weten wat er gister gebeurd is. Ik kijk weg. 'Ik heb een meeting, ik zie je vandaag vast nog wel Luna.' zegt hij. 'Succes.' zeg ik en lach even naar hem. Hij loopt naar een vergaderruimte waar Easton hem al op staat te wachten. Onze blijken kruisen even en het lijkt alsof hij het hele gesprek gevolgd heeft.

Ik loop langs hem heen naar de kantine. Ik zie Paige al zitten. Ik loop naar het tafeltje toe en ga naast haar zitten. 'Hey.' zegt ze. 'Hey.' zeg ik terug. 'Hoe voel je je? Ik hoorde het van meneer Kingston.' 'Wat heb je precies gehoord?' vraag ik. 'Dat er wat gebeurd was in de club.' 'Ja nee gaat nu wel weer.' zeg ik. Ik haal even diep adem. 'Maar je date mijn broer dus?' vraag ik. 'Ja al een aantal maanden nu. Hij is echt een leuke jongen.' zegt ze. 'Ik wil niks voor je verpesten maar pas een beetje op met hem oké? Ik ken mijn broer en hij is net een vrij vogeltje. Hij vliegt overal naar toe als je niet uit kijkt.' zeg ik. 'Ik zal opletten, maar we zijn gelukkig nu.'

Ik neem een hapje van mijn brood. 'Ik moet zo naar het koffietentje aan de overkant.' zeg ik. 'Ik loop wel met je mee.' We staan op terwijl ik het laatste stukje brood in mijn mond prop. We lopen samen naar het koffietentje. Eenmaal daar bestel ik een grote koffie zonder iets erin en voor mezelf een kleine cappuccino. Als ik de bekers heb lopen we terug naar kantoor. Ik nodig Paige uit of ze morgen wil komen eten en zeg haar dan gedag. Ik loop daarna door naar mijn kantoor waar ik al word opgewacht door Easton. Ik overhandig hem stilletjes de beker en geef hem geen blik waardig.

'Nou nou Luna, niet zo chagrijnig doen, of krijg je dat als assistente van een drukke jonge miljonair?' Boos kijk ik hem aan. 'Het is wat u jong noemt meneer Kingston.' Mijn mondhoek krult even om hoog.

'Je maakt me gek.'

Working for him (voltooid)Where stories live. Discover now