21// in je dromen trut

2.4K 39 0
                                    

Pov Luna Tyrell

Met hoofdpijn word ik wakker. Ik sta op en loop naar de keuken. Gelukkig is het weekend. Vandaag komen papa en mama op bezoek. Natuurlijk voor Connor, maar het is leuk om ze weer even te zien. Ik pak een paar pijnstillers en een glas water. 'Morgen.' mompelt Riley als ze de woonkamer in komt. 'Dat was me een feest.' zeg ik. 'Ja alleen ik kan me er vrij weinig van herinneren.' Ik lach even en zet het glas neer. 'Volgens mij heb ik binnenkort een date met mijn baas.' Ik plof op een stoel neer. 'Zat er aan te komen.' lacht ze.

'Vanmiddag sportschool?' 'Ben je gek? Weet je hoe ik me nu voel? Het voelt alsof iemand me in een blender heeft gestopt.' mompel ik. 'Kom op we zijn al veel te lang niet samen geweest.' Ze kijkt me met puppy ogen aan. 'Vooruit.' Ik laat een geïrriteerde zucht horen. 'Jeej, ik krijg altijd mijn zin.' 'Niet altijd.' Ik loop naar de keuken en maak ontbijt. 'Weet je, we moeten Sadie ook vragen of ze bij ons komt wonen. Tussen Paige en Sadie klikte het wel.' 'Ja lijkt me leuk.' zeg ik.

Na het ontbijt duiken we de sportschool in. Ik heb er totaal geen zin in maar het moet maar. Ik sjok de zaal in. 'Een beetje energie mag ook wel dame.' zegt iemand achter me. Ik schrik. 'Ja sorry, zware nacht.' mompel ik. Hij lacht even. 'En toch sta je hier, respect.' zegt hij lachend. 'Luna.' zeg ik. 'Levi.' zegt hij. Ik glimlach. 'Gaan we nog sporten of hoe zit dat?' Riley staat ongeduldig op me te wachten. 'Succes vandaag, ik zie je nog wel eens.' zegt hij. Ik glimlach naar hem. 'Omg wie was dat?' vraagt Riley als hij weg is. 'Levi.' lach ik. 'Hij ziet er leuk uit.' zegt ze en knipoogt.

Ik zucht en rol met mijn ogen waarna ik gauw doorloop naar ze loopband. Ik besluit eerst een half uurtje te rennen. 'Shit is dat niet die Tiffany.' Riley wijst naar een stel mensen waar ze inderdaad bij staat. Ik zucht. 'Ze moet overal opduiken.' mompel ik. Ik wil weg duiken maar ze heeft me al gezien. Heupwiegend komt ze onze kant op. 'Ben je me nu al aan het stalken?' Alleen al door haar stem, wil ik haar een klap verkopen. 'Mag ik je er aan herinneren dat jij niet alleen op de wereld bent?' Ze snuift. 'Ik krijg jou wel. Easton is van mij. Op het einde komt hij toch wel weer naar me toe rennen.' zegt ze en lacht even vies.

'In je dromen trut.' mompel ik. 'Wat zei je?' spuugt ze. 'Loop gewoon door Tiffany. Easton wil jou niet meer. Hij heeft niet voor niks jullie verloving afgebroken lieve schat.' kaats ik haar toe. Ze snuift en draait zich om. 'Ik krijg je nog wel.' schreeuwt ze als ze weg loopt. Ik zucht en draai me naar Riley. 'Die is duidelijk geschift.' zegt ze. 'Nee joh was ik nog niet achter.' mompel ik. 'Hoe laat waren je ouders nou hier?' vraagt Riley. 'Half drie hoezo?' vraag ik. 'Koekjes.' antwoordt ze droog. Ik schiet hard in de lach. 'Wat? Ik heb ze al weer vijf maanden niet gegeten.'

'Maar laten we maar terug gaan dan, want dan kan ik me nog even klaar maken voordat ze komen.' zeg ik. Riley knikt en zo lopen we de zaal uit.

***

Eenmaal thuis staat er een gigantische bos rode rozen voor de deur. 'Hey voor wie zijn deze?' vraagt Riley. Ik pik het kaartje er tussen uit. 'Blijkbaar voor mij.' mompel ik en til de vaas op. 'Staat er ook op van wie?' Nieuwsgierig trekt ze het kaart uit mijn handen. 'Ah maar natuurlijk.' roept ze. 'Meneer Kingston?' Ze knikt hevig. Ik zucht. 'Maar waarom?' Ik loop het appartement in en zet de bloemen op tafel. 'Hij vindt je echt leuk.' zegt ze. 'Stop Riley. Ik ben maar een gewone normale meid. Hij ziet niks in me. Hij is net zoals al die andere. Hij laat de rijkdom naar zijn hoofd stijgen.' snauw ik haar bot toe. 'Jezus doe is even rustig.' sist ze. Ik laat me op de bank zakken.

'Ik ben het gewoon zat dat iedereen me verteld hoe ik mijn leven moet lijden.'

———————

Heyhoi,

Nieuw hoofdstukkie! Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Ennn ik heb een nieuw boek online staan. Zou het leuk vinden als jullie een kijkje willen nemen!

https://my.w.tt/FCnptV3i02

XxAyella❤️

Working for him (voltooid)Where stories live. Discover now