35// groot pakketje

2.2K 38 0
                                    

Pov Luna Tyrell

'Sorry, ik wilde je niet ongemakkelijk laten voelen.' zegt Easton als hij mijn gezicht scant. 'Nee het is oké. Ik ben alleen nog een beetje bang wat andere mensen zouden zeggen.' Ik denk terug aan de woorden van Colton. Dat ik moest oppassen met Easton, hij zou dit al helemaal niet goedkeuren. 'Laat ze maar, als ze vervelend doen worden ze ontslagen. Aangezien ik de baas ben.' Hij grijnst en geeft me een knipoog.

'Ik ben vanmiddag weg. Als je het werk af maakt wat op je bureau ligt, dan mag je naar huis.' 'Dankjewel Easton.' zeg ik. Hij slaat zijn armen om me heen en knuffelt me stevig. 'Vergeet dat feestje morgen niet.' 'Nee dat doe ik absoluut niet.' 'Goed.' Ik kijk even omhoog. Zijn ogen hebben een extra sprankel vandaag. Eentje die ik nog nooit eerder heb gezien. 'Wat is er aan de hand?' vraag ik. 'Niks, hoezo?' Hij lacht even. 'Je ogen sprankelen zo.' 'Dat doen ze altijd als jij er bent.' Ik voel hoe er al weer blosje op mijn wangen ontstaan. 'Ga gauw aan het werk, dan kun je sneller naar huis.' Hij drukt heel gauw en heel kort een kusje op mijn lippen.

***

Ik steek de sleutel in het slot van het appartement. Nadat ik het werk had afgemaakt had Easton me snel thuis afgezet. 'Ik ben weer thuis.' zeg ik. Riley zit op de bank samen met Sadie. 'Hey jij!' lach ik. Ze staat op en geeft me gelijk een knuffel. 'Wat ben je vroeg klaar.' zegt Riley. Ik knik. 'Mocht naar huis als ik iets af had en dat was gauw klaar.' Ik trek mijn jas uit en hang hem op de kapstok. 'Er is iets voor je.' zegt Riley. Ze wijst naar het grote pakket op de tafel. 'Van wie zou dat toch zijn?' gilt Sadie vrolijk. 'Mmm ik zou het niet weten.' roept Riley daarna. 'Stop jullie.' zucht ik.

Ik pak de doos en ga naast ze op de bank zitten.  'Eerst het kaartje.' roept Sadie en ze grist het kaartje weg. Ze opent de envelop. 'Je bent mooi, maar met deze jurk nog mooier! Ik hoop dat je hem morgen wil dragen. Liefs Easton.' gilt ze. Ik rol met mijn ogen. Ik open het pakketje en er komt een mooie donker rode jurk te voorschijn. Ik krijg blosjes op mijn wangen. 'Hij vindt je echt leuk.' zegt Riley. Ik knik. 'En zo te zien vindt Luna hem ook heel erg leuk.' zegt Sadie met nadruk op heel. 'Nou hou op.' 'Ze ontkent het niet.' Riley knipoogt.

'Moeten jullie altijd samenspannen tegen mij?' 'Ja.' roepen ze in koor. Ik gooi een kussen van de bank naar Riley. 'Heb je al boodschappen gedaan?' vraag ik gauw om van onderwerp te veranderen. 'Nee nog niet, kunnen we wel samen doen zo.' 'Ik ga er maar eens vandoor. Ik moet nog wat dingetjes doen en Jack verwacht dat ik thuis ben voor de lunch.' zegt ze. Ik sta op om haar een knuffel te geven. Riley doet het zelfde.

'Vergeet vrijdag avond niet! En zaterdag hebben we een afspraak met een makelaar.' roept Riley haar na. 'Vrijdag avond?' Ik kijk haar aan. 'Ja vrijdag avond, girlsnight? Zeg me niet dat jij dat vergeten bent?!' Ze kijkt me met grote ogen aan. 'Oeps?' 'LUNA.' roept ze hard. 'Ja sorry, zoveel aan me hoofd.' mompel ik ingetogen. Ze zucht. 'Het spijt me. Ik snap het wel.' Ik knik dankbaar. 'Je weet dat het aanbod nog steeds staat. Gewoon wij tweetjes een weekje of twee naar Europa.' zegt ze. 'Weet ik Riys. Komt goed. Ik zal mijn ouders vragen wanneer ze weer vertrekken naar Spanje. Misschien dat we daar een weekje kunnen blijven en dan de andere week rondtrekken?'

'Ja lijkt me een strak plan.' Ze lacht even en staat op. 'Goed, laten we maar boodschappen doen.' 'Ja is goed. Dan kan ik straks nog even langs Connor.' zeg ik. Ze knikt en trekt dan haar schoenen aan. Ik pak mijn spullen en trek dan mijn jas weer van de kapstok. 'Jij rijdt.' zegt Riley en gooit de autosleutels naar me toe. Ik begin te lachen. 'Bange kip.' Ze trekt een pruillip. Ik ben blij dat we dit even samen gaan doen.

Even quality time met Riley.

Working for him (voltooid)Where stories live. Discover now