Epiloog

2.5K 38 13
                                    

Pov Luna Tyrell

'Aaaahh, je gaat trouwen!' Sadie en Riley springen me om de hals als ik mijn ring laat zien. 'Maar er moet nog zoveel geregeld worden, een jurk, een trouwlocatie, taart en nog zoveel meer.' roept Sadie. Ik word totaal overrompelt. Riley ziet dat en probeert Sadie wat te kalmeren. 'Rustig aan, alles op z'n tijd.' zegt ze. Ik knik. 'Het hoeft ook niet binnen een jaar, we nemen onze tijd.'

'Eerst gaat onze eigen bedrijf de lucht in.' zegt ze dan. 'Wat?!' schreeuwt Sadie. 'We werken er al een hele tijd aan in het geheim.' 'En dat vertellen jullie mij niet even? Jij gaat trouwen, jullie krijgen een eigen bedrijf en ik dan?' We trekken haar in een knuffel. 'Je blijft voor altijd bij ons.' zeg ik. 'Nou meiden, ik denk dat het tijd is voor een toast. Een toast op deze meid die gewoon het hele vriendje en vriendin gebeuren overslaat en direct gaat trouwen.' Ik schiet in de lach.

'Proost op een mooie mooie toekomst.'

——————

Heyhoi,

Dit was het dan! Working for him is klaar nu! Ik ga eerst beginnen met een nieuw boek wat binnenkort online komt. Daarna ben ik van plan om een tweede deel van dit boek te schrijven!

Ik hoop dat jullie dit boek leuk vonden, ik wil jullie in ieder geval heel erg bedanken dat jullie dit boek hebben gelezen!

See u next time!

Liefs Ayella❤️

Working for him (voltooid)Where stories live. Discover now