16// fuck

2.5K 48 2
                                    

Pov Luna Tyrell

Ik stap uit de auto als we eenmaal bij hem thuis aankomen. Nog steeds duizelig van het ziekenhuis. 'Kom.' zegt hij. Hij pakt me vast en loopt samen met mij naar binnen. 'Waarom doe je dit allemaal voor mij? Je kent me nauwelijks.' Hij laat een diepe zucht horen. 'Je bent bijzonder Luna, dat heb ik je al eerder verteld vandaag.' zegt hij. Ik rol met mijn ogen. 'Ja dat heb ik gehoord, maar wat maakt mij zo bijzonder? Dat ik niet de eerste keer direct seks met je wil? Ik niet je schoenen lig te kussen?' Hij blijft stil.

'Sorry zo bedoelde ik het niet.' mompel ik. 'Hoe dan wel Luna?' bijt hij me bot toe. Ik zet een stapje van hem vandaan. 'Het spijt me jeez.' zeg ik. 'Ik ben alsnog wel je baas, je toont me respect.' zegt hij. 'Sorry hoor, je bent alleen mijn baas als we op het werk zijn, daarbuiten ben je niks meer dan of een vriend of vreemden.' zeg ik boos. Hij zegt niks en haalt zijn schouders op. Hij loopt weg en laat mij achter. 'Easton ik bedoelde het niet zo.' roep ik hem na, maar hij reageert niet. Ik ga op de grote trap zitten. Ik zucht. Ik weet het ook altijd te verkloten.

'Kom je nog?' vraagt hij als hij na vijf minuten terug komt. Ik sta op en loop stilletjes achter hem aan. 'Jij mag hier slapen vanavond.' zegt hij. Op het bed ligt een wit t-shirt klaar. 'Ik heb een van mijn t-shirts klaargelegd zodat je daar in kan slapen. Als je wat nodig hebt, mijn slaapkamer is aan het einde van de gang.' zegt hij. Hij verlaat stilletjes de kamer en laat mij verslagen achter. Ik trek langzaam mijn shirt uit, gevolgd door mijn broek. Ik trek het shirt wat Easton me heeft klaargelegd aan. Het valt net over mijn billen. 'Fuck.' Ik schrik en draai me om. 'Mijn shirt staat je echt verdomd goed.' zegt hij met een hese stem.

Easton komt op me af. Hij pakt me met een hand bij mijn heup en zijn andere hand legt hij op mijn wang. Hij trekt me naar zich toe en drukt zijn lippen op die van mij. Een beetje verschrikt zoen ik terug. Na een tijdje trek terug. 'En waarom dit.' 'Kun je voor een keer je mond houden Luna. Met alle kracht in mijn lichaam moet ik me verzetten om je niet te nemen.' zegt hij. Ik bijt op mijn lip. 'En dat helpt al helemaal niet.' zegt hij. Ik vind het leuk om hem zo te zien. 'We moeten slapen. Het is al laat.' zeg ik. Hij knikt. Hij knijpt even in mijn heup en laat me dan los.

Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en loopt dan de kamer uit. Hij laat me dit keer achter met een glimlach op mijn gezicht. Ik loop naar de badkamer naast de slaapkamer en maak me daar klaar voor bed. Ik doe de lampen uit en loop weer terug naar het slaapkamertje. Ik stap in bed en zak weg in de zijde zachte dekens en kussens.

Easton is zo verwarrend. De ene keer is hij de grootste lul van het hele land en het andere moment doet hij weer poeslief. Ik weet niet wat ik ervan moet vinden, maar een ding weet ik wel. Hij maakt me helemaal gek. Mijn lichaam slaat op hol als hij in de buurt is en ik heb geen idee hoe dat komt. Ik rol een keer om op mijn andere zij. Ik trek de deken extra over me heen. Morgen weer een dag op het werk, weer een dag met Easton opgescheept.

Als ik niet kan slapen, ga ik recht op in bed zitten. Alles heeft me aan het denken gezet. Het is te veel en ik weet niet wat ik moet doen. Mijn leven is een puinhoop. Ik kijk op mijn telefoon of ik eventueel een melding heb van het ziekenhuis. Helemaal niks. Dat is wel een goed teken. Ik zucht nog een keer en ga dan weer liggen. Ik sluit mijn ogen en rol nog een aantal keer voordat ik uiteindelijk maar in slaap val.

———————————-

Heyhoi,

Hoofdstuk 16 alweerr! Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Ik merk wel dat er heel weinig mensen zijn die stemmen maar dat de hoofdstukken wel veel bekeken worden! Laat als je het leuk vind even een stem achter dat zou ik erg waarderen!

XxAyella❤️

Working for him (voltooid)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang