24// de heks

2.3K 41 0
                                    

Pov Luna Tyrell

Vroeg sta ik op. Ik loop de woonkamer in en zie dat de gordijnen nog dicht zitten. Dat betekend dan zelfs Riley nog slaapt. Ik pak een kommetje, melk en ontbijtgranen uit de keuken en ga er mee aan de eettafel zitten. Ik gooi alles bij elkaar in een kom en begin langzaam te eten. Daarna kleed ik me om.

Ik stop mijn oortjes in en zoek een liedje uit. Na vijf minuten scrollen in mijn afspeellijst heb ik een leuke gevonden. Ik zet hem op en loop dan het appartement uit. Een rondje hardlopen. Even mijn hoofd leeg maken en niks anders. Ik adem even de frisse buitenlucht in en begin dan met rennen. Ik besluit in het park even te stoppen en te stretchen.

'Dat is heel anders dan gisteren.' Ik schrik me dood en draai me in een ruk om. 'Sorry ken ik jou?' vraag ik als ik hem zie. 'Auch.' zegt hij en lacht. Ik bekijk hem nog even goed. 'Ik ben Levi, van de sportschool. Weet je nog?' Dan schiet het me te binnen. 'Oh ja hoi, sorry.' mompel ik. 'Geeft niks.' lacht hij. Ik sta er een beetje bij. 'Lekker zo'n ochtend rondje.' zegt hij dan. Ik knik instemmend. 'Even mijn hoofd leeg maken.' lach ik. 'Ja ik ook. Mijn vriendin is een hele hand vol.' zegt hij. 'Vriendin? Hoe heet ze?' vraag ik en kijk hem even aan.

'Tiffany.' zegt hij. Ik kan mijn oren niet geloven. Deze lieve leuke jongen date met een heks? Natuurlijk kan het een andere Tiffany zijn en is het allemaal toeval, maar ik geloof niet in toeval. 'Tiffany Becks toevallig?' piep ik. 'Ja! Ben je bevriend met haar?' 'Zo zou ik het absoluut niet noemen.' Ik kijk hem aan. Hij kijkt me niet begrijpend terug aan. 'Meer aartsvijanden.' leg ik hem uit.

'Ah dus jij bent het meisje dat zogenaamd met haar ex slaapt?' Hij trekt een wenkbrauw omhoog. 'Ze was laatst nog op kantoor.' 'Ze noemt je altijd varken en vieze slet.' zegt hij. 'Woorden doen geen pijn.' Ik haal mijn schouders op. 'Hoe kan ze jou nou zo noemen? Je ziet er zo aardig uit.' Ik lach even. 'Met Tiffany is het oorlog.'

'Maar ik ga verder! Ik zie je vast nog wel. Succes met de heks.' mompel ik. Ik schrik van mijn eigen woorden. Zei ik dat nou hard op in het bijzijn van haar vriend? 'Haha heks?' lacht hij. 'Sorry, zo bedoelde ik het niet.' mompel ik. 'Geeft niks, ik snap het wel. Zie je nog wel een keer.' glimlacht hij. Ik glimlach terug en begin daarna weer met rennen. Ik maak het rondje af en besluit daarna nog even naar een speciaal plekje te gaan.

***

'Wat doe jij hier?' vraagt hij als hij mij ziet staan. Ik haal mijn schouders op. 'Herinneringen ophalen. Denken aan hoe het vroeger was.' Ik kijk opzij. 'Jij dan?' 'Zelfde.' mompelt hij. Hij komt naast me staan. 'Dus, hoe gaat het met jou en meneer zelfverzekerd?' Ik lach even. 'Erg goed hoor.' Ik kijk weg omdat ik niet wil dat Tyler erachter komt dat alles nep is. 'Ik ga weer.' mompel ik gauw. 'Wacht!' roept hij en pakt mijn pols. 'Het spijt me. Het spijt me echt heel erg dat ik je geluk probeerde af te pakken met Easton. Het spijt me dat ik je niet kon geven wat je nodig had. Sorry.' zegt hij. Ik kijk hem in zijn ogen aan en alles lijkt oprecht. Maar ik weet ook wat voor een goede leugenaar Tyler kan zijn.

'Het is al goed Tyler, het ligt in het verleden.' Hij laat me los en geeft me een klein knikje. 'Ik zie je nog wel een keer.' zegt hij. Ik knik gauw en loop dan snel weg. Eerlijk gezegd hoopte ik dat hij er niet zou zijn. Ik kom er best wel vaak om mijn hoofd leeg te maken, vooral de laatste tijd. Gister tijdens het etentje heeft de moeder van Easton me duidelijk gemaakt dat ik er niet bijhoor en misschien heeft ze gelijk. Misschien moet ik afstand van hem nemen. Ik bedoel, ik ben maar een normaal meisje.

Hij kan zoveel beter krijgen waarom zou hij mij willen?

———————-

Heyhoi,

Weer een nieuw hoofdstukje! Laat even weten wat je ervan vind! En we zitten al bijna tegen de 3K reads aan! Echt super bedankt.

XxAyella❤️

Working for him (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu