5// MidnightInk

2.9K 53 0
                                    

Pov Luna Tyrell

Ik open de deur en loop het appartement binnen. Ik pleur mijn spullen op de tafel en loop naar de keuken. 'Ben weer thuis.' zeg ik en tref Riley aan achter het fornuis. 'Waarom heb je andere kleren aan?' Ze kijkt me raar aan. Ik zucht. 'Lang verhaal.' 'Ik heb alle tijd hoor.' 'Ik liep met koffie terug naar het kantoor. Toen ik bij Eas... ik bedoel meneer Kingston's kantoor aankwam, zwaaide de deur ineens open. Ik kreeg al die koffie over me heen dus ik zat echt helemaal onder. Toen liet meneer Kingston zijn persoonlijke stylist nieuwe kleren voor me brengen. Dus ja zo kom ik aan nieuwe kleren.' zeg ik.

Ik trek een stoel naar achteren en ga erop zitten. 'Gaan we nog maar MidnightInk?' vraag ik. 'Natuurlijk. Ik neem aan dat jij stoom moet afblazen na je eerste werkdag en je hebt in geen tijden meer wat leuks gedaan met jongens.' 'Stop it Riy, je weet dat ik nog steeds niet over hem heen ben.' mompel ik. 'Ach kom op Lun, ik hou veel van je maar je stelt je echt aan. Het is al bijna zes maanden uit, hij heeft niks van zich laten horen. Denk je niet dat het tijd is om over hem heen te komen?' Ik weet dat Riley gelijk heeft, alleen het is ontzettend moeilijk.

Ik zucht. 'Je hebt gelijk.' mompel ik. 'Ik heb wat? Kun je dat even wat harder zeggen?' lacht Riley. 'Je hebt gelijk.' schreeuw ik door de keuken. 'Dankjewel.' Ze lacht. Ze zet de pannen op tafel en we eten rustig ons eten op. Na het eten ruim ik af want zo gaat dat bij ons. Als Riley kookt, ruim ik af en als ik kook ruimt Riley af.

***

'Schiet nou eens op.' mekkert Riley. Ik rits mijn jurk dicht en bekijk mezelf nog een keer in de spiegel. Ik haal diep adem. Gewoon plezier hebben. Hoe moeilijk kan het zijn? 'Ga je nog uit de badkamer komen of moet ik je eruit sleuren?' 'Kom er aan.' zeg ik. Ik open de deur van de badkamer. 'Je ziet er prachtig uit schat.' zegt ze. Ik druk een kus op haar wang. 'Jij ook. Laten we gauw gaan anders staat er zo'n lange rij.' 'Pardon, jij schoot niet op.' zegt ze en we lopen lachend naar buiten.

Eenmaal buiten hou ik een taxi aan en worden we naar MidnightInk gebracht, onze favoriete club uit de stad. Als we er zijn stappen we uit. Er staat al een flinke rij voor de deur. Het is de populairste club in de stad en zijn omstreken. 'Zijn jullie er weer?' De bouncer van de club lacht naar ons. 'Wij altijd. Vooral als jij er bent.' flirt Riley. Ik rol met mijn ogen en schiet in de lach. 'Leuk om jou ook weer te zien Ryan.' zeg ik lachend en we mogen lopen naar binnen.

Binnen is het erg druk. De mensen dansen en de drankjes worden naar binnen gegoten alsof het water is. 'Ik bestel wel wat drankjes.' zeg ik als ik merk dat Riley al een jongen op het oog heeft. 'Zie je zo bij de bar.' giechelt ze. Ik zucht en baan mezelf een weg door de menigte heen richting de bar. Ik bestel mezelf daar een drankje. 'En waarom drinkt deze mooie meid alleen?' Ik schrik op. Ik herken die stem. 'Wat doe jij hier?' 'Oh Luna.' zegt hij. Ik zucht. 'Wat doe jij hier?' 'Ik woon ook in deze stad of was je dat soms vergeten?'

Ik gooi in een keer mijn drankje achterover. 'Ga dan ergens anders wonen Tyler.' 'Nou nou sweety niet zo'n toon naar me op zetten.' 'Als jij me zes maanden geleden niet in de steek had gelaten dan had ik nooit zo'n toon opgezet.' Ik gun hem geen blik waardig en bestel nog een drankje. 'Ach kom op teddy bear.' 'Noem me niet zo en laat me met rust.' roep ik. Hij komt dichterbij. 'We hadden het altijd heel leuk.' Ik voel zijn adem in mijn nek. 'Tyler ga weg.' sis ik. Ik probeer hem weg te duwen maar hij is te sterk. 'Alsjeblieft ga weg.' piep ik. Zijn hand glijdt naar mijn heup.

'Ze zei ga weg.' hoor ik en voor ik maar met mijn ogen kan knipperen, krijgt Tyler een klap in zijn gezicht.

———————-

Hey hoi,
Hier is hoofdstuk 5! Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Vergeet niet te stemmen en laat even weten wat je ervan vindt!

XxAyella

Working for him (voltooid)Where stories live. Discover now