36// Newsflash

2.1K 37 1
                                    

Pov Luna Tyrell

Met een bosje bloemen loop ik het ziekenhuis in. Ik ben alweer een tijdje niet langs geweest. Niet dat ik daar spijt van heb of zo. Ik bedoel, het is niet dat Connor en ik de beste broer en zus relatie hebben. Ik loop door naar de verdieping en kamer nummer die Riley me gegeven heeft. Voorzichtig klop ik op de deur.

'Hey.' zeg ik als ik naar binnen loop. 'Hey.' zegt hij en gaat rechtop zitten. Gelukkig is er niemand. 'Hoe gaat het met je?' vraag ik. 'Beter.' beantwoord hij droog mijn vraag. Ik pak een vaasje en zet daar eerst de bloemen in. Daarna geef ik Connor een korte knuffel. Met een krukje ga ik naast zijn bed zitten. 'Ik ga er verder niet omheen draaien want Easton heeft me het een en ander opgehelderd.' Connor slikt. 'Ik weet waarom je bent neergestoken. Ik weet ook wat voor een werk je doet. Ik weet ook dat Easton de leiding gaat krijgen.' 'Hij wordt Capo, zo noem je dat.' zegt Connor en zucht.

'Het maakt me niet uit hoe je het noemt. Je bracht jezelf en Paige in gevaar.' zeg ik boos. 'Als je hier bent om me de les te lezen dan mag je weer gaan. Ik weet wat ik doe en wat voor een gevaren erachter zitten Luna. Dat weet ik al te goed. Ik ben meerdere keren gewond geraakt tijdens het werk, maar dit is wat ik wil en waar ik goed in ben.' zegt hij nors. Ik blijf stil, simpelweg omdat ik er niks op te zeggen heb. 'En wat jij doet dan?' Ik kijk hem niet begrijpend aan. 'Je weet best wat ik bedoel. Je bent aan het rotzooien met Easton. Ik zeg het je, pas op. Die man is alleen maar ongeluk. Hij doet niet aan gevoelens of relatie's. Dat zou een teken van zwakte zijn.' Hij stopt even en kijkt me strak aan.

'Wat hij je ook verteld, het zijn leugens. Allemaal leugens.' Ik bal mijn vuisten. 'Wat maakt jou zoveel beter? Wat maakt jou het heilige boontje? Je denkt dat jij alles bent hé. Nou newsflash, dat ben je niet. Ik heb Paige allang gewaarschuwd voor jou. Ik weet hoe je bent, zo ben je al jaren.' zeg ik boos. Hij blijft stil. Ik haal adem. 'Dat weet ik.' zegt hij als enige.

'Maar goed, het is mijn leven. Ik mag er zelf over beslissen en als ik met Easton wil rotzooien, dan doe ik dat.' 'Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb Luna. Bij deze heb ik dat wel.' zegt hij. 'Kunnen we het over wat anders hebben?' vraag ik. Hij knikt. Een stilte valt, en het voelt behoorlijk ongemakkelijk. 'Ik ga waarschijnlijk een weekje met pap en mam mee. Daarna willen Riley en ik gaan rondtrekken.' zeg ik dan. 'Leuk.' antwoord Connor droog. Ik rol met mijn ogen en sta op. Als hij zo doet, heb ik niet langer zin om hier te blijven zitten.

'Ik ga. Super leuk je weer gezien te hebben Connor.' zeg ik sarcastisch. Hij zucht, altijd dat zuchten. 'Luna, alsjeblieft. Doe niet zo.' zegt hij. 'Pardon? Jij bent degene die dingen voor me verborgen houdt en dan moet ik normaal doen? Yeah right Connor. Ik ga echt. Heb nog wat dingen te doen.' mompel ik. Ik zeg hem gedag waarna ik zijn kamer uitloop.

Als ik buiten ben haal ik even diep adem. Alles wordt teveel. Ik moet weg. Riley heeft compleet gelijk. 'Hey jij hier?' Ik word uit mijn gedachtes gehaald. Met een ruk draai ik me om. 'Hey.' zeg ik als ik zie wie het is. 'We komen elkaar ook op de vreemde plekken tegen hé?' lacht hij en ik knik kort. 'Wat kom je hier doen?' vraagt hij. 'Mijn broer bezoeken. Hij heeft een ongeluk gehad. Wat doe jij hier dan?' mompel ik. 'Tiffany heeft weer een cosmetische ingreep gehad. Ik kom haar ophalen.' zegt hij. 'Aha.' zeg ik zacht.

'Als je een keertje zin hebt, zullen we dan samen wat drinken? Gewoon als vrienden hè.' zegt hij en geeft me een knipoog. 'Ja dat lijkt me leuk.' zeg ik. We wisselen nummers uit en dan is het tijd om te gaan. Ik loop naar de auto toe en stap ik. Ik haal even diep adem en rij dan naar huis.

————————-

Heyhoi,

Weer een hoofdstukje! Ik heb helaas wat minder nieuws:( het boek gaat 42 hoofdstukken krijgen wat betekend dat er nog 6 hoofdstukken aankomen! Maar ik heb ook goed nieuws, Ik ben eigenlijk van plan (maar dit weet ik nog niet zeker) om een tweede boekdeel te maken van dit verhaal! Ik heb al aardig wat ideetjes. Nu vraag ik aan jullie of jullie dat leuk zouden vinden?

XxAyella❤️

Working for him (voltooid)Where stories live. Discover now