18// verloofd?

2.4K 46 0
                                    

Pov Luna Tyrell

Ik sta op en loop dan achter Colton aan. We lopen een vergaderruimte in. 'Ik ben je wat verschuldigd.' zegt Easton. 'Ja.' zeg ik droog. Ik loop naar meneer Morelli. 'Goed u weer te zien meneer.' zeg ik. Ik geef hem een hand. 'Eens gelijk mevrouw Tyrell. Goed om te zien dat Easton u betrekt in het bedrijf.' zegt hij. Ik glimlach even. 'Laten we gauw beginnen.' zegt Easton. Een paar collega's gaan zitten, mensen die ik nog niet eerder heb gezien.

Colton kijkt me even raar aan door het gene wat meneer Morelli zei. Ik ga naast Easton zitten, die begint te praten. Veel krijg ik er niet van mee. Ik weet waar het over gaat, maar mijn hersenen slaan het niet allemaal op. Gedachtes dwalen af naar Connor, naar Easton en nog veel meer.

De meeting leek uren te duren, maar is eindelijk voorbij. 'We willen jullie graag volgende week uitnodigen voor een feest bij ons thuis. Ook om de deal een beetje te vieren.' zegt Enzo. 'We zullen erbij zijn.' zegt Easton. Hij pakt mijn hand. Ik zie vanuit mijn ooghoek Colton onze kant opkijken en hij kijkt niet al te blij. Meneer Morelli en zijn collega's verlaten de vergaderruimte samen met wat andere mensen. Easton laat mijn hand los en loopt dan ook weg.

'Waar ging dat over?' vraagt Colton die naast me komt staan. 'Lang verhaal.' zucht ik. 'Pas gewoon een beetje op Luna. Ik ken Easton langer dan vandaag. Hij was verloofd en heeft toen zo in een keer alles afgeblazen. Pas een beetje op, ik wil je niet gekwetst zien worden.' zegt hij. 'Ho ho, verloofd met wie?' 'Tiffany.' zegt hij. Ik geloof mijn oren niet. 'Ze waren verloofd?' roep ik. 'Ja. Wist je dat niet?' Ik schud mijn hoofd. 'Ik moet gaan.' zeg ik. Ik loop langs hem heen naar mijn kantoor. Ik loop naar binnen en draai de deur op slot.

Verloofd? Waarom zou hij liegen? Ik moet afstand nemen. Als wat Colton zegt waar is, staat me een grote heartbreak te wachten en dat kan ik er nu niet bij hebben. Ik loop naar mijn bureau en ga zitten. Ik ga met mijn handen door mijn haar en zucht diep. Ik pak wat papier en ga maar aan het werk om mijn gedachtes op wat anders te zetten. Er wordt op de deur geklopt waardoor ik totaal uit mijn gedachten gehaald wordt.

'Zou je open kunnen doen?' Ik zie Easton's hoofd voor het raam verschijnen. Boos sta ik op en loop naar de deur toe. 'Ik weet dat je me niks hoeft te vertellen, want we zijn geen ding of zo, maar kun je op zijn minst stoppen met liegen.' Easton kijkt me niet begrijpend aan door het raam. 'Je was verloofd met die psycho.' zegt ik dan. 'Dat was geen liegen, gewoon een klein ding achterwegen laten.' Ik draai hem open en laat hem binnen. 'Klein ding achterwegen laten. Je was verloofd man, zoiets hou je niet achter, je loog erover.' zeg ik boos. Hij gaat op een stoel zitten.

'Oké oké, ik was verloofd. Alleen zakelijk. Haar ouders bezitten een groots wereldwijd bedrijf. Als ik met Tiffany zou trouwen zouden Kingston Enterprises en het bedrijf van haar ouders samen gaan. Mijn ouders waren helemaal weg van het voorstel.' zegt hij. 'Het draait in jou familie volgens mij alleen maar om geld of niet?' Hij knikt kort. 'Vooral bij mijn moeder draait het om geld. Ze was het er ook niet mee eens toen ik het bedrijf over nam twee jaar geleden.' Ik ga ook zitten. 'Ik zie mijn ouders nauwelijks, wees blij dat die van jou nog in de buurt zijn.' zeg ik. Een stilte valt en enkel het getikt van de klok aan de muur is nog te horen.

'Wat dan?' vraagt hij dan. Ik zucht. 'Mijn ouders wonen in Europa. Ik zie ze eigenlijk maar drie keer per jaar. Een keer in het voorjaar, een keer in de zomer en met de feestdagen.' zeg ik. 'Hoezo bezoeken ze je niet vaker?' 'Mijn ouders hebben niet het geld om elke maand even een trip naar hier te maken. Mijn familie is niet rijk.' zeg ik bot. 'Sorry.' mompelt hij.

'Het geeft niet, alleen vergeet niet dat alles en iedereen niet zo rijk is zoals jij bent.'

Working for him (voltooid)Where stories live. Discover now