17// niets is wat het lijkt

2.4K 44 0
                                    

Pov Luna Tyrell

Langzaam open ik mijn ogen. Het felle licht van de zon schijn via een kier bij de gordijnen naar binnen. Ik schrik even als er op de deur geklopt wordt. 'Goedemorgen mevrouw Tyrell.' hoor ik Andreas zeggen. Ik stap uit bed en open de deur. 'Goedemorgen Andreas.' 'Meneer Kingston is vanochtend vroeg vertrokken voor een meeting. Als je je goed voelde, mag je naar het werk maar je mag ook thuis blijven zei meneer Kingston. Ik heb hier een stapeltje kleren voor je.' zegt hij. Hij overhandigd me het stapeltje en ik dank hem. Gauw kleed ik me om en maak me klaar.

***

Ik bedank Andreas voor de goede zorgen als hij me afzet bij het Kingston kantoorgebouw. Mijn hakken laten een tikkend geluid achter in de hal als ik naar de lift loop. Gauw spring ik in de lift wiens deuren net open gaan. Ik druk het knopje van de verdieping in en zo gaat de lift naar boven. Eenmaal daar stap ik uit de lift en loop ik naar mijn kantoor. Ik open de deur en schrik. 'Speciaal eh. Dus niet.' roep ik. Ik sluit de deur van het kantoor direct weer en been naar de lift. 'Luna wacht, het is niet wat je denkt.' roept hij me na. Een paar collega's kijken op.

'Laat maar Easton. Ik heb genoeg gezien. Dat zag er precies uit zoals het lijkt.' zeg ik. Ik loop naar de lift en ram een aantal keer op. 'Luna laat me het nou uitleggen. Je moet niet alles geloven wat je ziet.' De liftdeuren springen open en ik stap in. Easton komt ook in de lift staan. 'Dat is mijn ex. Net zoals jij heb ik ook een gekke ex. Ze is super jaloers en totaal getikt. Ze probeert me terug te krijgen en zoende me tegen mij wil in. Als je het niet gelooft google het maar.' Ik zucht.

'Je kantoor is klaar.' zegt hij. Ik sla mijn armen over elkaar heen. 'Kom ik wil het je laten zien.' zegt hij. Hij drukt weer op het knopje voor de elfde verdieping en de lift gaat weer omhoog. De deuren springen open en Easton trekt me mee. We lopen een kamertje binnen. Het is recht tegenover zijn kantoor en via het raampje kan hij me in de gaten houden. 'Het is mooi Easton.' zeg ik. Hij glimlacht even en ik vergeet alles waar ik aan dacht. Zijn lach doet me smelten.

Hij komt dichterbij. 'Easton..' Ik kijk hem aan. 'Easton.' wordt er vanaf de gang geschreeuwd. 'Shit.' mompelt hij. De deur zwaait open. 'Tiffany.' zegt hij. 'Wie is dit?' Haar knerpende stem doet pijn aan mijn oren. 'Dit is Luna, mijn assistente.' zeg ik. 'Ben je met haar naar bed geweest?' Ze knijpt haar ogen tot spleetjes. 'Pardon?' zeg ik. 'Je hoorde me wel.' 'Tiffany ga weg, of ik roep beveiliging erbij.' zegt hij. Ze blijft staan. 'Ik wil haar weg. Ze gaat sowieso onze relatie verpesten.' zegt ze. 'Tiffany ben je gestoord? Er is geen ons. We hebben gedate voor een maandje meer is er niet tussen ons. We zijn klaar.' zegt hij. Hij roept de beveiliging erbij en Tiffany wordt verwijderd uit mijn kantoor.

'Sorry, dat bedoelde ik dus.' zegt hij. 'Ik snap het nu. Ze is duidelijk gestoord.' zeg ik. 'Laten we weer aan het werk gaan. Het maakt zich niet vanzelf af.' zegt hij dan. Zijn gezicht staat strak. Wat er net gebeurde, doet hem veel. Ik bijt op mijn lip. 'Als er iets is, kun je altijd met me praten.' zeg ik. Hij knikt en loopt het kantoor uit. De deur wordt dicht gegooid met een klap. Ik ga achter het bureau zitten. Het ruikt er nog naar verf en behanglijm. Ik log in op de computer en begin dan maar met werken. Zoals Easton al zei, al dat werk doet zichzelf niet.

Er wordt op de deur geklopt en ik kijk op van mijn computer. Colton komt binnen. 'Hey.' zeg ik gauw. 'Ik heb een vraagje.' zegt hij. 'Vertel.' 'Uhm een van de bestuursleden is net naar huis gegaan om persoonlijke redenen, maar er staat een ontzettende belangrijke meeting gepland met het bedrijf van de Morelli's. Ik zucht.

'En aangezien ik van de deal af weet wil Easton me in de vergaderruimte hebben om die stoel te vullen maar hij is zelf te bang om het me te vragen?'

Hey hoi,

Maak kennis met Tiffany Becks, Easton's gekke ex!

Hoop dat jullie het leuk vinden!

XxAyella❤️

Working for him (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu