Τίποτα δεν αλλάζει

3.7K 410 112
                                    

"Ελίζα! Δε μπορώ να βρω την ..."

"Στο πρώτο συρτάρι!" Του φώναξε από το μπάνιο

"Και το..."

"Στο γραφείο πάνω!" Την άκουσε να λέει ξανά και χαμογέλασε

"Τα ..."

"Και τα γυαλιά σου είναι πάνω στο κρεβάτι από το πρωί Πίτερ!"

Η Ελίζα βγήκε με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από το κορμί της κι εκείνος τη θαύμασε. Πέρασαν δύο μήνες από το σκηνικό που έγινε στο κλαμπ και προσπάθησαν να το αφήσουν πίσω. Βέβαια σε αυτό βοήθησε και η δουλειά του αφού πλέον περνούσε αρκετές ώρες στο νοσοκομείο ενώ εκείνη διάβαζε για να περάσει στο τελευταίο έτος. Απέφευγαν να πάνε στο σπίτι των γονιών του μα όταν αυτό ήταν απαραίτητο, ο Κίαν πάντοτε απουσίαζε.

Πήγε κοντά της και σκύβοντας τη φίλησε στο λαιμό.

"Θα αργήσεις..." τον μαλωσε πονηρά καταλαβαίνοντας τις προθέσεις του.

"Ας αργήσω και μια φορά..." της ψιθύρισε και πιάνοντας το κόμπο  της πετσέτας,τον έλυσε και τη πέταξε στο πάτωμα. Εκείνη τύλιξε τα χέρια της γύρω από τον λαιμό  ψάχνοντας για τα χείλη του και άρχισε να τον δαγκώνει.

"Όχι εδώ αγάπη μου. Στο κρεβάτι..." της ψέλλισε βλέποντας την να τον ξεντυνει. Η Ελίζα έχασε για λίγο το πάθος που φούντωσε στη στιγμή και περπάτησε ως το κρεβάτι. Ο Πίτερ γδυθηκε μόνος και ξάπλωσε πάνω της. 
Τη φίλησε ανάμεσα στο στήθος αποφεύγοντας όπως πάντα τις ρόγες της -θεωρουσε πως είναι ευαίσθητες για να τις πειράζει...

Έβγαλε ένα προφυλακτικό από το συρτάρι, το φόρεσε και επέστρεψε στη θέση του. Έψαξε τη τρύπα της, τοποθέτησε το κεφαλάκι του μόριο πάνω της και πίεσε έως ότου εκείνο να μπει.

"Είσαι στεγνη σήμερα..." της είπε πονηρά

Ίσως αν "λαδωσεις" καμία φορά το μηχάνημα να σε υποδεχτεί καλύτερα ...σκέφτηκε στα βουβά  γυρίζοντας το κεφάλι της στο πλάι. Όχι πως είχε παράπονο από τη σεξουαλική τους ζωή μα ο Πίτερ δεν ήταν από τους άντρες που έπαιζαν με το κορμί μιας γυναίκας. Η Ελίζα δεν είχε βιώσει ποτέ το συναίσθημα αυτό μα θέλοντας και μη , το κορμί της της υπενθύμιζε πως κάτι λείπει... Οι φίλες της ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με την ίδια ενώ απέφευγαν να μιλάνε για τα ερωτικά τους ώστε να έχει μια ιδέα. Πάραυτα όμως, στη σχολή είχε ακούσει αρκετά... Ήξερε πως ο κόλπος πρέπει να αποκτήσει τα κατάλληλα υγρά και αυτό δεν ήταν αποκλειστικά στο χέρι της εκάστοτε γυναίκας.

Το γκρί της πεταλούδας Where stories live. Discover now