Το σπίτι του τρόμου

3.9K 429 71
                                    

"Αγκινάρες; Ποιος νοήμων άνθρωπος επιλέγει αγκινάρες για κυρίως γεύμα! Χάθηκε ο κόσμος να φτιάξετε κάποιο κρέας;" σχολίασε ο Κίαν για τις επιλογές που έκαναν οι γονείς στο γεύμα. Δεν ειχε σκοπο να πει λέξη μα τα νεύρα του άγγιξαν το κόκκινο με την Μεγκαν η οποία είχε πάρει θέση απέναντι του και δεν σταμάτησε να το κοιτάζει πονηρά.

"Από αύριο θα μαγειρεύετε ότι θέλετε. Σήμερα θα φάμε υγιεινά!"

"Γιατί; Θα αλλάξει κάτι αύριο;" ρώτησε αδιάφορα

"Αποφασίσαμε καθώς μαγειρευαμε να αφήσουμε εσάς τους νέους μονους!" απάντησε στη θέση της Τζινας η Κάθριν.

"Όταν εννοείς εμάς τους νέους;" Ο Κίαν ήταν έτοιμος να προσβάλει την Μεγκαν για ακόμα μια φορά και έθεσε μια ερώτηση που με την απάντηση της ήθελε να κόψει τα φτερά της αδερφής της Ελίζας.

"Νέους Κίαν..!" Τόλμησε να πει η Μεγκαν. "Μπορεί να είμαι χήρα, μα δεν το επέλεξα. Ίσως αν δεν ήσουν τόσο απότομος να μου έδινες μια ευκαιρία να στο αποδείξω!" Το πιρούνι της Ελίζας έπεσε μονομιάς κάτω από την μαχητικότητα με την οποία η Μεγκαν διεκδικούσε έναν άντρα που έδειχνε ξεκάθαρα την αδιαφορία του για εκείνη.

"Το μόνο πράγμα που μπορείς να μου αποδείξεις εσύ, είναι το πως γίνεται η σταυροβελονιά στα πλεκτά. Που και πάλι θέλει μαεστρία  και δεν ξέρω αν την κατέχεις κι αυτή!

"Είσαι γάιδαρος!" Η Μεγκαν βουρκωσε καταντωντας γραφική για άλλη μια φορά.

"Έχεις δίκιο, αν κρίνω από τα προσόντα μου που ευτυχώς  δε θα τα δεις και ποτέ, μάλλον είμαι..." Ο Τζάκσον κόντεψε να φτύσει τη μπουκιά του ενώ ο Στίβεν  σηκώθηκε εκνευρισμένος πάνω.

"Σα δε ντρέπεσαι ολόκληρος άντρας!!"  Είπε πετώντας τη πετσέτα του στο τραπέζι

"Εγώ; Ή η κόρη σου που τρίβεται σαν πορνίδιο σε μπουρδελο ;;;"

"ΚΙΑΝ ΝΤΕΒΕΡΟ ΑΡΚΕΤΑ!" Τσιριξε η Τζίνα βγαίνοντας εκτός εαυτού

"Ρε δεν πας στο διάολο κι εσυ λεω εγω;" ένα επιφώνημα έκπληξης βγήκε απο τα χείλη της μάνας του μα δε μπήκε καν στη διαδικασία να μείνει "Πάω να κάνω ένα τσιγάρο και φροντίστε όλοι σας αυτή η βδέλλα να μείνει μακριά μου!"

Η Μεγκαν άρχισε να γκρινιάζει ενώ τόσο η Κάθριν όσο και ο Στίβεν αποχώρησαν από τη τραπεζαρία για να μαζέψουν τα πράγματα τους. Δεν είχα θέμα με τους Ντέβερο, και το ηξεραν φυσικά μα θεώρησαν τη συμπεριφορά του μικρού τους γιου απρεπεστατη προς το πρόσωπο της κόρης τους.

Το γκρί της πεταλούδας Where stories live. Discover now