Παρεούλα;;

3.9K 423 49
                                    

Τα πονηρά, ευτυχισμένα συνάμα  γέλια από ένα ζευγαράκι που βγήκε από την αίθουσα, την ανάγκασαν να γυρίσει και η ίδια το κεφάλι προς τα πίσω. Έδειχναν τόσο χαρούμενοι καθώς τους προσπερασαν και έφυγαν. 

"Δε κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι Λιζ. Σήκω και στάσου στο ύψος σου. Μη δίνεις σημασία σε κανένα..." Ο Κίαν άπλωσε το χέρι χαμογελώντας της μα εκείνη έμεινε να το κοιτάζει. Αναρωτήθηκε αν είχε δικαίωμα να ζήτησε ο εξηγήσεις για την ηχηρή του απουσία  ή όχι μα κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν είχε...

"Ελίζα!" Ο Πίτερ ξεπρόβαλε απ τη πόρτα και ο Κίαν μάζεψε προς τα πίσω το μετέωρο χέρι του "Συγγνώμη αγάπη μου. Τους ξέρεις.." προσπάθησε να δικαιολογήσει τη κατάσταση πλησιάζοντας.

"Ναι . Λίγος σεβασμός στην ιδιωτικότητα δε βλάπτει όμως Πίτερ" είπε αγανακτισμένη

"Έχεις δίκιο. Εγώ φταίω που μίλησα στη μητέρα μου. Έρχονται για να φύγουμε"

Η Ελίζα έριξε ένα βλέμμα στο Κίαν ,ο οποίος της χαμογελούσε τρυφερά, αναστέναξε και έστρωσε το φόρεμα της ανακτωντας την αυτοπεποίθηση της. Οι πόρτες άνοιξαν ξανά και αυτή τη φορά βγήκαν όλοι έξω . Προς έκπληξη της κανένας δεν επέπληξε τη συμπεριφορά της και σίγουρη πως ο Πίτερ με κάποιο τρόπο τους έβαλε στη θέση τους , παρέμεινε σιωπηλή.

"Εμείς φεύγουμε. Θα σας δούμε το βραδυ στο δείπνο υποθέτω"

"Αφού σου είπα ρε μαμά πως δε θα έρθουμε!" Η Τζίνα σήκωσε το καλοσχηματισμενο της φρύδι προς το Πίτερ

"Κακώς. Μπορείτε τουλάχιστον να κάνετε λίγη παρέα στη Μεγκαν τώρα που είστε όλοι μαζί; Είναι νέα κοπέλα και δεν έχει κανέναν εδώ" τοποθετήθηκε η Κάθριν απαξιωντας για τη Λάουρα που προχώρησε διστακτικά και στάθηκε δίπλα στο Κιαν.

"Δε νομίζω πως θα ήταν πρέπον να βρίσκεται ανάμεσα σε ζευγαράκια. Αν δεν κάνω λάθος, ο Ντουέιν πέθανε οπότε θα πενθεί ακόμα, σωστά;" σχολίασε ο Κίαν

"Χαζομάρες. Έχει όλη τη ζωή μπροστά της! Εκτός αυτού, ποια ζευγαράκια; Η Ελίζα με τον Πίτερ θα παντρευτούν και όσο για σένα με αυτή την  ....την ..."  Η Τζίνα έψαχνε τη κατάλληλη λέξη προκαλώντας έκρηξη συναισθημάτων στην Ελίζα η οποία δεν κατάφερε να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

"Αυτή την ; Σας πληροφορώ, πως η Λάουρα είναι αξιοπρεπέστατη. Εγώ τη γνώρισα και θεωρώ πως την έχετε παρεξηγήσει! Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί λοιπόν!" Αν και τα μέσα της έβραζαν βλέποντάς τη να κρατάει το μπράτσο του Κιαν , η Λιζ επέλεξε να ακολουθήσει τη λογική. Έβλεπε μια κοπέλα μπροστά της που έκανε τεράστιες προσπάθειες να σταθεί στο ύψος της ενώ βρισκόταν σε ένα μέρος που κανένας δεν την ήθελε και τη λυπήθηκε.

Το γκρί της πεταλούδας Where stories live. Discover now