Και θα χαθώ...

3.1K 384 25
                                    

Άρχισε να ωρύεται διαβάζοντας ξανά και ξανά τα λόγια στο τέλος του βίντεο. Το στικάκι έκρυβε μέσα του αρκετά στιγμιότυπα του τελευταίου χρόνου πράγμα που τον έκανε να αναρωτηθεί ποιος τον παρακολουθούσε και για ποιο λόγο περίμενε τόσο καιρό για να στείλει τα συγκεκριμένα στοιχεία. Το μόνο που του άφησαν στο τέλος ήταν μια διεύθυνση, ώρα και ένα ποσό που έπρεπε να έχει μαζί. Ήταν εξοργισμένος μα γνώριζε καλά πως αν μια στο εκατομμύριο , οι πράξεις του έβγαιναν στη δημοσιότητα , η Κάθριν θα τον χώριζε, θα γινόταν ξεφτίλα σε ολόκληρη τη κοινωνία και θα έκλειναν πολλές πόρτες στον επιχειρηματικό τομέα.  Δεν έπρεπε να το επιτρέψει αυτό. Σήκωσε το ακουστικό, τηλεφώνησε στο λογιστήριο και ζήτησε να του ετοιμάσουν ένα χαρτοφύλακα με πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια και κλείστηκε στο γραφείο του. Δεν είχε άλλη επιλογή από το να περιμένει έως ότου φτάσει η ώρα...

***

"Λυπάμαι δεσποινίς μα πριν δεχτούμε τη παραίτηση θα πρέπει να περάσετε από πειθαρχικό" της ανακοίνωσε ο διευθυντής

"Δεν έχει συνοχή αυτό λέτε, το αντιλαμβάνεστε;" του είπε θυμωμένη. Η Ελίζα ήταν έξυπνη μα άπειρη στο συγκεκριμένο τομέα. Της παρουσία τη φωτογραφία της με το Κίαν από το προηγούμενο βράδυ κατηγορώντας την για κρυφή σχέση καθηγητή και μαθητή κάνοντας μη αποδεκτή στη παρούσα φάση την παραίτηση της.

"Αυτοί είναι οι κανόνες και θα πρέπει να..." ουρλιαχτά και φωνές ακούστηκαν απ έξω και σηκώθηκε τρομαγμένη.

"Μα τι διάβολο γίνεται εκει;" Ο διευθυντής τη προσπέρασε και ανοίγοντας τη πόρτα είδε ένα πλήθος μαθητών στη δεξιά πλευρά να φωνάζουν.

"Κίαν...Όχι..." Η Ελίζα τον έσπρωξε και κάνοντας στην άκρη τους μαθητές τον είδε να γρονθοκοπει ανεξέλεγκτα το νεαρό από το προηγούμενο βράδυ. "ΣΤΑΜΑΤΑ!!!" Φώναξε μα δεν την άκουσε. Ήταν εκτός εαυτού, τα μάτια του είχαν κοκκινίσει και έτρεμε ολόκληρος. Ένιωσε το κορμί της να τρανταζεται και είδε τον διευθυντή να ορμάει κατά πάνω τους. Ήταν γεροδεμένος άνθρωπος για την ηλικία του και βάζοντας δύναμη κατάφερε να απομακρύνει τον Κίαν που ούρλιαζε.

"ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!" Απαίτησε κρατώντας τον ενώ στο χώρο δεν άργησαν να φτάσουν κι άλλοι καθηγητές.

"Θεούλη μου! Κάποιος να καλέσει ένα ασθενοφόρο!!!"

"Και την αστυνομία!"

"Τον σκότωσε;;"

Ψίθυροι που ακούγονταν δεξιά και αριστερά έφεραν δάκρυα στα μάτια της. Το στήθος του Κιαν ανεβοκατεβαινε ανεξέλεγκτα πάνω κατω και αδυνατώντας να κρατηθεί έτρεξε και γονάτισε δίπλα του.

Το γκρί της πεταλούδας Onde histórias criam vida. Descubra agora