Η μεταμόρφωση της πεταλούδας

4.4K 450 50
                                    

"Τι έκανε ρε ο μαλακας;;" αναφώνησε σοκαρισμένος ο συμφοιτητής του και η Ελίζα χτυπώντας το χέρι δυνατά στο γραφείο τράβηξε τη προσοχή τους .

"Καθίστε όλοι ήσυχα! Πάω στο διευθυντή!"

Οι ψίθυροι πως ο Κίαν την είχε άσχημα έδιναν και έπαιρναν και η Ελίζα ρίχνοντας τους ένα άγριο βλέμμα αποχώρησε από την αίθουσα. Όσο και να μην ήθελε να τον δει έπειτα από το χαστούκι στη κουζίνα, έπρεπε να τον μαζέψει στην αίθουσα και να ενημερώσει σαν σωστή καθηγήτρια τη διεύθυνση για τη συμπεριφορά του έτσι ώστε να μη κινηθεί η υποψία της γνωριμίας.

Κατέβηκε τις σκάλες του πρώτου ορόφου όταν άξαφνα, εκείνος την άρπαξε απ το μπράτσο. Έβαλε το χέρι του στο στόμα της και κρατώντας την σφιχτά άνοιξε τη διπλανή πόρτα και την ώθησε προς τα μέσα.

"Πώς τολμάς να με σερνεις στις τουαλέτες; Διδάσκω εδώ!!" Είπε ανακτωντας τον εαυτό της μα εκείνος έμοιαζε με αγρίμι. Άπλωσε τα χέρια του στη κοιλιά της ψιλαφιζοντας τη κι εκείνη τα χτύπησε και τα απομάκρυνε από πάνω της.

"Έχεις τρελαθεί εντελώς; Τι διάολο κάνεις Κίαν;!"

"Επιβεβαιωνομαι!" Είπε πλησιάζοντας απειλητικά και η Ελίζα πισωπατησε.

"Για ποιο πράγμα;! Δεν έχεις δικαίωμα να..." Η φωνή της χάθηκε όταν την έπιασε και την ανέβασε πάνω στο πάγκο. Η Ελίζα έβαλε τα χέρια της στο στήθος  του προσπαθώντας να απωθήσει το κορμί του που την στρίμωξε μα εκείνος τα έπιασε και τα κόλλησε στο καθρέφτη πίσω της. Το ραγισμα που προκλήθηκε φανέρωνε και τη δύναμη με την οποία την έσπρωξε.

"Θέλεις γκρι; Πάρε να 'χεις λοιπόν!!" φώναξε μέσα στα μούτρα της και εκμηδενιζοντας την απόσταση, έμπλεξε τα δάχτυλα του με τα δικά της χωρίς να τα αφήσει να ξεφύγουν και παρεκκλινε του ίδιου του , του κανόνα. Όρμησε στα χείλη της σαν ξελιγωμενο ζώο, παίρνοντας με το έτσι θέλω, ένα φιλί που ήξερε καλά πως θα τους κοστίσει. Εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά όμως η σπίθα που άναψε, δεν άργησε να γίνει πυρκαγιά . Το έδαφος ήταν πρόσφορο και σαν δύο πύρινες εστίες έκαψαν κάθε απαγόρευση στο διάβα τους. Οι γλώσσες τους ερωτεύτηκαν η μια την άλλη παίζοντας αδιάκοπα μεταξύ τους ενω τα χέρια του βρέθηκαν στους γλουτούς της. Μείωσε κάθε κενό ανάμεσα τους , σήκωσε τη φούστα της ψηλά, ως τη μέση μα η συνειδητοποίηση δεν άργησε να τους χτυπήσει τη πόρτα. Τα γέλια που ακούστηκαν στο διάδρομο, λειτούργησαν καταλυτικά. Η Ελίζα βρήκε το σθένος και τον έσπρωξε. Κατέβηκε αστραπιαία και έστρωσε τη φούστα της χωρίς να μιλά κατακόκκινη από θυμό.

Το γκρί της πεταλούδας Where stories live. Discover now