Σύγκριση 2

3.9K 454 114
                                    

"Αγάπη μου;" τον άκουσε να λέει και επιστρέφοντας το χαμένο της βλέμμα πάνω του αποφάσισε να του δώσει το κορμι της. Σκέφτηκε πως ίσως ήταν διαφορετικά αυτή τη φορά.

Έκανε στην άκρη τα βιβλία της και σηκώθηκε στα γόνατα. Το βλέμμα του γυάλισε μόλις την είδε να γδύνεται. Η Ελίζα πέταξε τη πιτζάμα στο πάτωμα και δάγκωσε τα χείλη της . Ο Πίτερ δεν έχασε χρόνο . Σκαρφάλωσε στο κρεβάτι, την φίλησε στα χείλη και γρήγορα γρηγορα έβγαλε ένα προφυλακτικό. Την ξάπλωσε προς τα πίσω και όπως πάντα πήρε θέση.

"Γιατί δε με αγγίζεις Πίτερ...;" ρώτησε λαγνα κι εκείνος σηκώνοντας τα φρύδια, της χάιδεψε τη μέση... "πιο κάτω..." του ζήτησε

"Πόσο πιο κάτω μωρέ Ελίζα! Θα φτάσω εκεί σε λίγο!"

"Φτάσε τότε.. Γιατί σταματάς;"

"Τώρα είσαι σοβαρή;"

"Απόλυτα..." επέμενε εκείνη. Ο Πίτερ ξεφυσησε δυσαρεστημένος. Άπλωσε τα δάχτυλα του στη περιοχή της και βάζοντας τα πάνω στα χείλη της άρχισε να τα κουνάει όπως όπως προκαλώντας της πόνο.

"Πιο σιγά..." του είπε κι εκείνος σήκωσε το φρύδι του.

"Σε δέκα λεπτά θα φύγω. Έλα να χαρώ το κορμάκι σου κι ας αφήσουμε αυτές τις βλακείες!" Της είπε και πιάνοντας το μόριο του το έβαλε στη τρύπα της.
Πίεσε και πίεσε μα δεν έμπαινε...

"Μήπως να έρθεις μια βόλτα από το νοσοκομείο να σε δει κανένας γυναικολόγος; Δεν είναι φυσιολογικό να είσαι τόσο στεγνή!" Παρατήρησε και πριν του απαντήσει,  βάζοντας λίγη περισσότερη δύναμη,εισχωρησε μέσα της το κεφαλάκι. "Ωωωω, μπήκαμε..." ψέλλισε ικανοποιημένος.

"Πίτερ πονάει. Βγες σε παρακαλώ..." του είπε αφού η τριβή ήταν σχεδόν αδύνατη

"Έλα ρε αγάπη μου. Αφού έτσι γίνεται... σε λίγο θα γεμίσεις υγρά..." έσκυψε μπρος στο πρόσωπο της κι φιλώντας τη στο λαιμό προσπάθησε να μπει πιο βαθειά.  Βλέποντας πως το προφυλακτικό δεν γλιστράει όπως γινόταν συνήθως, βγήκε εκνευρισμένος. Το έβγαλε και προσπάθησε να μπει γυμνός μέσα της

"Όχι!" Η Ελίζα τραβήχτηκε προς τα πάνω

"Αμάν μωρέ Ελίζα! Θαρρείς και δε θα κάνουμε παιδιά! Τι σε έχει πιάσει μου λες ;;; Τι πάει λάθος με σένα; Είναι ψυχολογικό;; Σωματικό; τι σκατα φταίει! Θέλω πίσω τη γυναίκα μου!"

"Πίτερ απλά..."

"Τι απλά; Αν έχεις κάτι στο σώμα και δεν παράγεις υγρά πρέπει να το κοιτάξουμε!" Σηκώθηκε από το κρεβάτι εκνευρισμένος και ντύθηκε.

Το γκρί της πεταλούδας Where stories live. Discover now