Θα πρέπει να το έχεις χάσει!

3.7K 419 69
                                    

"Πολύ σιωπηλή είσαι κορίτσι μου σήμερα..." Η Τζίνα της πρόσφερε ένα τσάι αφού το φαγητό είχε πλέον τελειώσει ενώ οι άντρες αποσύρθηκαν  στο γραφείο. 

"Μια χαρά είμαι απλά υπάρχει λίγη παραπάνω πίεση στη σχολή, αυτό είναι όλο" η Τζίνα ρούφηξε το τσάι της σκεπτική και ανικανοποίητη απ την απάντηση της Ελίζας.

"Το τελευταίο μήνα πάντως, δείχνει σαν κάτι να σε απασχολεί . Κατανοητό να μη θέλεις να μιλήσεις, μα αν το νιώσεις, μη διστάσεις"

"Ευχαριστώ πολύ και το εκτιμώ. Σε λίγους μήνες τελειώνω . Ο Πίτερ,  δεν ξέρω αν σας μίλησε μα σκεφτόταν να κάνει αίτηση για την επόμενη χρονιά στη Καλιφόρνια"

"Κάτι μου ανέφερε. Έχει λαμπρές προοπτικές, σε σχέση με τον αδερφό του που ειλικρινά δεν ξέρω αν θα τελειώσει τη σχολή ποτέ" η Ελίζα δε θέλησε να σχολιάσει κάτι και η Τζίνα το κατάλαβε. "Ξέρεις με συγχωρείς για την απρεπή συμπεριφορά του. Είναι καλό παιδί μα οξύθυμο και απότομο μερικές φορές..."

"Κατανοητό. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, απλά υπάρχουν φορές..."

"Που ξεπερνάει τα όρια"τη διέκοψε η Τζίνα. "Μη του δίνεις σημασία. Κάποια στιγμή θα μεγαλώσει..."

"Ωωωω, δε νομίζω μητέρα !" Η φωνή του αντήχησε σαν καμπανάκι , κλονίζοντας ολόκληρο το νευρικό της σύστημα. Είχε να τον δει από εκείνη τη μέρα στο διαμέρισμα μα ακόμα κι αν πέρασε ένας μήνας, ο θυμός της παρέμενε στα ύψη. Τόσο με εκείνον όσο και με το Πίτερ που της έβαλε και τις φωνές επειδή θεώρησε ξεδιάντροπο το γεγονός πως άνοιξε με τη ρόμπα. Η Ελίζα δεν είχε μυστικά από εκείνον μα όταν του ζήτησε τα ρέστα που δεν την ενημέρωσε για την άφιξη του Κίαν, δε βρήκε  την ανταπόκριση που επιζητούσε με αποτέλεσμα να μαλωσουν άσχημα.

Ο Κίαν χάρισε ένα φιλί στη μητέρα του, άρπαξε ένα κομμάτι κέικ από το δίσκο και παίρνοντας θέση στο τραπέζι, ανέβασε τα πόδια του πάνω.

"Κατέβασε τα πόδια σου αμέσως!"

"Ωχ μωρέ μάνα πρωί πρωί!"

"Μεσημέρι είναι Κίαν!"

"Άρα πρωί... Στα λόγια μου έρχεσαι!"

"Τι θες;" Η Τζίνα άρχισε να εκνευρίζεται ενώ η Ελίζα απέφευγε κάθε επαφή κοιτάζοντας αδιάφορα δεξιά και αριστερά

"Πρέπει να θέλω κάτι; Μόλις ξύπνησα και ήρθα να πω μια καλημέρα!"

"Δε με ξεγελάει εμένα αυτή η καλοσύνη σου Κίαν, λεγε τι θες και γρήγορα γιατί διακόπτεις τη συζήτηση μας"

Το γκρί της πεταλούδας Where stories live. Discover now