sixteen.

3.8K 217 38
                                    

,,Už je tady zase Ni" zamumlám nervózně směrem k Niallovi, když si všimnu onoho muže, sedícího na stejném místě jako vždy. Propaluje mě svým pohledem, kterým neuhne ani když se na něho podívám.

,,Asi jsi ho zaujal" řekne jako by nic, nijak mě to ale neuklidnilo. ,,Pokud ti to ale opravdu vadí, tak řekni ochrance" dodá, já ale zakroutím hlavou. Nic by s tím stejně nemohli udělat, jelikož nic tak špatného nedělá. Toto je jen můj osobní problém.

Už je to nějaká doba, co jsem s Niallem každou směnu za barem a začíná mi to být celkem divné. Sám Liam mi při mém nástupu tady říkal, že za barem budu jen zřídka a spíše budu u tyče. Tam jsem byl zatím ale jen jednou. Nemyslete si ale, že mi to vadí či co, to vůbec. Jsem za to rád, jen mi to přijde prostě divné.

Dnes tady je neskutečný frmol, až nám musel vypomoct jeden z tanečníků. To opravdu všichni tady si můžou dovolit jít sem v neděli večer? Práce jim nic neříká?

O pár hodin později se má pracovní doba naštěstí blížila ke konci a já už jen čekám na příjezd Harryho, který tady má být každou chvíli.

Husí kůže způsobená zimou ochromující mé tělo pokrývala mé tělo a já se nedokázal přestat třást zimou.

Po pěti minutách naštěstí přijel a já mu skoro až doslova skočil do auta, kde měl pěkně teplo. I přes to teplo, se mé tělo ale nedokázalo třást a já tak poprosil Harryho, aby ještě přitopil.

,,Obleč si to" podal mi ze zadního sedadla kabát a já ho od něj vděčně přijal. Bylo mi v něm pěkně teploučko a navíc taky krásně po voněl. Přesně jako Harry. Nenápadně jsem si k němu každou chvíli přičichl a byl z té vůně naprosto omámený.

,,V pátek se pořádá jedna akce pro významné obchodníky Londýna a chtěl bych, aby jsi šel jako můj doprovod" řekne po chvíli ticha a zcela mně tím překvapí. Opravdu chce, aby s ním šel na tak významnou akci plnou lidí někdo, jako jsem já?
,,Jen na chvíli bychom se tam ukázali, prohodil bych pár slov a šli bychom. Moc by to pro mně znamenalo" dodá s pohledem upřeným na vozovku.

Opravdu jsem nevěděl jestli jít. Jestli je dobrý nápad být takhle všem na očích. Po jeho posledních slovech moc by to pro mně znamenalo, jsem ale nakonec souhlasil. Třeba to opravdu nebude tak špatné.

,,Dobře, půjdu" řekl jsem po chvilce, co jsem se rozmýšlel a Harry se spokojeně usmál.

Domů jsme dorazili skoro až v rekordním čase a já se už neskutečně moc těšil na teplou sprchu. Ihned jsem zamířil do koupelny a bez čekání skočil do sprchy, pouštějíc na sebe skoro až vařící vodu. Ahh...
Užíval jsem si plnými doušky všechny ty kapky stékající po mém těle a občas se až neubránil spokojenému vzdechu.

Ve všem tom spěchu jsem ale zapomněl na ručník, který zůstal v mém pokoji a já se tak neměl čím osušit. ,,Fakt super.." vydechl jsem a začal přemýšlet nad tím, co budu dělat.

Takhle mokrý jsem se do pyžama opravdu převléct nemohl, a tak jsem se rozhodl zavolat si na pomoc jediného člověka tady v domě. Harryho.

,,Harry?" zavolal jsem do domu a čekal na odezvu. Žádné se mi ale nedostalo. Sakriš.
Zkusil jsem to tedy znovu a to už jsem slyšel Harryho kroky blížící se k koupelně.

,,Ano?" ozve se jeho hlas za dveřmi.

,,Uhm, n-no mohl by jsi mi z pokoje prosím podat ručník?" zamumlal jsem tiše, až jsem se bál, že mě Harry neuslyší. Naštěstí ale slyšel. ,,Uhm, jo určitě"

Po chvilce se ozvalo lehké klepání na dveře, načež jsem je otevřel a vykoukl ven, zakrývajíc si tělo dveřmi. Převzal jsem si od něj ručník a nešlo si nevšimnout Harryho pohledu na mé hrudi, která byla i přes dveře vidět. Trochu jsem klopýtl a tím jak jsem se rychle chytl dveří, tak jsem je otevřel dokořán a dal tak Harrymu dokonalý výhled na mé nahé tělo.

,,O můj bože!" vykřikl jsem a červený snad až na zadku dveře rychle zabouchl.

Proč jsi sakra takové nemehlo Louisi!? To se opravdu může stát jenom mě!

.
.
.
Slíbená druhá část❤️ Hahah opravdu se nad tím bavím🤣

Snad jste spokojeni a já jdu psát dál, i když bych se měla učit do konverzace🤔 snad to zítra ale nějak zvládnu.

~have a nice rest of the day

Veronica.

My savior || •larry stylinsonWhere stories live. Discover now