fourty-six.

2.3K 145 16
                                    

Byl jsem Niallovi tak vděčný, že mě u sebe nechal a nevykopl mě někde na ulici. S Liamem mi okamžitě ustlal na pohovce, která i když tak na první pohled nevypadala, tak byla vážně pohodlná.

Oba se samozřejmě zajímali, proč nejsem u Harryho a co se mezi námi stalo, já o tom ale mluvit nechtěl. Chtěl jsem od toho být alespoň na chvíli pryč a doufal jsem, že tady najdu útočiště. Když viděli, že o tom opravdu mluvit nechci, tak mě nechali napokoji a rozhodli se, že si pustíme nějaký film.

Celý večer byl nakonec strašně fajn. I když se možná může zdát, že trávit takovéhle večery se svým šéfem se může zdát divné, tak opak je pravdou. Za posledních pár dní, týdnů se z nás stali celkem dobří přátele a jsem za to moc rád, jelikož to vypadá, že spolu budeme trávit ještě hodně času.

Nedokázal jsem se přestat usmívat při pohledu na ty dva jak se v objetí dělili o jednu deku a neustále si nenapádně vyměňovali polibky. Upřímně jsem myslel, že jejich vztah je hlavně o sexu a nic moc víc v tom není, posledních pár týdnů mě ale přesvědčilo o opaku. Jak mi Niall sám řekl, tak ze začátku to tak opravdu bylo, časem se z toho stalo ale něco víc. Oba se mají opravdu moc rádi a já jim to tak přeju.

Když už začínalo být opravdu pozdě, tak jsme usoudili, že je čas jít spát.

Po rychlé sprše jsem zcela vyčerpaný padl na pohovku a ihned vzal mobil do ruky. S povzdechem jsem otevřel zprávu od Harryho, která mi přišla krátce po příchodu sem.

Vrať se domu Lou, prosím, o všem si promluvíme.
Miluju tě xx

S pokroucením hlavy jsem mobil opět schoval pod polštář. Rozhodně nemám v plánu mu teď odepisovat, potřebuju nějaký čas a potom se vrátím domů, kde si můžeme promluvit.

Pomalu jsem usínal, když v tom mě probrala nějaká rána. Prudce jsem se posadil a rozhlédl se okolo sebe. Co to bylo?

,,Ahh.. ano Li!" dolehl k mým uším Niallův hlas a já měl chuť propadnout se do země. To to opravdu nemohli jednu noc vydržet? Jsou jako dva nadržení králici!

Snažil jsem se to nějak vydržet, věřte mi že jo, ale po pár minutách to už prostě nešlo. Rychle jsem na sebe hodil bundu a rozhodl se jít projít, potřebuju odsud vypadnout.

Venku nebylo zrovna nejtepleji, ale to nějak přetrpím. Pořád lepší než poslouchat vzdechy svého nejlepšího kamaráda a šéfa. Fuj.

Nevěděl jsem, kde bych měl jít, a tak jsem šel trochu mimo centrum. Procházel jsem se různými uličkami a byl tak zabraný do svých myšlenek, že jsem si ani nevšiml, že začalo poprchávat. Z malého deště se stal silný liják a mě až v ten moment došlo, jak daleko od Niallova domu vlastně jsem.

Oblečení jsem začal mít celé promočené a mé tělo se sklepalo zimou.

,,Sakra" zanadával jsem a začal se rozhlížel kolem sebe, kde bych se mohl schovat. Zoufale jsem si prohrábl své mokré vlasy po zjištění, že nikde není střecha a ani nic podobného.

Už jsem se pomalu smiřoval s tím, že hold budu muset jít k Harrymu, který odsud bydlí blíž než Niall, když v tom vedle mě zastavilo nějaké auto. Zastavil jsem se v pohybu a sledoval jak se pomalu otevírá okno u dveří.

,,Ahoj Louisi, potřebuješ svést?" vykoukl z okna Luke, kterého jsme potkal na tom večírku, kde jsem byl s Harrym a poté doma u svého otce.

Váhal jsem, opravdu jsem nevěděl jestli mám k němu nastoupit. Byla mi ale opravdu až taková zima, že se mé nohy ihned rozešly k autu. ,,Děkuju" zamumlal jsem, když jsem se posadil a on se s přikývnutím rozjel.

,,Takže... k Harrymu?" zeptal se a já ihned zakroutil hlavou.

,,Jsem teď přes noc u kamaráda, ale ještě se tam vrátit nemůžu" odpověděl jsem a dal mu jasně najevo, že to dál rozebírat nechci.

,,Jestli nemáš kde jít, tak můžeš přespat u mě pokud chceš" usmál se a já byl na vážkách. Mám, nemám...

K Harrymu teď opravdu nechci a jak znám Nialla s Liamem, tak ti hotoví určitě ještě dlouho nebudou.
,,Nechci obtěžovat" zamumlal jsem.

,,S Harrym jsme přátele a rozhodně bych jeho přítele nemohl nechat na ulici, obtěžovat rozhodně nebudeš" zasmál se a já se musel pousmát nad tím, jak krásný má smích.

,,No dobře, děkuju" usmál jsem a spokojeně se zavrtal do sedačky.




Otázkou zůstává, je Luke opravdu tak milý a přátelský nebo to je jen přetvářka?

.
.
.
Pěkné odpoledne👋🏼

Luke Hemmings opět na scéně ochoten pomoci nebohému Louisovi nebo?

Luke Hemmings opět na scéně ochoten pomoci nebohému Louisovi nebo?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jako pardón ale toto? 🤤Proč musím z toho zlatíčka vždy udělat záporaka?🥺

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jako pardón ale toto? 🤤
Proč musím z toho zlatíčka vždy udělat záporaka?🥺

~have a nice day and stay safe💙

Veronica.

My savior || •larry stylinsonWhere stories live. Discover now