twenty-six.

3.4K 197 70
                                    

Kde ten blonďatý idiot je sakra? Už tu na něj čekám skoro půl hodiny a on pořád nikde. Film začíná za ani ne 10 minut a já už teď vím, že to nestihneme. Myslete si co chcete, ale já jsem ten typ člověka, co v kině miluje reklamy a trailery na různé filmy a rád bych je taky stihl i dnes. Sám nejsem nijak extra dochvilný, Niall je v tomhle ale vážně extrém.

Po chvilce jsem ho ale naštěstí uviděl běžet mým směrem a tak jsem si oddechl, možná že to i stihneme.

,,Kde jsi sakra tak dlouho?" vyčetl jsem mu hned po tom, co ke mně doběhl a uchechtl se jeho červenému obličeji a splašenému dechu. Jak to tak vidím, tak Niall je na tom s během stejně mizerně jako já.

,,Promiň, zdržel jsem se s Liamem" omluví se a rukama se zapře o kolena, aby se mu lépe dýchalo. Achjo.

Dál jsem se to rozhodl raději nijak nekomentovat a raději se šel postavit do řady na jídlo, která nebyla zrovna nejkratší. Bez popcornu a fanty to ale prostě není ono, a tak si prostě počkám. Navíc Niall by to bez jídla nezvládl a už teď mi tady básní, co všechno si plánuje koupit. To jsem teda zvědavý jak se to do něj vleze.(pozn. autorky: lol to zní celkem perverzně🤓)

Až když jsme se usadili na svá místa, tak mi došlo, že vlastně ani nevím, jak se ten horor jmenuje. Až podle titulků jsem zjistil, že se jedná o horor The Nun. Doufám, že to nebude žádná blbost.

,,Aaaa, do prdele" zařval přes celé kino ten blonďatý blbeček, když se na plátně poprvé objevil onen démon sestry. Půlka jeho popcornu skončila v mém klíně a já se zuby nehty držel, abych ho na místě nepřizabil. Idiot.

*cink cink

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

*cink cink

Mobil mi hlasitě oznámil příchozí zprávu a já tak obdržel několik nehezkých pohledů, proto jsem ihned omluvně sklopil zrak.

Jas na mobilu jsem snížil co nejvíc a zprávu otevřel. Byla od Harryho.

Zítra ráno přilétám, těším se na tebe Lou. H xx.

Ihned se mi na tváři objevil obrovský úsměv a já byl tak vděčný za tmu tady.

Mám počkat na letišti? Já na tebe taky Hazz. L.

Nedokázal jsem se přestat usmívat. Tak moc mě jeho zpráva potěšila.

Nemusíš, čekej doma. H xx.

S úsměvem jsem tedy odepsal jen prosté dobře a dál se věnoval hororu, který se mi zatím celkem zamlouval. Tedy až na neustále ječícího Nialla vedle sebe. Doufám, že nás odsud kvůli něj nevyhodí...

,,To byl fakt super horor, ani jsem se moc nebál!" řekl Niall, jen co jsme vyšli z kina ven a já na něj hodil pohled ala tak jsi idot?

,,Že prý nebál? Však jsi celou dobu pištěl jak malá holka" vysmál jsem se mu a on mě ihned praštil do ramene.

,,Tak to lžeš!" vykřikl a naštvaně si založil ruce na hrudi.

,,No jasně ty citlivko" zasmál jsem se a objal ho kolem ramen, aby nebyl dál naštvaný.

,,Jdeme na jídlo?" zeptal se, když ho ta naštvanost -zdůrazňuju nějak rychle- přešla a pohledem mě přímo prosil, abych souhlasil. Panebože, však teď toho snědl víc než všichni lidi dohromady v tom kině. Jak může mít pořád hlad? Nakonec jsem teda souhlasil, ale s tím, že já si dám jen pití. A tak jsem se teda vydali do nejbližšího fast foodu.


.
.
.
Tak co na to říkáte? Louis s Niallem jsou fakt super dvojka co?🌝

Ano vím, že ten horor byl v kině už poměrně dávno, ale je to nejnovější horor na kterém jsem byla v kině😅

Jinak se omlouvám za to, že několik dní nevyšla část, ale mám k tomu hned dva důvody. Nějak jsem se neuměla jít dokopat psát a taky se stále nemůžu vzpamatovat z toho, že jdu na koncert Harryho a 5SOS🥺 snad to tak nebude až do května, kdy ty koncerty budou🤣

~have a nice day

Veronica.

My savior || •larry stylinsonKde žijí příběhy. Začni objevovat