thirty-five.

3.3K 183 16
                                    

Rukama mě začal hladit po bocích a pomalu mi vyhrnovat triko, které hned na to skončilo na zemi v rohu koupelny, kde ho po chvilce následovaly i kalhoty a já tak před ním stál jen v boxerkách. Nebudu lhát, dost jsem se styděl. Hlavně před někým jako je Harry. On je ve všech ohledech tak dokonalý a já si vedle něj připadám trapně.

Stydlivě jsem sklopil zrak, on mi prsty ale chytil bradu a donutil mě se mu podívat do očí

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Stydlivě jsem sklopil zrak, on mi prsty ale chytil bradu a donutil mě se mu podívat do očí. Viděl jsem v nich všechny ty city, lásku, touhu... to je přesně to, co mě uklidnilo a já se dál už nebál.

Trhaně jsem se nadechl a nechal ho zbavit mě i posledního kousku oblečení, který mě zakrýval. V tom mi došlo, že já na sobě nemám jediný kousek oblečení a Harry je pořád zcela oblečený. Tak jsem se rozhodl, se toho ujmout.

S úsměvem jsem chytil lem jeho trika a přetáhl mu ho přes hlavu. Pohled mi ihned padl na jeho dokonale potetovanou hruď a já udiveně vydechl. Prstem jsem fascinovaně přejel po obrovském motýlovi na jeho břiše. Je tak dokonalý.

,,Pozor na slinu zlato" ušklíbne se a já ho poníženě bouchnu do ramene, načež se zasměje a přitáhne si mě do hlubokého polibku. Lehce se otírá o mé rty a poté vklouzne svým jazykem dovnitř. Prozkoumával každičkou část mých úst a já na tom nebyl jinak. Prsty jsem zajel do jeho dokonale jemných vlasů a jemně za ně zatahal, načež mi Harry vzdychl do úst a pevněji chytil mé boky.

Když jsme se od sebe odtáhli, tak ze sebe svlékl i zbytek oblečení a společně jsme vlezli do vany. Sedl jsem si před něj a opatrně se opřel o jeho hruď, načež on obmotal své ruce okolo mého pasu a já spokojeně vydechl. Potěšeně jsem se usmál a nechal se od něj hladit po boku, bylo to tak moc příjemné.

Po chvilce, se natáhl vedle sebe pro sprchový gel. Menší obsah si vymáčkl do dlaně, kterou ihned začal hladit má záda. Pomalu přejížděl po celém mém těle, jen jednomu místečku se záměrně vyhýbal. A to mému rozkroku. Když už jsem to ale sám nedokázal vydržet, tak jsem chytil jeho ruku a nasměroval ji přímo k mé chloubě. Harry se mi za zády uchechtnul a lehce po ní přejel, načež já spokojeně vydechl a křečovitě se chytil okraje vany, když po ní přejížděl dál.

Nic takového jsem snad v životě nezažil. Ano, samozřejmě jsem už někdy něco s někým měl, nebylo to ale ani z poloviny tak dobré jako teď s Harrym...

Druhou rukou prsty přejížděl po mém podbřišku a vkládal mi polibky na krk. Jeho jemné dotyky mi způsobovaly husí kůži a já cítil kapku potu stékat po mém čele. Tváře mi přímo hořely vzrušením a nepomáhala tomu ani Harryho chlouba tlačící mě do zad.

S blížícím vrcholem se mé vzdychy změnily v hlasité kňučení a já měl pocit, že každou chvíli nejspíš exploduju. S Harryho jménem na rtech jsem se mu udělal do dlaně a unaveně hlavu složil na jeho rameno.

,,Tohle bylo... dokonalé" vydechl jsem stále celý červený a nechal se Harrym přitáhnout do vášnivého polibku.

Pořád jsem ale měl dostatek energie na něco víc, potřeboval jsem víc. Potřeboval jsem jeho.
A tak jsme se hned na to přesunuli do pokoje, kde jsem skončil povalen na posteli v měkkých peřinách. Harry po čtyřech přilezl ke mně a ihned se přisál na mé rty. Jeho tvrdý penis se lehce otřel o ten můj a já tak na moment zadržel dech, bylo to tak zatraceně dokonalé.

Vzrušení by se dalo doslova krájet, kdyby nás nevyrušil Harryho zvonící mobil. Se zavrčením se pro mobil natáhl a hovor přijal.

Až nepřívětivě mluvil k člověku na druhé straně a poté s povzdychem hovor típl. Už jen podle jeho výrazu jsem věděl, že to není nic dobrého.

,,Je mi to líto Lou, ale musím do práce" hned jak to dořekne, tak se smutně usměju, ale uklidním ho tím, že je to v pořádku a nevadí mi to. Pravda byla však trochu někde jinde.

,,Pokusím se vrátit brzy" políbí mě na čelo a s tím odejde a já tak zůstanu sám. Zcela zmatený a hlavně zrušený.

.
.
.
Na pořádnou sex scénu si hold budete muset počkat😏 doufám, že jsem vás tímhle moc nezklamala, vím že takové scény moc psát neumím😅

budu ráda za názory👀❤️

~have a nice day and get ready for monday

Veronica.

My savior || •larry stylinsonTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang