thirty-nine.

3K 165 10
                                    

,,Jsi si opravdu jistý, že to chceš Lou?.." zadíval se mi do očí a já ihned dychtivě přikývl. Nikdy jsem si nebyl ničím jistější.

Po mém svolení se nepatrně otřel o můj vchod a svou špičkou vnikl dovnitř mému vnitra. Mé srdce na chvíli určitě přestalo bít a začalo až, když do mě zajel celou svou délkou. Počkal až si na něj zvyknu a poté se ve mně konečně začal pohybovat.

Zaryl jsem nehty do jeho zad a jsem si jistý, že na nich zítra budou známky z naší dnešní činnosti.

,,Miluju tě Lou" zavzdychal mezi přírazy a věnoval mi motýlí polibek na rty.

,,Ja tebe Hazz" podařilo se mi ze sebe dostat, i přes všechny mé vzdechy a sténání. Byl to úžasný pocit ho takhle v sobě cítit, mít ho takhle blízko sebe.

Obmotal jsem nohy okolo jeho pasu, aby se do mě mohl dostat hlouběji a já tak mohl prožít ještě větší slast. Na Harryho přání jsem si klekl na všechny čtyři a nechal ho do mě vniknout zezadu. A panebože, bylo to snad ještě úžasnější. Pevně mě držel za boky a pokojem se ozývalo jen naše pleskání těl o sebe, vzdechy a steny.

Bylo to zatraceně úžasné a já si přál, aby tahle chvíle nikdy neskončila.

,,Ahh.." zasténal jsem, když do mě přirazil tvrdě a svou rukou se přesunul na můj penis. Jak můj, tak i jeho vrchol se blížil.

Mé tělo se začalo nekontrolovatelně třást a přestalo až v momentě, kdy mým tělem projel ten slastný pocit. Jakmile se mé stěny okolo Harryho stáhly, tak dosáhl svého vrcholu i on a svalil se vedle mě na postel. Přitáhl si mě do objetí a oba jsme společně vydýchávali tuhle chvíli.

Byl jsem tak moc šťastný, ležet vedle člověka, kterého celým svým srdcem miluju a prožívat s ním něco takového.

S úsměvem jsem sledoval Harryho, jak se natahuje pro ubrousky, aby mě i sebe očistil. Již špinavé ubrousky hodil do koše a lehl si zpět vedle mě. Políbil mě na špičku nosu a uculil se tak roztomile, až jsem myslel, že se nad tím pohledem rozteču.

Prsty mě začal po paži hladit a kreslit mi ní různé obrazce, bylo to opravdu uklidňující.

Jeho oči se pomalu začaly zavírat a já věděl, že každou chvíli usne

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeho oči se pomalu začaly zavírat a já věděl, že každou chvíli usne. Ještě aby ne, když jsou už skoro 3 hodiny ráno a byl v práci už brzy od rána. Prsty jsem ho začal jemně hladit po rameně stejně jako on před chvíli mě a sledoval jeho dokonalou spící tvář. Rty měl lehce pootevřené a řasy se mu třepotaly. Vypadal teď tak nevinně, bezstarostně.

Došlo mi, že v práci mají nejspíš nějaké problémy, když je tam tak často a neustále je ve stresu. Prý mě tím ale nechce zatěžovat, tak mi nic neřekne. O to víc mě těší ho vidět takhle bezstarostného.

Já kupodivu nebyl vůbec unavený, a tak jsem na sebe oblékl alespoň boxerky a šel jsem se do kuchyně napít vody. Poté jsem se posadil na velký parapet a zadíval se z okna ven. Pozoroval jsem hvězdy, které byly dnes krásně vidět a osvětlenou ulici.

Je až šílené kolik toho se za posledních pár měsíců odehrálo a jak moc mě to změnilo. Už nejsem ten bláznivý kluk, který si zadělával na všelijaké problémy, vyspěl jsem a jsem za to rád. Za vše vlastně vděčím Harrymu, protože opravdu nevím co by se mnou teď bylo, kdyby se mě neujal.

To je ukázkou toho, že vše špatné vede k něčemu dobrému. Harry je pro mě to dobré. Nikdy bych nevěřil, že se do někoho můžu tak bezmocně zamilovat, Harry mi ale ukázal, že možné je vše. A proto ho tak moc miluju.

.
.
.
Tak na vaše přání je tady ta další část🤗

Pořád jsem přesvědčená o tom že smut moc psát neumím, ale snad to není zas tak hrozné jak si myslím😅

Btw. hezký Valentýn přeji❤️❤️

~enjoy the weekend

Veronica.

My savior || •larry stylinsonWhere stories live. Discover now