2.Bölüm

227K 7K 5K
                                    

Tamer Bey ile ittifak konusunu detaylıca konuşan Enver Bey kutlama sonrası yatakta yatarken düşünüyordu. Bugün gördüğü manzara aslında hiç hayra alamet bir şey değildi. Sezin özünde iyi bir insan da olsa konu Ekin olduğunda çok değişiyordu. Acaba onların arasındaki ilişkinin gelişmesine ta başından mı engel olmalıydı? Yatakta öbür tarafa dönüp gözlerini kapattı. Bu konuyu yarın detaylıca düşünmeliydi. Ne olursa olsun bu ittifak olacaktı. Sezin istese de istemese de.

Genç adamın kucağından inen Sezin kendini yatağa bırakıp kafasını Ekin'in göğsüne yasladı. Genç adamın inip kalkan göğsüne daireler çizerken aynı zamanda onu da konuşturmaya çalışıyordu.

"Kutlamadan hoşlandın mı?" Gözlerini kapatmış olan Ekin artık gerçekten uyumak istiyordu. Fakat Sezin buradayken bu pek mümkün gözükmüyordu.

"Hıhı." Mırıldanarak onayladıktan Sezin'e arkasını dönüp uyumaya çalıştı.

"Bana arkanı dönmen artık yetmedi mi? Bir kere olsun yüz yüze bakalım Ekin." duyduklarıyla bıkkın bir şekilde gözlerini aralayan Ekin kendinden beklenen bir şekilde umursamaz bir cevap verdi.

"Benim yanımda uyumana gerek yok." Yatakta doğrulan Sezin'in kalbi kırılmıştı. Her seferinde işini hallettikten sonra arkasını dönmesinden artık gerçekten bıkmıştı.

"İşini hallettikten sonra arkanı dönüp yatmaktan bıktım artık." Derin bir nefes verip yatakta düz döndü Ekin. Gözlerini tavana dikip konuşmaya başladı.

"Koşarak kollarına gelen ben değilim. Odama gelen sensin." duydukları ile daha fazla üzülen Sezin dolmuş gözlerini kırpıştırarak yaşların akmamasını sağlamaya çalışıyordu. Yan gözle Sezin'e bakan Ekin derin bir nefes verdikten sonra ona doğru dönerek yattı. Sezin'e aşık olmasa da kalbinin kırılmasını istemeyecek kadar değer veriyordu.

"Ağlama yat hadi." sözünü dinlemeyen Sezin oturmaya devam edince kolundan tutup yatağa yatmasını sağladıktan sonra arkasından beline sarıldı. Şu zamana kadar ilk defa böyle bir şey yaşayan Sezin gerçekten mutlu olmuştu. Arkasını dönüp Ekin'le yüz yüze geldi. Genç adam ise çoktan gözlerini kapatmıştı. Yine de içindeki mutlulukla dudaklarına bir öpücük kondurup boynuna sokuldu. Gözleri kapanırken ilk defa böyle uyuyor olmanın huzuru vardı içinde.

Yüzüne vuran güneş ışığı ile gözlerini aralayan Ekin kollarının arasında huzurla uyuyan Sezin'e baktı. Kendisi de her ne kadar uyumak istese de şirkete gidip halletmesi gereken işler vardı. Sezin'in üzerindeki kolunu uyandırmadan çekmeye çalışsa da başarılı olamamıştı. Belinden daha sıkı sarılan kollar kendisini yatağa çekiyordu.

"Lütfen biraz daha uyuyalım." Kadının kollarını zoraki çözüp yataktan kalktı. Yatakta mızmızlanan bir Sezin bırakıp kendini duşa attı. Duştan çıkıp hazırlanmaya başladığında ise Sezin hala yatakta yatıyordu.

"Bilge falan odaya dalmadan kalksan iyi edersin." Duyduğu sözlerle yatağa iyice yayılan Sezin gözlerini tekrar kapatıp umursamazca konuştu.

"O da abisinin odasına dalmayacağını öğrenmiş olur." Gömleğinin düğmelerini iliklerken duyduğu sözlerle kaşları çatıldı Ekin'in. Sezin ve Bilge'nin hiçbir zaman anlaşamadığını bilse de Bilge'ye toz konduramıyordu. Sezin'e göre fazla masumdu ve onun planladığı şeylere aklı ermezdi.

"Laflarına dikkat et." Ekin'in sert sesi ile karşılaşan Sezin derin bir şekilde nefes verip yataktan kalktı. Dün gece çıkarmış olduğu kıyafetleri üzerine geçirdikten sonra Ekin'in yanına geldi. Ayna karşısında kendine çeki-düzen veren adamın önüne geçip dudaklarına şehvetli bir öpücük kondurdu.

SUSPUS (TAMAMLANDI) -Pus Serisi 1-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin