13.Bölüm

150K 5.1K 1.6K
                                    

 Gözünün önünden kadınların çıplak fotoğrafları gitmeyen  Tamay yüzünü buruşturup iğrenerek Ekin'e baktı. Nasıl bir insanla evlenmişti böyle? Babasının arkadaşlarının oğullarından dolayı playboyluğa pek uzak sayılmazdı fakat bu kadarına daha önce tanıklık etmemişti.

O kadar güzel vücutlu ve yarısı da bu sektördeki adamların kızlarından olan kadınların Ekin'de ne bulup ilişkiye girdiklerine anlam veremiyordu. Her ne buldularsa da fotoğrafları başkasının görme ihtimalini göz ardı ederek nasıl atabiliyorlar onu da bilemiyordu. İş adamı Halit Kara'nın kızının da bu kadınlar içinde yer alması sinirlerini bozmuştu. Kendini bildiği günden beri Yaren ile asla anlaşamamış ve ona hep sinir olmuştu. Kendisi bir rekabet içerisinde olmasa da Yaren'in sürekli kendini rakip görmesi ve Tamay'ı küçük duruma sokmaya çalışması sinir bozucuydu. Babası ise hiçbir zaman kendi tarafını tutmamış, ne zaman Yaren ve babasıyla aynı ortama girerlerse girsinler her zaman Tamay'ı aşağılayıcı cümleler kullanmıştı.

Bu kadar sinir olduğu bir kadının sahte de olsa kocası olan bir adamla daha önce ilişki yaşamış olması ve kadının bu evlilikten sonra bile hala fotoğraf atabiliyor olması Tamay'ı öfkelendirmişti. Altına yazdığı "Vasıfsız karından sıkılman uzun sürmez, ben ve sıcaklığım sana açığız." yazmıştı. Allahtan fotoğrafı tamamen çıplak değildi. Zaten öyle bir fotoğraf atma cesaretini göstermesi, ünlü iş adamının kızıyken mümkün değildi.

Telefonu kapatıp Ekin'e verdikten sonra ne hakla telefonubu aldığını sorup kendi telefonunu geri aldı. Sahte bir evlilikte telefonları karıştırmaya gerek olmadığını söyleyip tekrar ön koltuğa geçip yolu izlemeye koyuldu. O fotoğraflardan sonra uykusunun kaçması bir mucize değildi tabii.

Arada bir iğrenerek Ekin'e baksa da yol boyunca tek bir kelime bile etmedi. Acıkmasına rağmen daha fazla bu yolu uzatmamak için yol kenarındaki restorantta durdurmayıp yola devam etti.

Otele geldiklerinde resepsiyonda gerekli girişi yapıp odaya çıktılar. Kendilerine yardımcı olan çalışana bahşişini verip gönderen Ekin, Tamay'ın buruşmuş yüzü ve iğrenmiş konuşmasıyla gözünü odaya çevirdi.

"Cidden gerçek evli insanlar böyle şeylerden mi hoşlanıyor ya? Bir tek yatakta havludan yapılmış kuğu eksik!" Odadaki gül yaprakları ve belli yerlere dizilmiş mumlardan bu odanın tam anlamıyla bir balayı süiti olduğu belli oluyordu.

Oldukça geniş olan odanın aynı genişlikteki balkonu karşıdaki denize baksa da kış günü olduğu için denize girmek imkansızdı. Fakat kar yağışı ile sunulan görüntü muazzamdı. Ağaçlık alanlar da oldukça ürkütücü dursa da yeşillerin üzerinde bulunan beyaz kar birikintileri manzaraya ayrı bir hava katıyordu. İçerisinin sıcağına rağmen dışarı bakınca insanın içini titreten cinsten bir soğuk vardı.

Yerdeki gül yapraklarını toplamaya başlayan Tamay'ı durdurdu Ekin. Genç adamın kendisine değen eliyle, kolunu hızla çeken Tamay aklına o fotoğrafların gelmesine engel olamıyordu.

"Tamam, dokunmuyorum.  Uğraşma bir çalışanı çağırırız temizler diyecektim." bir yerdeki güllere bir de Ekin'e bakan Tamay bunun aklına gelmemiş olabileceğini düşünen Ekin'e tekrar dönüp bıkkınca nefes verdi.

"Biz yeni evli çiftiz Ekin. Bunları burdan aldırtırsak adamlar ne ayak bunlar demeyecek mi?" Tamay'ın dediğini düşünen Ekin bu fikrin mantıklı gelmesiyle duraksasa da aklına gelen fikirle tekrar konuştu.

"Bırak o zaman sabah toplasınlar. Böyle yatsan ölmezsin merak etme." Üzerinde yol yorgunluğu olan Tamay gerçekten de hiç uğraşmak istemeyip yaprakları tekrar yere bıraktı. Yine de yatağın üzerindeki gülleri yere çırpmayı ihmal etmedi.

SUSPUS (TAMAMLANDI) -Pus Serisi 1-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin